Yeni elti????

Bosverin sizi kızdırmaya calısmıslar.
Kayın validenizde sevmese de size sevdim der gelini oda hazetmemistir de diyemiyordur.
Gelininde oynadigi belli yakinda gercek yuzu ortaya cıkar zaten merak etmeyin. ay hic sevmem öyle yapmacık insanları.

Hahah maşallah ya şaka bi yana elti en fenası kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez derler en iyisi olsa bile hep bi rekabet oluyor ama görümce arkadaş gibi olabilir arada rekabet yok çünkü
Eltilerimle de mükemmel anlaşırız. Yengemle de öyle.

Çok güldüm valla kaç yaşında yeni eltiniz amacını çok merak ettim. Allah yardımcınız olsun

Kaynınız sizi seviyorsa ve sizden çok bahsettiyse sizi kıskanmış olabilir :) Aklıma ilk bu geldi açıkçası

Bakmasin da ne var ki ? Bu cok olagan bir durum.

ben nişanlıyım ama muhabbetimiz olmasına rağmen hala siz diyorum nişanlımın annesine. ağzımdan sen bile çıkmıyor ki kadını çok seviyorum yani anne demek bile bana koymaz ama olmuyor yani. millet sevgilisinin annesine hemen nasıl anam canım anam muhabbeti yapabiliyor, çok ilginç.

sizi engellemesine de bi anlam veremedim yani. bence kadını hiç hayatınızın merkezine alıp da umursamayın.

B İr daha senin yanında överlerse,,, , tacın basına kutlu olsun anne dee

Yok başka bir uygulama ...stagram

Burada ne kadar çok olmayan elti konusu açıldı ya, ortada resmiyet yok hangi eltşden bahsediliyor anlamıyorum, kaynın her kız arkadaşına elti diye mi hitap ediyorsunuz
Yok aslında resmiyete dökülüyor cünkü kaynım ilk defa birini ciddi olarak düşünüyor ve evlenmeye kararlı gibi o kadar cok olmustur ki kız arkadası hiç birini görmedim tanısmadım. Ciddi olarak anlattıgı ve tanıstıracıgı biriymiş

Yok görümcemde ekli kayınvalidemdede ekli. Daha tanısmadan kimseyi engellemem yüzünü görmediğim iki cift laf etmediğim birini. Emin olun simdilerde kim olursa olsun artık ilk sosyal medyaya bakılıyor

Kaynanan kızı sana karşı doldurmuş, oda senı engellemiş gibi duruyor.

Sultanııııı anasııııııııııı ona "aman kızım Koreanmom'a dikkat et, nazarı değmesin size" dediyse engellemiştir.

Koynuna alıp yatmayacaksın, boşver, kayınvalide ile aşk yaşasınlar. Genelde en büyük kavgalar böyle iki günde sahtekar bi şekilde "anammm, sultanımmm, kocamın anasıııı" diye aşk sözcükleri dizenlerden çıkıyo :) çok ömür vermiyorum ilişkilerine

O neden engelledi canım biliyor musun,kayınvalidene yalakalık için.Hani seninle problem varmışya ,kaynanan anlatmıştır.O da yalakalık olsun diye engellemiş işte bu kadar basit.Haaaaa noldu ,iyi oldu sende adam yerine koyup ta konuşma bile

Aynen ne konusurum ne de istek atarım zaten amann hiç bana göre değil bu eltilik işleri. Ne sacmaymıs yahu

Ne alaka yahu daha tanısmadık demişsiniz sizi nerden bulduda engelledi
Evet tanısmadık iste sacmalık ta orda. Kaynımda ve herkeste ekliyim .....tagramda. Görmemesi imkansız. Görümcemle konuşuyorlar sanırım

Eşin ne diyor bu işe

Konu sahibi bence senin biraz kıskanç olduğunu sezinlemiş ki engellemiş baştan akıllı kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…