Yeni elti...

Leyliiii

Leyliiii
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
48
1.041
53
Merhaba kızlar...kaynım evlendi,yeni gelen eltim benden 5-6 yaş büyük.zaten kız kaynımdan da büyük olduğu için yaşını sır gbi saklıyolar...;))
Ben ne yapmalıyım,nasıl davranmalıyım..halleri tavırları pek hoşuma gitmiyo,mesafe koydum aramıza...evlisinde tecrübe edinmiş arkadaşlar bana fikir verirseniz çok sevinirim...

zaten eltiyle çok sıkı fıkı olmaya gerek yok. ne hissediyorsan o doğrudur. uzaktan izle.

Biz eltimle masallah cok iyiyiz kardes gbiyiz birbirimze her konuda yardimciyiz bence eltiye ön yargili yaklasilmamali eltinin iyi cikmasi kdarda guzel bisey yok :KK49:

Benim kaynım
Biz eltimle masallah cok iyiyiz kardes gbiyiz birbirimze her konuda yardimciyiz bence eltiye ön yargili yaklasilmamali eltinin iyi cikmasi kdarda guzel bisey yok :KK49:
çok kısıtlıyor...hiçbirşeye karışmasınlar diyerek,kendilerince bişeyler yapmaya çalıştılar...şaşkınlıkla uzaktan izliyorum...

Benim kaynım

çok kısıtlıyor...görüştürmek istemiyor...annemle iyi ol diye tembih etmiş...
O zaman haklisin canim tek tarafli olacak birsey degil kaynin seni adam yerine katmayip gorustrmek istemiyosa sadece annemle iyi ol dyorsa senin yapabilecegin bisey yok tabiki kendileri bilirler bosver

Back
X