Yeni dogum yaptı bebegini kucagina almadan..

eşe çok iş düşüyo bir de, arkadaşımın eşine takıldım ya enişte ne bitmedik doğum anısı varmış diye, doğurdu mu ki dedi, arkadaşım sezeryan olmuştu, vay öküz seni dedim içimden 40lı kadına bu mu denir

yıl sonunda kk enleri olacak ya en saçma yorum diye yazsınlar bunu, depar atar bayrak tutarsın yeminle, çok mu düşündün bunu

olmayan sutun yerine mama verilebilir.
peki ya ölen annenin yerine kim gelebilir?
strese sebep olan insanlar evlerinde nasil rahat edebilir?

Çok kötü bir bakış açısı. Siz bakmayın arkadaşım mümkünse o zaman..
Umarım o kadına da "sen kaçtığın için..." gibi laflar edilmemiştir..

Cok uzuldum bebek de anne kokusunu alamadan buyuyecek cok aci... Allah rahmet eylesin. Ben zaten hic sormam bize ne ? Benimde basima gelse terslerim heralde herkes lafini sozunu bilsin sorunca o sut gelmez ki

Bi akrabam yeni dogum yaptigimda logusa halimi gorup (sezeryan olmustum, gobek kalmisti tabi daha 5-6 gun once dogurmustum) bana : aa seda, ayni lise zamanlarindaki tonton hallerine donmussun kocaman gobekle" demisti

Kolik olan oglumu gorup de "ac bu ac mama ver sen buna diyen bilmis akrabalar da bonus"

Hepinize selam olsun bu tipler. Bi bitmediniz!

Allah rahmet eylesin kadincagiza..dogar dogmaz annesiz kalan minige de uzun mutlu bi omur versin insallah...

Rabbim rahmetiyle muameke etsin insallah. Cok üzüldüm. Bu nedir ya yeni dogum yapmis bir insana cok mu zor moral vermek. Güya müslümanız ama davranışlar tavırlar çok zalimce. Tabiki Rabbimin takdiridir ancak o kızcağıza bu zulmü yapanlar o bebeğin annesiz büyümesine sebep oldular. Simdi herkes o kadar lafı ettikten sonra köşesine çekilmiştir. Olan anne ve bebeğine oldu. Burda ben baba olacak kişisi ne yapıyormuş o laf edenleri susturmamıştır aman saygısızlık olur diye. Simdi ne oldu. Malesef bizim toplumumuzda olan bu insanlar vicdansiz olmuş iyice

Ay çok üzüldüm cokkk hangisine yansam bilemedim 9 ay taşıdığı bebeğini koklayamayan anneye mı annesini hic tanımayacak olan bebeğimi bırakmadılar bi su lohusalarin yakasını yahu

Ayni sorunubsuan yasiyorum herkes soyluyor sagiyorum gogsunu tuttumu die telefon lar surekli gelior esimide etkiliyorlar esimde bana karsi oluyor erken dogdu cok uyuyor sagdigimi biberondn bile zor iciyor
Allah yardimcimiz olsun arkadasinda mekani cennet olsun

Benim de tam tersi eşimin salak bir kuzeni (bana göre en salağı) doğumdan yarı ayık olarak çıktığımda (ki o anda aşırı yırtılma nedeniyle ameliyathaneye götürülüyormuşum) "omergry kız göbeğin gitmiiiş" demişti gülerek.

Ben canımla boğuşuyorum Allah evladıma bağışladı da kan kaybından ölmedim (2 ünite kan verildi) göbeğim aynı kalsa ona da laf çarpacaktı demek mal değneği..

Aman kızım emzir sütün yoksa şu şu bitkileri suya koyda iç çok yemek ye aman uyuma hele hele emzirirken. Sağa yatır sola yatır başına ekmek koy güneşe çıkarma. 40 çıkmadan sokağa çıkarma. Kalın giydirmişsin terler ince giydirmişsin üşür. Falan da falan bunlar uzar gider.
Doğuran biziz ilk çocuğumuz bile olsa onları en iyi anlayan bizleriz. Karışmayın yahu bizde biliyoruz çocuk büyüttünüz tecrübe var ama susun anne evlat arasına girmeyin..çok üzüldüm Allah rahmet eylesin. Benim de kuzenimin eşi doğumdan sonra vefat etti 2 gün kucakladı yavrusunu çocuk büyüyo keşke hep bebek kalsalar anneyi sormasalar. Rabbim sabır versin.

Konuşma arkadaşım. Tersle. Karışmayın artık de. Hem o kişilere hem eşine..

Eşimin amcasının kızını hic tanımadım bile..ama benim düğünden sonra kaçarak evlenip bu duruma düşünce herkes bu yorumu yapti..bende bu fikirdeyim
bir anne evladini kaybediyor ve arkasindan siz ve cevreniz mustahak ona, kacti anne baba rizasi almadi Allah cezalandirdi minvalinde yorumlar yapiyorsunuz. yazik yazacak kelime bulamadim. zihniyetiniz cok kotu.. ne kadar kotu insanlar var dedirtecek turden.

Eşimin eniştesi hastaneye tebriğe geldiğinde ( 1 gün önce oğluma doğum yapmıştım) Mata içerde bir tane daha mı var demişti

Eniştesin sen bir de yani densiz herif.

Bir de demezler mi eskiden bebek sütü mü vardı diye. Tabii pirinç unuyla şekerli muhallebileri dayıyorlardı çocuğa...

Ben de oğlumu 7 ay emzirebildim. Her soran "aaa niye bıraktı ki" o bırakmadı memelerim sarkmasın diye ben vermedim dicem sonunda.

Hamile ve lohusa kadınları bi rahat bıraksalar herşey o kadar yolunda gidecek ki...

Preeklampsi yüksek tansiyondan dolayı oluyor. Kadının tansiyonu 1e düşmüş diyor konu Sahibi.

Eklampsi krizinde önce yükselir sonra düşer diye biliyorum. Ben de aynı hastaligu geçirdim. Çok şükür nöbet geçirmedim ama nöbet geçiren arkadaşımın kalbini şok vererek çalıştırdılar. Tansiyon da nabız da düşüyor. Muhtemelen hastanede yeterli önlem alınmamış.

Benimde hamilelikte tansiyonum çok dengesiz yükseliyordu.Büyük çıkıyor küçük düşüyordu . Doğumdan sonraki günlerde 24 e çıkmıştı.Doktorlar 2. Çocuk için risk çok yüksek demişlerdi oğlum 24 yaşında ve ben 24 yıldır millete laf anlatmaktan bıktım.Lüften insanları rahat bıraksınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…