Çok zevkli güzel döşenmiş bir ev, hem modern hem vintage detaylar var. Çok beğendim. Huzurla sağlıkla mutlulukla oturun inşallah.
çok beğendımgüle güle oturun
heryer cok uyumlu cok zevklısın
teşekkur ederim canım..o mavi l koltugu eşim ikeadan almış fiyatını inan bilmiyorum ama çok fiyatlı oldugunu sanmıyorum..o koltugun en iyi özelliği altında bazası war ve alttan açılığ çift kişilik yatak oluyo..
evet canım garanti veriyorlar ve sağlam bir urun, ben rengine çok bayılmamıştım ama eşim almış diye sustum
Anladım canım, çok teşekkür ederim yanıtladığın için. İKea aynı zamanda koltuk/kanepe grubu için 10 yıl garanti veriyor sanırım
hayırlı olsunn canım zevkli iş:)gerçekten sadece güzel mobilya bulmak önemli değil , senin yaptığın gibi ayrı ayrı parçaları bir araya getirebilmek , mobilyacı katalogu görüntüsünden uzak yaşayan bir ev yaratmak için ince bir zevke ihtiyaç var , sendede bu fazlasıyla var kolay gelsin şimdiden...
bu arada herşey sorulmuşken bde salondaki köşenle sehpanıda nereden aldığını sorayım tam olsun
eviniz gelçekten yaşanılacak bi ev her detay çok güzel ama özellikle o beyaz ayna ve masanın üstündeki beyaz çiçekler yokmu bayıldım allah ağız tadıyla oturmayınasip etsin bu arada perde görmedim merak ediyorum bi ara onlarıda çekermisin.umarım bi gün benimde evim olur ve sizden kopya çekerim
eviniz gelçekten yaşanılacak bi ev her detay çok güzel ama özellikle o beyaz ayna ve masanın üstündeki beyaz çiçekler yokmu bayıldım allah ağız tadıyla oturmayınasip etsin bu arada perde görmedim merak ediyorum bi ara onlarıda çekermisin.umarım bi gün benimde evim olur ve sizden kopya çekerim
Eviniz çok güzel hayırlı olsun.
evet canım garanti veriyorlar ve sağlam bir urun, ben rengine çok bayılmamıştım ama eşim almış diye sustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?