Yeni evim

Çok zevkli güzel döşenmiş bir ev, hem modern hem vintage detaylar var. Çok beğendim. Huzurla sağlıkla mutlulukla oturun inşallah.

Anladım canım, çok teşekkür ederim yanıtladığın için. İKea aynı zamanda koltuk/kanepe grubu için 10 yıl garanti veriyor sanırım

KIZLAR SELAM,

Bugun itibariyle iki evin dekorasyonun işini almış bulunuyorum :)
Eğer istanbul içi ilgilenenler varsa özelden mesaj atabilirsiniz.
Kendi tarzınıza ve yaşam tarzınıza uygun bir ev yaratmanız için elimden geleni yaparım

hayırlı olsunn canım zevkli iş:)gerçekten sadece güzel mobilya bulmak önemli değil , senin yaptığın gibi ayrı ayrı parçaları bir araya getirebilmek , mobilyacı katalogu görüntüsünden uzak yaşayan bir ev yaratmak için ince bir zevke ihtiyaç var , sendede bu fazlasıyla var kolay gelsin şimdiden...

bu arada herşey sorulmuşken bde salondaki köşenle sehpanıda nereden aldığını sorayım tam olsun

tesekkur ederim canım..ben sehpayı çizip yaptırdım.

eviniz gelçekten yaşanılacak bi ev her detay çok güzel ama özellikle o beyaz ayna ve masanın üstündeki beyaz çiçekler yokmu bayıldım allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin bu arada perde görmedim merak ediyorum bi ara onlarıda çekermisin.umarım bi gün benimde evim olur ve sizden kopya çekerim

teşekkur ederim canım, beyaz aynayı çukurcumadan aldım, perdeleride kahverengi fitilli yastıklarımla aynı şekilde yaptırdım,fon perdeleride çeker koyar canım..fon perde dışında "black out" dedikleri bir stor perde kullandım,teşekkurler hatırlattığın için :)

amin canım evin olunca istersen seve seve yardım ederim..çok mutlu oluyorum beğenmenize ,ilerleyen gunlerde size kendi tasarımım mobilyaları da gostericem burdan :)

güzel günlerde kullanın evinizide eşyalarınızıda , çok güzel.. manzarasıda harikaa

güzel günlerde kullanın evinizide eşyalarınızıda , çok güzel.. manzarasıda harikaa

evet canım garanti veriyorlar ve sağlam bir urun, ben rengine çok bayılmamıştım ama eşim almış diye sustum

rengi çok da mavi gibi durmamış fotoğrafta, evine uyum sağlamış gibi geldi bana güle güle kullanın tatlım

Aynalı duvarınıza bayıldım mekanı daha geniş gösterdiğini tahmin ediyorum

Oldukça şık modern ve rahat gözüken bir eviniz var...

Çok beğendim bu tarz evlere bayılıyorum...

Bu arada temizlik çok önemli ve evinizi yalnızca fotograflardan inceleme şansımızda olsa

yinede ev temizliğini her şekil belli ediyor.

Güle güle oturun,Allah isteyen herkese daha iyilerini nasip etsin inşallah...

Çok beğendim çok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…