- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Cam cayci hem cay rengini aliyor üst tarafi hem cok kirecli yerdeysen normal caydanliktan fazla kirec tutuyor. Bakimi cok zehmetli yani alt ust cam olan. Bende kendi kendine demleyen var milyar para verdim ama durum bu .
Milyar derken bin yaniReklamlarda hic oyle degil ama dimi ha ha. Kapitalizmin tuzagina ilk dususumuz degil neyse ki
bend e sıfır gibi araba seviyorum ama maalesef arabam çizik dolu içi ve dışı yaptırdım 1 ay geçmedi gene sürttüm bir aracaSifir araba aldim. Durdugu yerde ciziliyor sagi solu. Her gun yeni bir cizik goruyorum. Benim de canim yaniyo. Ama hayat duragan degil. Ben bir sey yapmasam da oluyor. Yapacak bir sey yok. Bosuna dememisler cana gelecegine mala gelsin diye
bu enflasyonda alabiliyorsan atıp atıp helal olsun demeye geldimNeyse sana güzel bir haberim var bir süre sonra bir şey olsun da atayım yenisini alayım diye gözüne bakıyorsun zaten eşyaların.
ilk evlendigim zamanlar benim de oyleydi. evde ne bozulmadik takim kaldi ne zedelenmemis mobilya. hep kem goz hepyeni evliyim, cana geleceğine mala gelsin derler ama benim sürekli eşyalarıma birşey oluyor. mutfakta bir iki şey kırıldı alışık değilim diye düşündüm. sonra geçen eşim halıyı yaktı. sandalye leke oldu çıkmadı. şimdi yatak odası dolabı kenarında ufak çatlama gördüm bir de yemek masasında çizik farkettim belirsiz de olsa takıntılıyım böyle şeylere. eşya yeni olunca insanın içi cız ediyor. ve böyle ufak birşey bile olsa kafayı takıyorum.
Valla dedim ya surtmeseniz de cizik oluyo zatenbend e sıfır gibi araba seviyorum ama maalesef arabam çizik dolu içi ve dışı yaptırdım 1 ay geçmedi gene sürttüm bir araca
Beyaz eşyalarıma bir şey olmasın da mobilya için aynı şeyi söyleyemem çünkü 8 yıl önce aldığım köşe koltuğun fiyatına şimdi benzerlerini bulabiliyorum. Ben bir şeyi kullanabileceğim en son noktaya kadar kullanırım kıyamam çünkü atmaya. Ama bir şey olduğu zaman da üzülmem , eşya sonuçta. Sağlık olsun da para da kazanılır eşya da yenilenirbu enflasyonda alabiliyorsan atıp atıp helal olsun demeye geldim
Sana hak veriyorum bende 3 aylık evliyim herşeyim ya kırılıyor ya çiziliyor yada kayboluyoryeni evliyim, cana geleceğine mala gelsin derler ama benim sürekli eşyalarıma birşey oluyor. mutfakta bir iki şey kırıldı alışık değilim diye düşündüm. sonra geçen eşim halıyı yaktı. sandalye leke oldu çıkmadı. şimdi yatak odası dolabı kenarında ufak çatlama gördüm bir de yemek masasında çizik farkettim belirsiz de olsa takıntılıyım böyle şeylere. eşya yeni olunca insanın içi cız ediyor. ve böyle ufak birşey bile olsa kafayı takıyorum.
Park ederken mi ?bend e sıfır gibi araba seviyorum ama maalesef arabam çizik dolu içi ve dışı yaptırdım 1 ay geçmedi gene sürttüm bir araca
yok parktan çıkarken öğretmen bir kadının arabasını hem de kendi arabamı mahvettim ben deki hasar 10 000 den fazlaydı diğer aracında ön tamponunu değiştirttimPark ederken mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?