Yeni evim

takımdan ziyade farklı tarzların birarada ki uyumu daha bir ev gibi hissettiriyor sanki,
kıyısından görebildiğimiz mutfak beyazlar içinde fepferah,
giysi odası oh be dünya varmış dedirtiyor , küçük büyük her eve lazım giysi kıyafet ayakkabı odası,
ahşap formlu banyo, şömine detayı ve taş duvar tarzının sıradışılığını desteklemiş,
dresuarda da aynaki kıvrımlar olabilirmiş diye düşündüm bakarken,,

halı için 3K konsept i önerebilirim. modelleri zarif, markofoni'de de ara ara indirimleri oluyor.
kanvas tabloları düşünürsen envai desenleri var, birer cm aralıklı tabloları mesela şık buluyorum,
zaman zaman trendyol,limango,markofoni de yüzde elli indirimleri de oluyor..

daimi huzur ve sağlık dilerim ..

çok çok teşekkur ederim,inanılmaz mutlu oluyorum boyle yorumlar alınca :))
temizlik çok önemli gerçekten senin de soylediğin gibi..o konuda hafif takıntılarım mevcut

allah hayırla oturmayı nasip etsin :) ben krem rengi aynana bayıldım nerden aldın canım

herşey çok güzel olmuş ALLAH iyi günlerde kullanmak nasip etsin çok ferah modern temiz bi ev huzurla oturun inşallahh MAŞALLAHH...

herşey çok güzel olmuş ALLAH iyi günlerde kullanmak nasip etsin çok ferah modern temiz bi ev huzurla oturun inşallahh MAŞALLAHH...

canım çok teşekkurler, 3k'ya bakıcam :)

Kadınlar kulübü hakkındaki sözlerinize katılıyorum gerçek hayattan daha gerçek ve samimi.Tabiki de sayı da çok!

Evinizde çok güzel olmuş güle güle oturun.

Halılar için Şark Halı'ya bakabilirsiniz.Her çeşit ve fiyatta halı bulmak mümkün.

teşekkurler canım bakıcam halılarada,çok saol

angel cım
benim anneannemden kalan 2 berjerimi eskitme görünümlü boyatıp, yada cidden eskitip güzel kaplama yapabilecek birine ihtiyacım var .yani benim anlatmak istediğimi anlayan bir usta olması lazım sadece , bkaç yerle görüştüm adamlar anlayamadı istediğimi

Süpermiş hayırlı olsun Allah bol kazançlar versin

bu arada 3k konsept okuyunca aklıma geldi...şile otobanında çok büyük bir mağazaları var , persanın yan tarafında...calvin clein esprit halı ve aksesuarlarıda var...ben fransız b tasarımcının halısını çok uygun fiyata almıştım

cok teşekkurler:) bi yandan kadınlar klubu bi yandanda beyaz showu izliyorumm
çok teşekkur ederim önerin için hemen bakıyorummm

Aynen kocam kanal değiştirip durmasa bende izlemeye çalışıyorum.Aydemir Akbaş'ın 60 yıl içtikten sonra sigarayı bırakmış olmasından çok etkilendim bırakamıyorum diyenler duysun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…