Yeni elti...

Leyliiii

Leyliiii
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
48
1.041
53
Merhaba kızlar...kaynım evlendi,yeni gelen eltim benden 5-6 yaş büyük.zaten kız kaynımdan da büyük olduğu için yaşını sır gbi saklıyolar...)
Ben ne yapmalıyım,nasıl davranmalıyım..halleri tavırları pek hoşuma gitmiyo,mesafe koydum aramıza...evlisinde tecrübe edinmiş arkadaşlar bana fikir verirseniz çok sevinirim...

zaten eltiyle çok sıkı fıkı olmaya gerek yok. ne hissediyorsan o doğrudur. uzaktan izle.

Biz eltimle masallah cok iyiyiz kardes gbiyiz birbirimze her konuda yardimciyiz bence eltiye ön yargili yaklasilmamali eltinin iyi cikmasi kdarda guzel bisey yok

Benim kaynım
Biz eltimle masallah cok iyiyiz kardes gbiyiz birbirimze her konuda yardimciyiz bence eltiye ön yargili yaklasilmamali eltinin iyi cikmasi kdarda guzel bisey yok
çok kısıtlıyor...hiçbirşeye karışmasınlar diyerek,kendilerince bişeyler yapmaya çalıştılar...şaşkınlıkla uzaktan izliyorum...

Benim kaynım

çok kısıtlıyor...görüştürmek istemiyor...annemle iyi ol diye tembih etmiş...
O zaman haklisin canim tek tarafli olacak birsey degil kaynin seni adam yerine katmayip gorustrmek istemiyosa sadece annemle iyi ol dyorsa senin yapabilecegin bisey yok tabiki kendileri bilirler bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…