Eltilerimle de mükemmel anlaşırız. Yengemle de öyle.Hahahmaşallah ya şaka bi yana elti en fenası kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez derler en iyisi olsa bile hep bi rekabet oluyor ama görümce arkadaş gibi olabilir arada rekabet yok çünkü
Kaynınız sizi seviyorsa ve sizden çok bahsettiyse sizi kıskanmış olabilir :) Aklıma ilk bu geldi açıkçasıselam arkadaslar şimdi benim için dert değil ama sormak istedim :))
Benim kaynım birini bulmus ailesi felan daha görmeden cok övüyorlar kızı..?
Geçen kızın profiline bakayım dedim beni engellemiş.
Eşimin profilinden bakıyorum kız var ama benimkinden bakınca yok. Neyse daha tanımadıgım bir kızın benimle ne sorunu olabilir ki ?
Birde Kız kaynanama daha görmeden ....... sultan annemmm diyormus.
İlginç buldum acıkcası. Eltilik böyle birşeymi????
Bakmasin da ne var ki ? Bu cok olagan bir durum.Siz de tanımadan etmeden sırf kızı methettiler diye sosyal medya hesaplarına dalmışsınız kızın.
Yani size göre kötü elti olayını ters çevirirsek ve eltiniz buraya gelip, erkek arkadaşımın yengesi daha tanışmadan sosyal medya hesaplarıma bakmak istemiş deseydi burada herkes eltinize hak verirdi.
Karşılıklı eltileşmişsiniz işte.
Alacak verecek yok.
B İr daha senin yanında överlerse,,, , tacın basına kutlu olsun anne deeselam arkadaslar şimdi benim için dert değil ama sormak istedim :))
Benim kaynım birini bulmus ailesi felan daha görmeden cok övüyorlar kızı..?
Geçen kızın profiline bakayım dedim beni engellemiş.
Eşimin profilinden bakıyorum kız var ama benimkinden bakınca yok. Neyse daha tanımadıgım bir kızın benimle ne sorunu olabilir ki ?
Birde Kız kaynanama daha görmeden ....... sultan annemmm diyormus.
İlginç buldum acıkcası. Eltilik böyle birşeymi????
Yok başka bir uygulama ...stagramBelki de engelli değilsinizdir.
Eltiniz profil resmini, son görülmesini vs sadece rehberindekilerin göreceği şekilde ayarlamış olabilir. Eşiniz de rehberinde kayıtlıdır, sevgilisinin abisi olduğu için.
Mesela ben erkek arkadaşımın kardeşini, kuzenlerini falan rehberime ekledim tanışmamama rağmen. Eğer acil bir durum olursa ulaşabileceğim insanlar olsun diye.
Eltiniz de böyle yapmış olabilir. En başından kendinizi kurmanıza gerek yok bence.
Yok aslında resmiyete dökülüyor cünkü kaynım ilk defa birini ciddi olarak düşünüyor ve evlenmeye kararlı gibi o kadar cok olmustur ki kız arkadası hiç birini görmedim tanısmadım. Ciddi olarak anlattıgı ve tanıstıracıgı biriymişBurada ne kadar çok olmayan elti konusu açıldı ya, ortada resmiyet yok hangi eltşden bahsediliyor anlamıyorum, kaynın her kız arkadaşına elti diye mi hitap ediyorsunuz
Siz de tanımadan etmeden sırf kızı methettiler diye sosyal medya hesaplarına dalmışsınız kızın.
Yani size göre kötü elti olayını ters çevirirsek ve eltiniz buraya gelip, erkek arkadaşımın yengesi daha tanışmadan sosyal medya hesaplarıma bakmak istemiş deseydi burada herkes eltinize hak verirdi.
Karşılıklı eltileşmişsiniz işte.
Alacak verecek yok.
Ben dede bir tane elti var ama şeytanlık ta doktora yapmış.Kizi görünce tüylerim diken diken oluyorAy sende de hem görümce hem elti bu nasıl hayat allahımbende de 3 elti naberrrr keşke olmasalar
Eşin ne dediAy ne göndercem istek hahahahaah
Sırf beni engellediğini kocama söylemek için uydurdum istek işini
O neden engelledi canım biliyor musun,kayınvalidene yalakalık için.Hani seninle problem varmışya ,kaynanan anlatmıştır.O da yalakalık olsun diye engellemiş işte bu kadar basit.Haaaaa noldu ,iyi oldu sende adam yerine koyup ta konuşma bileBakma kaynımla sorunum yok ama kv biraz dolduruyor aileyi benim hakkımda.. eşim söyledi bi oturmada bu meseleyi o söylemedi. Yok canım ne düşmanıma kv kp ile kötü oldugumu anlatıcam bakalım bakalık gelsinleeeeerrr
Eşin ne dedi
Aynen ne konusurum ne de istek atarım zaten amann hiç bana göre değil bu eltilik işleri. Ne sacmaymıs yahuO neden engelledi canım biliyor musun,kayınvalidene yalakalık için.Hani seninle problem varmışya ,kaynanan anlatmıştır.O da yalakalık olsun diye engellemiş işte bu kadar basit.Haaaaa noldu ,iyi oldu sende adam yerine koyup ta konuşma bile
Evet tanısmadık iste sacmalık ta orda. Kaynımda ve herkeste ekliyim .....tagramda. Görmemesi imkansız. Görümcemle konuşuyorlar sanırımNe alaka yahu daha tanısmadık demişsiniz sizi nerden bulduda engelledi
Eşin ne diyor bu işeAynen ne konusurum ne de istek atarım zaten amann hiç bana göre değil bu eltilik işleri. Ne sacmaymıs yahu
Evet tanısmadık iste sacmalık ta orda. Kaynımda ve herkeste ekliyim .....tagramda. Görmemesi imkansız. Görümcemle konuşuyorlar sanırım
Eşin ne diyor bu işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?