Hahahah anlatsana biraz kız neler yapayım deneyimli kişisin anlat ablammmmm
Ay haklısın bacım allah sizlere kolaylık versin. Kardeşşmm yılan dansı yap ahahah aklıma geldi
He kötü gelini oynuyosun yani anladm onun anne demesine takılma boşver yalaka olan kendini kullandırır herzaman oyüzden gülmen gereken şeyleri takmaBakma kaynımla sorunum yok ama kv biraz dolduruyor aileyi benim hakkımda.. eşim söyledi bi oturmada bu meseleyi o söylemedi. Yok canım ne düşmanıma kv kp ile kötü oldugumu anlatıcam bakalım bakalık gelsinleeeeerrr
Hahah walla bacim bana cok anlattilar ben hep sessiz kaldim. Insanlari tanimadan yargilamam cunku. Tanidim hakli olduklarina karar verdim bulasma dediler iyilik bende kalsin dedim. En son oldugu yerde kendi haline biraktim merhaba merhaba ohhh miss huzurinsanlara hakettigi gibi davranmak lazim daha fazlasi degil!
yalakalardan nefret ederim.. annem arada sende yap diyor ama içten gelmeyince olmuyorrrHe kötü gelini oynuyosun yani anladm onun anne demesine takılma boşver yalaka olan kendini kullandırır herzaman oyüzden gülmen gereken şeyleri takma
bunu diyorum ben
İşte bende önyargılıyım ne yalan söyliyim. Ama bizimki basını gösterdi gerisine gerek yok.. ıykkkk vıcık vıcık günler beni bekliyor artık gelin kv askı izlerimmm
Bende 4 yıllık evliliğimde iki bebişim sayesinde koyabildim o mesafeyi.. birde simdi onlsrı yemege felan csgırmıyorum eltim olunca vıcık ya sürekli cagırıcak bana laf sokucaklar neyapayım bu konudaOnyargili olma derim. Zamana birak tani ama dedigin gibi vicik vicik iliskileri ben de hic sevmem ve uzun surmez bu iliskiler. Mesafe candir diyorum :)))
Bende 4 yıllık evliliğimde iki bebişim sayesinde koyabildim o mesafeyi.. birde simdi onlsrı yemege felan csgırmıyorum eltim olunca vıcık ya sürekli cagırıcak bana laf sokucaklar neyapayım bu konuda
Bosverin şimdi balon iyilik mutluluk bunlar.birbirlerinin gerçek yüzünü gördüklerinde oturun izleyinBenim o kişiyle bir sorunum yok daha görmeden ne sorunum olucak ama kaynanamla var tabisürekli bana daha iyi birini bulacagını söylediği için birde böyle birine daha bir kelime etmeden denk gelince sasırdım
Yengemde üç tane görümce var mükemmel anlaşıyoruz :)Ay bacım valla şeytan kulağına şey olsun çok şükür 2 Tane görümcem var çok iyi anlaşıyoruz ben bir ilkim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?