yeni eşyaların zarar görmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende sürekli evin içinde eşyalarin yerini değiştirirken çok yipratiyorum
Bu huyumdan artık nefret ediyorum ama duramiyorum
Taşınırken bile bu kadar zarar görmüyor
Boşver bizler eskiyoruz onlar niye eskimesin ki.

Nazar var nazar Şaka bir yana olmayacak bir şey değil. Ben inanırım. Biraz ada çayı yakın evin enerjisi değişsin. Koruyucu nazar duaları var. Onlardan açın.

Eşyanın amacı kullanmaktır. Kullanırkende yıpranır, eskir, kırılır, bozulur. Takacak üzülecek bir konu değil hiç, Çok yeni olduğu için üzülmüşsünüzdür zamanla alışırsınız hele çocuk olsun heryer talan oluyor zaten. Kırılana dökülene hiç üzülmem da kaybolana üzülürüm ben oda bi süre anca.

Cam cayci hem cay rengini aliyor üst tarafi hem cok kirecli yerdeysen normal caydanliktan fazla kirec tutuyor. Bakimi cok zehmetli yani alt ust cam olan. Bende kendi kendine demleyen var milyar para verdim ama durum bu .

Reklamlarda hic oyle degil ama dimi ha ha. Kapitalizmin tuzagina ilk dususumuz degil neyse ki

Reklamlarda hic oyle degil ama dimi ha ha. Kapitalizmin tuzagina ilk dususumuz degil neyse ki
Milyar derken bin yani ben eski birimde kaldim daha reklamlarda süper. Misal led lamba normal lambadan 5 kat pahali ama evi bir aydinlatiyor hastane odasi gbi birde lekeler duvarda esyalarda yansima. Ama sorsan super icat asrin icadi. Hemen bozuldu yarisi zaten. Onu da tavsiye etmem. Evet kapitalzmn usagiyiz

Neyse sana güzel bir haberim var bir süre sonra bir şey olsun da atayım yenisini alayım diye gözüne bakıyorsun zaten eşyaların.

Sifir araba aldim. Durdugu yerde ciziliyor sagi solu. Her gun yeni bir cizik goruyorum. Benim de canim yaniyo. Ama hayat duragan degil. Ben bir sey yapmasam da oluyor. Yapacak bir sey yok. Bosuna dememisler cana gelecegine mala gelsin diye
bend e sıfır gibi araba seviyorum ama maalesef arabam çizik dolu içi ve dışı yaptırdım 1 ay geçmedi gene sürttüm bir araca

Nazar var nazar bir oku üfle evi sirkeli suyla sil evin tam girişine ayna koy nazarı keser gozle görünür yere mavi boncuk as herkese de her iyi şeyi anlatma bir de bu kadar minik şeyleri kafana takma cana geleceğine mala gelsin ohhhh var ki milletinde gözü var de geç ben yatiyim en iyisi gece iki de forumlarda gezersem böyle sacmalarim işte

Takıntılı olduğunuz için fazla farkediyorsunuz bir de sakınan göze çöp batıyor işte. Benim umrumda olmaz ama eşyalarım taş gibi

ilk evlendigim zamanlar benim de oyleydi. evde ne bozulmadik takim kaldi ne zedelenmemis mobilya. hep kem goz hep

Herşeyin üstünü örtün ve kullanmayın derim. Yazik olacak yoksa eşyalara (!)

bu enflasyonda alabiliyorsan atıp atıp helal olsun demeye geldim
Beyaz eşyalarıma bir şey olmasın da mobilya için aynı şeyi söyleyemem çünkü 8 yıl önce aldığım köşe koltuğun fiyatına şimdi benzerlerini bulabiliyorum. Ben bir şeyi kullanabileceğim en son noktaya kadar kullanırım kıyamam çünkü atmaya. Ama bir şey olduğu zaman da üzülmem , eşya sonuçta. Sağlık olsun da para da kazanılır eşya da yenilenir

Amannn aklınıza getirip buraya konu açmaya değmez... Ne güzel eskisinler, kırılsınlar daha güzellerini alırsınız... Üç günlük dünya için değmez tatlı canınızı sıkmanıza...

Sana hak veriyorum bende 3 aylık evliyim herşeyim ya kırılıyor ya çiziliyor yada kayboluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…