Yeni dogum yaptı bebegini kucagina almadan..

Hamilelikte preeklemsi ve eklemsi en tehlikeli durumlar anne ve bebek acisindan.
Genelde gebelikte anı bebek ölümleri doğum sonrası ise anne ölümleri görülür.. gebelerin gebelik boyunca tansiyon takibi yaptırmasının sebebi budur.
Hepinizden çıktınız milletin olumsuz konuşmalarına buldunuz sebebi. Maalesef her dogum yapan lohusa bu tarz sorulara muhatap oluyor. O zaman tüm lohusalarin ölmesi gerekirdi.
Stres tansiyonu dusurmez, yükseltir.
Gebelikte aşırı yukselen tansiyonu doğum sonrasi iyi takip Edip tedavi edememisler belliki.

Bu tarz gebelik hastalıklarında hep bir sonraki gebelik daha yüksek risk tasir.
Gebelik tansiyonu ve gebelik şekeri icin konuşuyorum

Oncelikle basiniz sagolsun.benim oglumda beni reddetti asla emmedi ve lohusa doneminde uzerimde o kadar baski vardi ki kayinvalidem gorumcemle konusurken cocuk bunu emmez demisti hala kulaklarimda cinliyor.bu arada emmesi icin denemedigim yontem kalmadi ama gelen vah vah niye emmediki diye basimi utuledi.aglama krizlerine girdim.keske insanlar birz cenesi tutsa.

Mekanı cennet olsun inşallah koklamıştır yavrusunu. Ecel bu kimseyi suçlamayın iyisiyle kötüsüyle değişik bi toplumuz dua eden iyi düşünen de olmuştur ama elden ne gelir. Ben ağlama günümdeyim galiba

Yahu süt gelmiyorsa gelmiyordur yoksa yoktur.
Çekin ellerinizi insanlardan ya.
Yok sezeryan mi olcan yok normal mi sütün var mı yok mu?
SANA NE ?
Kime ne yahu?
Hamile arkadaşlar ne olur dert etmeyin.
Evet süt çok önemli ama bir yere kadar.
Belki ilk başta gelmez sonra gelir, belki sütün azdır, belki çocuk emmez.
Yahu olur böyle şeyler siz inek misiniz?
En iyi annelik yapabildiğin anneliktir.
Fazlası zarar!
Lütfen etrafınızda apır sapır konuşan herkese çemkirin.
Bulaştırmayın.
Stresten de sütünüz gelmez.
Ah benim güzel kardeşim ah!
Değer miydi o kadar baskıya?
Hepsi şimdi başını dağlara vursun!
CAHİLLER SÜRÜSÜ!!!

Çok üzüldüm, anne kucağına alamamış bebek annesinin kokusunu alamamış
Rabbim hiçbir kuzuyu annesiz babasız bırakmasın

Gece gece ne kötü oldum. Mekanı cennet olsun.

Aslında ölüm takdiri ilahi. Günü dolmuş, ecel günü gelmiş. Ama şu var ki o herşeye burnunu sokan insanlardan nefret ediyorum. Aynısını da benim kv de yaptı. Üç günlük anneyken, millete sütü yok çocuğu aç bırakıyor diye az mı dedikodu mu yapmıştı.

Acaba kız kaçınca ailesi ona küsmüş muydu? Belki de küs gitti. Yazık ya. Şu ölümlü dünya da evladına küsmemek lazım.

Sut mut hikaye bir cocugun karni oyle ya da boyle doyuyor. Onemli olan o anne kokusu o huzur. Onu cocuga verecek baska hicbir alternatif yok. Dogumdan once ben de kendimi cok baski altinda hissettim sut yuzunden cok stres yaptim ama simdiki aklim olsa asla yapmazdim.

Allah mekanını cennet eylesin.. evladı umarım güzel şartlarda büyür bahtı açık olur..

Ahh bu toplum baskısı yok mu zaten! Karşı da ki insanın yarasını bilmeden vidi vidi akıl verenler, soru soranlar. Herşeyi siz biliyorsunuz, herkes cahil bi siz akillsiniz..
Ne diyim ki Rabbim anlayış versin herkese

Insallah..tabiki farkindalik cikmasina vesile olursunuz bakarsiniz..

Basiniz sag olsun. Allah rahmet eylesin. Cok üzücü..

Isabet olur bu kayinvalideye..tey allshim..bende sezeryan oldum bende yasiyorum..kayinvalidem"sezeryanla doguran gercek anne degildir" bile dedi...dusun

Birde sütun yetmiyor mu muhabbeti hatta kocalarda karışıyor emziriyormus gibi.hani yetmemesi icin çaba veriyorlar anneleri gererek.boğasım geliyor öyle cahilleri.

Allah rahmet eylesin ,çok üzüldüm. Milletimize de akıl fikir versin
. Artık bu baskıcı soruları sormaktan vazgeçerler umarım. Destek yerine köstek olmak neden?

Çok üzüldüm ona baskı yapan cahiller şimdi vicdan azabı duyuyorlar mı acaba allah kimseyi vicdansıların ,merhametsizlerin eline düşürmesin ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…