Yeni elti????

Hahahah anlatsana biraz kız neler yapayım deneyimli kişisin anlat ablammmmm

Hahah walla bacim bana cok anlattilar ben hep sessiz kaldim. Insanlari tanimadan yargilamam cunku. Tanidim hakli olduklarina karar verdim bulasma dediler iyilik bende kalsin dedim. En son oldugu yerde kendi haline biraktim merhaba merhaba ohhh miss huzur insanlara hakettigi gibi davranmak lazim daha fazlasi degil!

He kötü gelini oynuyosun yani anladm onun anne demesine takılma boşver yalaka olan kendini kullandırır herzaman oyüzden gülmen gereken şeyleri takma

İşte bende önyargılıyım ne yalan söyliyim. Ama bizimki basını gösterdi gerisine gerek yok.. ıykkkk vıcık vıcık günler beni bekliyor artık gelin kv askı izlerimmm

İşte bende önyargılıyım ne yalan söyliyim. Ama bizimki basını gösterdi gerisine gerek yok.. ıykkkk vıcık vıcık günler beni bekliyor artık gelin kv askı izlerimmm

Onyargili olma derim. Zamana birak tani ama dedigin gibi vicik vicik iliskileri ben de hic sevmem ve uzun surmez bu iliskiler. Mesafe candir diyorum :)))

Onyargili olma derim. Zamana birak tani ama dedigin gibi vicik vicik iliskileri ben de hic sevmem ve uzun surmez bu iliskiler. Mesafe candir diyorum :)))
Bende 4 yıllık evliliğimde iki bebişim sayesinde koyabildim o mesafeyi.. birde simdi onlsrı yemege felan csgırmıyorum eltim olunca vıcık ya sürekli cagırıcak bana laf sokucaklar neyapayım bu konuda

Bende 4 yıllık evliliğimde iki bebişim sayesinde koyabildim o mesafeyi.. birde simdi onlsrı yemege felan csgırmıyorum eltim olunca vıcık ya sürekli cagırıcak bana laf sokucaklar neyapayım bu konuda

Mesafeni basindan koy cok icli disli olma. Surekli sana laf sokarlarsa da kibarligi elden birakmadan sen de laf sok bak bakalim bir daha yapabiliyorlar mi. Baktin ondan da anlamadilar az gorus. Surekli bir karsilikli davetlere gerek yok.

Benim o kişiyle bir sorunum yok daha görmeden ne sorunum olucak ama kaynanamla var tabi sürekli bana daha iyi birini bulacagını söylediği için birde böyle birine daha bir kelime etmeden denk gelince sasırdım
Bosverin şimdi balon iyilik mutluluk bunlar.birbirlerinin gerçek yüzünü gördüklerinde oturun izleyin

Burada ne kadar çok olmayan elti konusu açıldı ya, ortada resmiyet yok hangi eltşden bahsediliyor anlamıyorum, kaynın her kız arkadaşına elti diye mi hitap ediyorsunuz

Benim kayınvalide de ara ara büyük oğlunun boşandığı gelinini anlatıp duruyo.ben küçük oğluyla evlenmeden önce boşanmışlar.Yok gelini çok güzelmiş.gelini uzun boyluymuş mavi gözlüymüş.o yüzden torunu da çok güzelmişmiş.güzelmiş de güzelmiş.bi ara denk gelirse sölicem ama boşatmasaymışsın o zaman.ya kadın bana bohça bile yapmadı.öbür gelinine yapmamışlar bana yaparsa haksızlık olurmuş.ya arkadaş valla ben bu kayınvalide diye irrite olmak istemiyordum.hatta iki oğlu var.kız çocuğuna hasretliği vardır ben ona kız evlat olurum diye düşünüyodum.nişanlılık aşamasından itibaren gıcık kadın.annemlere kendi ailesiyle ilgili bişiler anlatmışdı.sonraki geldiğinde annem sizindr böle böle olmuştu anlatmıştınız deyince.anneme yooo öle bişi demedim ben öle olmadı demiş.annem de diyo sanki ben kadına iftira atıyomuşum ya da kafadan sallıyomuşum gibi oldu beni bozdu dedi.şuan acaba akli dengesi mi yok ondan bile şüpheleniyorum.

Şu kaynanaların bize yaptığına bakın ya şaka gibi.. Alsın tepe tepe kullansın kaynananızı, ne güzel işte. Rekabet yaratıp kendini bulunmaz hint kumaşı haline getiren kaynanalar çok üzücü. Bizde yiyoruz.

Aslinda iyiki böyle yapmis dee. Kocandan bi güzel engelle onu.Sonra hiç birşeyine karışma adının geçtigi cümleyi bile duyma.Sonra daa film keyfi başlasın kaynanan seni nasıl mumla arıyo.

Belki de engelli değilsinizdir.

Eltiniz profil resmini, son görülmesini vs sadece rehberindekilerin göreceği şekilde ayarlamış olabilir. Eşiniz de rehberinde kayıtlıdır, sevgilisinin abisi olduğu için.

Mesela ben erkek arkadaşımın kardeşini, kuzenlerini falan rehberime ekledim tanışmamama rağmen. Eğer acil bir durum olursa ulaşabileceğim insanlar olsun diye.

Eltiniz de böyle yapmış olabilir. En başından kendinizi kurmanıza gerek yok bence.

Siz de tanımadan etmeden sırf kızı methettiler diye sosyal medya hesaplarına dalmışsınız kızın.
Yani size göre kötü elti olayını ters çevirirsek ve eltiniz buraya gelip, erkek arkadaşımın yengesi daha tanışmadan sosyal medya hesaplarıma bakmak istemiş deseydi burada herkes eltinize hak verirdi.
Karşılıklı eltileşmişsiniz işte.
Alacak verecek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…