- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Gel bunu görümceme anlat aldılar da daha yemek takımı alacakAman bosver canim ya, canini sıkmaya deger mi? 3 yil olacak benimde bi tasindik bütün esyalar pert. Cokta umrumda değil. Esya beni kendine hizmetçi yapamaz. 2 aylik evliydim beyaz hali sandalye hepsine guzel ellerimle sıktığım nar suyunu boca ettim. Ben onlari silerken esim bi kek verir misin diyordu. Adamdaki rahatliko lekeleri çıkarınca daha hic birseye takmadim. Evime ilk kez gelen herkes mutlaka halıma koltuğuma birsey doktu. Cikolata sos, cay, meyve suyu. Arkadaslarimin cocuklari beyaz hali uzerinde kirmizi uzumu ayaginin altina alip eziyordu da analari birsey demiyordu bende bosverdim cunku lekeyi çıkarmayı biliyordum. Kizim sagolsun suan duvarlarimi cizdi. Tasinirken yatak oda gardropumun sürgülü kapisini bozdular yariya kadar kapanip aciliyor 2 yildir duruyor oyle. Sifonyerimin yan tarafını kırdılar. Kucuk sehpalarimin ayaklarının dış yüzeyini soyulmus, masam desen sicak soguktan hafif kabardi cizildi. E napayim simdi kullanacagim ki eskisin. Sirf kullanip eskitmek icin misafir mi bekleyeceğim dusuncesiyle ayri bir misafir odasi takimi almadim. Misafir yemek takimi almistim onu da almasam annem linc ederdi bazen onu da cikarip kendime kullaniyorum. Bos boş duruyorlar kac aydir korona var misafir de gelmiyor zaten. Ama bak esyalarin kusuru var diye kirli veya daginik degiller. Kirilmis olabilir ama temizler, derli toplular. Onemli olan da bu sanirim.
Bizde misafiriz bu dünyada sonuçta, kullanmadan ölsem hic kullanamadi diye aglarlar arkamdan. Hem almadim veya kullanmiyorum diye birsey diyeceklerine, en azindan herseyini doya doya kullandi desinlerGel bunu görümceme anlat aldılar da daha yemek takımı alacakalsın bende misafirlere kullanacak tabagim yok hepsini kullanıyorum mezara mı götüreyim eksik kalırsa kaynanamdan isterim onda kalırsa benden ister alt üstlüyüz ya yetiyor şükür
e esyalarınızı daha ozenlı dıkkkatlı kullanın o zaman ?yeni evliyim, cana geleceğine mala gelsin derler ama benim sürekli eşyalarıma birşey oluyor. mutfakta bir iki şey kırıldı alışık değilim diye düşündüm. sonra geçen eşim halıyı yaktı. sandalye leke oldu çıkmadı. şimdi yatak odası dolabı kenarında ufak çatlama gördüm bir de yemek masasında çizik farkettim belirsiz de olsa takıntılıyım böyle şeylere. eşya yeni olunca insanın içi cız ediyor. ve böyle ufak birşey bile olsa kafayı takıyorum.
Anladım ben sizi.yeni evliyim, cana geleceğine mala gelsin derler ama benim sürekli eşyalarıma birşey oluyor. mutfakta bir iki şey kırıldı alışık değilim diye düşündüm. sonra geçen eşim halıyı yaktı. sandalye leke oldu çıkmadı. şimdi yatak odası dolabı kenarında ufak çatlama gördüm bir de yemek masasında çizik farkettim belirsiz de olsa takıntılıyım böyle şeylere. eşya yeni olunca insanın içi cız ediyor. ve böyle ufak birşey bile olsa kafayı takıyorum.
Cam cayci hem cay rengini aliyor üst tarafi hem cok kirecli yerdeysen normal caydanliktan fazla kirec tutuyor. Bakimi cok zehmetli yani alt ust cam olan. Bende kendi kendine demleyen var milyar para verdim ama durum bu .E yeni esya boyle eskiyor zaten, oyle degil mi.
Ama yillardir almak istedigim cam cay makinemi cocuklar ilk haftasinda kirinca aglayasim gelmedi degil
Senin neyine cam cayci diye kendime sovdugum kismi da atlayayim.
Velhasili normal hayatin akisi boyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?