Aynalı duvarınıza bayıldım mekanı daha geniş gösterdiğini tahmin ediyorum
Oldukça şık modern ve rahat gözüken bir eviniz var...
Çok beğendim bu tarz evlere bayılıyorum...
Bu arada temizlik çok önemli ve evinizi yalnızca fotograflardan inceleme şansımızda olsa
yinede ev temizliğini her şekil belli ediyor.
Güle güle oturun,Allah isteyen herkese daha iyilerini nasip etsin inşallah...
Çok beğendim çok
allah hayırla oturmayı nasip etsin :) ben krem rengi aynana bayıldım nerden aldın canım
herşey çok güzel olmuş ALLAH iyi günlerde kullanmak nasip etsin çok ferah modern temiz bi ev huzurla oturun inşallahh MAŞALLAHH...
takımdan ziyade farklı tarzların birarada ki uyumu daha bir ev gibi hissettiriyor sanki,
kıyısından görebildiğimiz mutfak beyazlar içinde fepferah,
giysi odası oh be dünya varmış dedirtiyor , küçük büyük her eve lazım giysi kıyafet ayakkabı odası,
ahşap formlu banyo, şömine detayı ve taş duvar tarzının sıradışılığını desteklemiş,
dresuarda da aynaki kıvrımlar olabilirmiş diye düşündüm bakarken,,
halı için 3K konsept i önerebilirim. modelleri zarif, markofoni'de de ara ara indirimleri oluyor.
kanvas tabloları düşünürsen envai desenleri var, birer cm aralıklı tabloları mesela şık buluyorum,
zaman zaman trendyol,limango,markofoni de yüzde elli indirimleri de oluyor..
daimi huzur ve sağlık dilerim ..
cok teşekkurler çiğdemcim ,benimde içime çok sindi :)
bir tek eşimin oturma odası için aldıgı mavi koltuk pek tarzım değil ama orda da kıramadım,çorbada onun da tuzu bulunsun diye
cnm burası neresi kanlıca mı??
pasaklı tanrıça tabiki beklerim, kadınlar klubu benim psikolojik destek hattım gibi oldu, burdaki yorumların ve paylaşımların gerçek hayattan daha da gerçek oldugunu düşünüyorum :)
guzel yorumlarınız için teşekkur ederim
Kadınlar kulübü hakkındaki sözlerinize katılıyorum gerçek hayattan daha gerçek ve samimi.Tabiki de sayı da çok!
Evinizde çok güzel olmuşgüle güle oturun.
Halılar için Şark Halı'ya bakabilirsiniz.Her çeşit ve fiyatta halı bulmak mümkün.
Canım şu an forumdasın sanıyorum sana tablo için link gönderiyorum geçen gün gördüm bende çok güzel şeyler var.Umarım beğenirsin.:98:
http://www.evmanya.com/salon?kategori=dekoratif-aksesuar/tablo/manzara-kanvas-tablolari
KIZLAR SELAM,
Bugun itibariyle iki evin dekorasyonun işini almış bulunuyorum :)
Eğer istanbul içi ilgilenenler varsa özelden mesaj atabilirsiniz.
Kendi tarzınıza ve yaşam tarzınıza uygun bir ev yaratmanız için elimden geleni yaparım
cok teşekkurler:) bi yandan kadınlar klubu bi yandanda beyaz showu izliyorumm
çok teşekkur ederim önerin için hemen bakıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?