Yeni evim

halı olarak benim önerim de stepin powerball serisi yada evine biraz bohem hava katmak istersen el dokuması patchwork bir halı olabilir:)

Bu eve dense dense maşallah denir!! Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin Angelfbf. :81:

çok güzel olmuş :)) güle güle oturun canımm allah mutluluğunuzu daim etsin

yeni gelin evi mi bu canım
muhteşem tek kelimeyle manzaran harika hele

kızlar çok teşekkur ederim yorumlarınıza ,beğenmenize çok sevindim bugun yatak odası için ikeadan enteresan tasarımlı bir ayna ve ufak yine yatak ustu duvar için bir resim aldım, onları da sizle paylaşiim :)

Öncelikle maşallah
Ne güzel bir ev, güle güle oturun inşallah. Ben ilk defa bir eve yorum yapıyorum :)
Sakıncası yoksa nerde oturduğunu sorabilir miyim?

Evin çok hoş canım güle güle otur. Eski bir Ortaköy' lü olarak, mutfağından görünen manzara içimi sızlattı. Çocukluğumda yaşadığım evimi hatırladım.

Köşe koltuğunu nereden aldığınızı ve fiyatını öğrenmem mümkün mü acaba? (salondaki değil de, diğer odadaki)

çok şık zevkle döşenmiş bir ev
güle güle otur cnm...

teşekkur ederim canım..o mavi l koltugu eşim ikeadan almış fiyatını inan bilmiyorum ama çok fiyatlı oldugunu sanmıyorum..o koltugun en iyi özelliği altında bazası war ve alttan açılığ çift kişilik yatak oluyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…