Yeni evim

aaa,daha yakın yerde yokmu acaba?? eminim güzeldirde o markalar

çok emin değilim ama sanırım yok, b dönem tepe homelarda satılıyordu uzun zamandır kaldırılmıştı...
3k nın el dokumaları da harika...carlos santana için yaptıkları halıdan sadece 2 tane üretmişler biri santana da diğeri showroomlarında ama görmelisin mutlaka tasarım ötesi güzellikte:)dev boyutlarda olmasaydı ne yapıp edip almaya çalışırdım sanırım

belki daha öncede yazmışımdır ama bayıldım süper bir ev renkleri çok beğendim güle güle huzurla sağlıkla oturun inşallah

eviniçok begendim sade şık ve spor güle güle eskit halı kullanmıyosun galiba bu arada fırınlarımız aynı

ayyy ew çok hoş sadeliği sewiyosun galiba sade ama şık we modern...hayırlı olsun ewin güle güle otur :) manzaranda güzel bu arada ;

ayyy ew çok hoş sadeliği sewiyosun galiba sade ama şık we modern...hayırlı olsun ewin güle güle otur :) manzaranda güzel bu arada ;

evet cnm doğru tespit..sadeliği ve sıklıgı seviyorum,aşırı susler abartılar vs pek hoşlaşmıyorum :)
1-2 haftaya kendi tasarladığım mobilyalarıda sitede görücüye çıkarıcamm bakalım beğenicekmisiniz

Kızlar yeni tasarımım olan mobilyaları 2 hafta içinde burdan sizlere gorucuye çıkartıcam, dekorasyonla ilgili sorularınızı ve taleplerinizi özelden mesaj atabilirsiniz..
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…