- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Ben farklı bir açıdan bakacagim, anne baba rizasi alinmadan, kaçarak yapılan evliliklerde böyle agir sinavlar maalesef çok fazla oluyor. Eşimin amcasının kızı da aynı şeyi yaşadı, ikizlerini doğumda kaybetti, kendimde 1 ay yoğun bakımda yatti
Ben farklı bir açıdan bakacagim, anne baba rizasi alinmadan, kaçarak yapılan evliliklerde böyle agir sinavlar maalesef çok fazla oluyor. Eşimin amcasının kızı da aynı şeyi yaşadı, ikizlerini doğumda kaybetti, kendimde 1 ay yoğun bakımda yatti
Bi arkadaşımın arkadaşı severek evleniyor..ailesi istemeyincede kaçarak evleniyor..Zar zor hamile kalıyor hamilelikte tansyonu hep yüksekmiş..
Doğum yapmış bikaç hafta öncesi..erken doğum olunca bebegi küveze almışlar anne iyi olmuş..ama sütü gelmemiş..şu lanet toplum baskısi varya.......her gelen sütün niye gelmiyor diyince süt gelmesi için direnmiş herkesten yardim istemiş daha dogum acilari dururken.
O gece hemşire yarın bebegini kucagina alacaksın demis..arkadasima mesaj atmis son mesaji...yarin bebegimi kucagima alacagim cok heyecanliyim diye..
Ama gece tansyonu 1 e inmis ve vefat etmiş...bebegini bir kere bile koklayamadan vefat etti..günlerdir aklimdan cikmiyor..benimde gamilelikte tansyonum hep yüksekti ve benimde sütüm gelmedi..sutüm memede iltihap oldu tefavi gördüm..bebegim mamayla tanisti..15 gun sonra sutum gelmeye basladi ve sadece 3.5 ay emdi bebegin..simdi 8 aylik vok sukur gayet saglikli..
Ama o anne sutu cok onemli baskilari yuzunden bende bi donem stres yasadim zor gunler atlattim..
Bu bir vebaldir bana göre...moral verselerdi belki boyle olmazdı..strese bagli ölüm diyorlar şimdi...
Buraya bu konuyu aciyorumki herkes bilsin..yeni yasanmis bir olay...litfen yeni dogan anneye sutun geliyormu diye sormayin...sen nasilsin hersey iyi olacak diyin..
Cok uzgunum cook...
yıl sonunda kk enleri olacak ya en saçma yorum diye yazsınlar bunu, depar atar bayrak tutarsın yeminle, çok mu düşündün bunu
Ay çok üzüldüm cokkk hangisine yansam bilemedim 9 ay taşıdığı bebeğini koklayamayan anneye mı annesini hic tanımayacak olan bebeğimi bırakmadılar bi su lohusalarin yakasını yahuBi arkadaşımın arkadaşı severek evleniyor..ailesi istemeyincede kaçarak evleniyor..Zar zor hamile kalıyor hamilelikte tansyonu hep yüksekmiş..
Doğum yapmış bikaç hafta öncesi..erken doğum olunca bebegi küveze almışlar anne iyi olmuş..ama sütü gelmemiş..şu lanet toplum baskısi varya.......her gelen sütün niye gelmiyor diyince süt gelmesi için direnmiş herkesten yardim istemiş daha dogum acilari dururken.
O gece hemşire yarın bebegini kucagina alacaksın demis..arkadasima mesaj atmis son mesaji...yarin bebegimi kucagima alacagim cok heyecanliyim diye..
Ama gece tansyonu 1 e inmis ve vefat etmiş...bebegini bir kere bile koklayamadan vefat etti..günlerdir aklimdan cikmiyor..benimde gamilelikte tansyonum hep yüksekti ve benimde sütüm gelmedi..sutüm memede iltihap oldu tefavi gördüm..bebegim mamayla tanisti..15 gun sonra sutum gelmeye basladi ve sadece 3.5 ay emdi bebegin..simdi 8 aylik vok sukur gayet saglikli..
Ama o anne sutu cok onemli baskilari yuzunden bende bi donem stres yasadim zor gunler atlattim..
Bu bir vebaldir bana göre...moral verselerdi belki boyle olmazdı..strese bagli ölüm diyorlar şimdi...
Buraya bu konuyu aciyorumki herkes bilsin..yeni yasanmis bir olay...litfen yeni dogan anneye sutun geliyormu diye sormayin...sen nasilsin hersey iyi olacak diyin..
Cok uzgunum cook...
Bi akrabam yeni dogum yaptigimda logusa halimi gorup (sezeryan olmustum, gobek kalmisti tabi daha 5-6 gun once dogurmustum) bana : aa seda, ayni lise zamanlarindaki tonton hallerine donmussun kocaman gobekle" demisti
Kolik olan oglumu gorup de "ac bu ac mama ver sen buna diyen bilmis akrabalar da bonus"
Hepinize selam olsun bu tipler. Bi bitmediniz!
Allah rahmet eylesin kadincagiza..dogar dogmaz annesiz kalan minige de uzun mutlu bi omur versin insallah...
Ayni sorunubsuan yasiyorum herkes soyluyor sagiyorum gogsunu tuttumu die telefon lar surekli gelior esimide etkiliyorlar esimde bana karsi oluyor erken dogdu cok uyuyor sagdigimi biberondn bile zor iciyor
Allah yardimcimiz olsun arkadasinda mekani cennet olsun
bir anne evladini kaybediyor ve arkasindan siz ve cevreniz mustahak ona, kacti anne baba rizasi almadi Allah cezalandirdi minvalinde yorumlar yapiyorsunuz. yazik yazacak kelime bulamadim. zihniyetiniz cok kotu.. ne kadar kotu insanlar var dedirtecek turden.Eşimin amcasının kızını hic tanımadım bile..ama benim düğünden sonra kaçarak evlenip bu duruma düşünce herkes bu yorumu yapti..bende bu fikirdeyim
Eşimin eniştesi hastaneye tebriğe geldiğinde ( 1 gün önce oğluma doğum yapmıştım) Mata içerde bir tane daha mı var demiştiBenim de tam tersi eşimin salak bir kuzeni (bana göre en salağı) doğumdan yarı ayık olarak çıktığımda (ki o anda aşırı yırtılma nedeniyle ameliyathaneye götürülüyormuşum) "omergry kız göbeğin gitmiiiş" demişti gülerek.
Ben canımla boğuşuyorum Allah evladıma bağışladı da kan kaybından ölmedim (2 ünite kan verildi) göbeğim aynı kalsa ona da laf çarpacaktı demek mal değneği..
Preeklampsi yüksek tansiyondan dolayı oluyor. Kadının tansiyonu 1e düşmüş diyor konu Sahibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?