- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 822
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Niye takiyorsun ki amaan eskiyecek mutlaka. O izler yasanmislik verir. Cok güzel bence.yeni evliyim, cana geleceğine mala gelsin derler ama benim sürekli eşyalarıma birşey oluyor. mutfakta bir iki şey kırıldı alışık değilim diye düşündüm. sonra geçen eşim halıyı yaktı. sandalye leke oldu çıkmadı. şimdi yatak odası dolabı kenarında ufak çatlama gördüm bir de yemek masasında çizik farkettim belirsiz de olsa takıntılıyım böyle şeylere. eşya yeni olunca insanın içi cız ediyor. ve böyle ufak birşey bile olsa kafayı takıyorum.
3 YILLIK EVLİYİM EŞYALARIM ZARAR GÖRMEMİŞTİ HİÇ ÇÜNKÜ EŞİMDE BENDE ÇALIŞIYORUZ EŞYAYA ZARAR VERECEK ÇOCUKTA YOK VELHASIL TAŞINIRKEN BÜTÜN MOBİLYALARIM ZARAR GÖRDÜ ENİNDE SONUNDA ESKİYECEK KIRILACAK BU KADAR TAKMAYIN KAFAYA KIZLARyeni evliyim, cana geleceğine mala gelsin derler ama benim sürekli eşyalarıma birşey oluyor. mutfakta bir iki şey kırıldı alışık değilim diye düşündüm. sonra geçen eşim halıyı yaktı. sandalye leke oldu çıkmadı. şimdi yatak odası dolabı kenarında ufak çatlama gördüm bir de yemek masasında çizik farkettim belirsiz de olsa takıntılıyım böyle şeylere. eşya yeni olunca insanın içi cız ediyor. ve böyle ufak birşey bile olsa kafayı takıyorum.
Salon takimi ile yatak odasını yeni degistim oglan masada araba suruyor çizdi yatak odasinda da araba sürerken hızını alamadı dolabin aynasina çarptı hep çatladı benim de içim çiz etti ama napayım eşyalar kullanılmak içinyeni evliyim, cana geleceğine mala gelsin derler ama benim sürekli eşyalarıma birşey oluyor. mutfakta bir iki şey kırıldı alışık değilim diye düşündüm. sonra geçen eşim halıyı yaktı. sandalye leke oldu çıkmadı. şimdi yatak odası dolabı kenarında ufak çatlama gördüm bir de yemek masasında çizik farkettim belirsiz de olsa takıntılıyım böyle şeylere. eşya yeni olunca insanın içi cız ediyor. ve böyle ufak birşey bile olsa kafayı takıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?