Yeni evim

öncelikle evin inanılmaz şık ve sade...güle güle oturun.daha önce soruldu mu bilmiyorum ama krem rengi köşe takımını nerden aldın

öncelikle evin inanılmaz şık ve sade...güle güle oturun.daha önce soruldu mu bilmiyorum ama krem rengi köşe takımını nerden aldın

canım resimlerde krem rengi gibi çıkmış ama vizon rengi esasında..o eşimin bekarlık evinden eski pusku bir l koltuktu onu doşettirip perdelerle uyumlu yastıklar diktirterek yeniledim

valaha ben en çok giyinme odasına bayıldım bende böyle bir orda yaparım inşallah çünkü çok lazım oluyor yaaaaa

valaha ben en çok giyinme odasına bayıldım bende böyle bir orda yaparım inşallah çünkü çok lazım oluyor yaaaaa

tesekurler canım benim , allah ilerde sanada istediğin gibi bir ev ve evlilik nasip etsin..konularını okudum biraz, bende annemle çok didişirdim ama inan zamanla düzeliyo,ben evlendiğimden beri aramız çok daha iyi..ne kadar uzak o kadar tatlı olabiliyo donem donem

kızlar sıkı durunn, yeni mobilya tasarımlarım çok yakında burdan zevkinize sunulucakk, umarım beğenirsiniiz :)

Çok güzel, zevkle döşenmiş bir ev. Güle güle oturun arkadaşım. Allah huzurunuzu eksik etmesin.

Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…