• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni ev

Siyahzambak6

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
286
508
103
Merhaba arkadaşlar. Düşünmekten kafam artık patlamak üzere ve ben ne yapacağım hiç bilmiyorum. Sabah başka akşam başka bişeye karar vermiş buluyorum kendimi.

Şuanda oturduğumuz evi satılığa çıkardık. Komşularımız çok çok sıkıntılı insanlar ve en ufacık ses olduğu zaman anormal tepkiler vererek beni paranoyak bir insan haline getirdiler.

Banyo yaptık ses oldu diye dış kapıyi çarpıyor yan komşumuz.

Karşı komşumuz misafir gelince (saat daha akşam 8-9civarinda) duvar yumruklar.

Alt komşu elimizden bişey düşse yere kizar.

İki tane çocuğumuz var ve oyuncak oynarken strese giriyoruz resmen ses olacak diye

Şuan üçüncü katta oturuyorum. Bu yüzden alt kat evlere bakıyorum altında komşu olmayan çocuklar rahat etsin diye fakat bu sefer de başka şeyler aklımı kurcalıyor

Bir tane ev bulduk katta tek daire. Altı kapalı garaj.

Ev sahibi çok sıkışmış ev fiyatı baya ucuz en son 120.000₺ gibi bir fiyata düşürmüş.

Cevap bulamadigim sorular şunlar:

1- altı garaj olduğu için soğuk olur mu? Herhangi bir şekilde çözüm bulunur mu?

2- wc ve mutfaktan su basması gibi birşey yaşar mıyım?

3- rutubet olur mu? bunu anlamanın yolu var mıdır?

4- evde acayip eksikler var. Bütün herşeyin elden geçmesi lazım. Bina 4 senelik ve yeni olmasına karşın kiracı evi çok hor kullanmış. Duvarlardan tutun bütün dolapların elden geçmesi lazım. Yapılacak masrafa değer mi

Yasanmislari ve fikri olanların cevapları cok mühim benim için. Şimdiden teşekkür ederim herkese

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-19-09-54-04.webp
    Screenshot_2019-03-19-09-54-04.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 344
Ailemin altı kapalı garaj olan bir evi var .İçinde kiracı oturuyor.Bu güne kadar sizin belirttiğiniz şikayetleri yaşamadılar.Ancak altında ev olan bir daireden elbetteki daha serin olur.Bunun yanında direk zemin kat olan bir evden de daha sıcak olur.Yalniz fotoğraftaki ev çok boğucu gözüküyor.Ust katları daha ferah gibi

Bu evin en büyük problemi karanlık kalması olacak sürekli evde loş ortam erkenden ışık açma ihtiyacı hissedeceksiniz hatta kapalı havalarda sabahtan. Bu tip bir evde oturduğum için en büyük şikayetim buydu insanın enerjisini emen bir ışıksızlık hakim

Altınızda daire olmazsa soğuk olur ama siz de sesten ötürü altta daire istemiyorsunuz. Fotoğraftaki evin üzerinde çıkma kat var. Güneşi çok keser. Bu da soğuk ve karanlık olmasına sebep olur.

Ses yalitimi olan bir evde bu sorunlari cok yasamazsiniz diyr dusunuyorum. Fotograftaki ev cok boguk olur bence. Gunes almaz. Hem alti da bos oldugu icin kolay kokay isinmaz.

Muhtemelen geri verme sorunu yaşanabilir ki bu konuda tanıdığım biri yakın zamanda evini sırf bu sebeple (3 kez su basınca) satmak zorunda kaldı , evin üzerinde çıkma var ki ışığı keser , çocuklarınızı güneş girmeyen bir evde büyütmek zorunda kalırsınız , toprakla teması olup olmadığına bakın , ev boyalı mı ? boyalı ise yeni mi yapılmış boyası rutubeti saklamak için onlara bakın lütfen.

Muhtemelen geri verme sorunu yaşanabilir ki bu konuda tanıdığım biri yakın zamanda evini sırf bu sebeple (3 kez su basınca) satmak zorunda kaldı , evin üzerinde çıkma var ki ışığı keser , çocuklarınızı güneş girmeyen bir evde büyütmek zorunda kalırsınız , toprakla teması olup olmadığına bakın , ev boyalı mı ? boyalı ise yeni mi yapılmış boyası rutubeti saklamak için onlara bakın lütfen.
Allah korusun en korktuğum şey zaten. Baya baya vazgeçtim ben buradan. en iyisi başka yerlere bakmak

Back
X