Yeni evime hoşgeldiniz :)

harika bir evin var.. Allah güle güle oturmak nasip etsin... Allahım herkese nasip eder inşallah...:26::26:

haklısınız :) dediğim gibi taşınalı 1 ay oldu daha ve aksesuar olarak çok eksiğim var ...evin tam bitimiş haliyle fotoğraf yüklemeyi bekleyemedim açıkcası :) evet halılar ve tv sehpaları aynı,tv sehpalarının aynı olmasını ben istedim...halılar eşimin seçimim maalesef bana pek söz hakkı kalmadı :) biraz kullanayım kesinlikle halıları daha küçük ve renkli kilimlerle değiştireceğim

Son düzenleme:

ben de ilk aklıma gelen ferforje oldu fakat ferforje raflar daha küçük boyutlarda. bu model daha kullnışlı görünüyor. koçtaşa bakacağım. teşekkür ederim.

çok güzel ve çok ferah bir evin var canım güzel günlerde huzurlu mutlu ağız tadınız hiç bozulmadan oturun inşallah

ben de ilk aklıma gelen ferforje oldu fakat ferforje raflar daha küçük boyutlarda. bu model daha kullnışlı görünüyor. koçtaşa bakacağım. teşekkür ederim.

canım koçtaşın mağazasında bulamazsan mutlaka internet sitesine bak,ürün demonte geliyor ama birleştirmesi çok kolay

aynalar dışında her sey cok güzel aynalar sizin tarzınız değil ferforje veya beyaz cerceveli bi şeyler olabilirdi onun dışında her sey harika huzurla otur..
bi de bir sorum var yatak odası tülün 2 ayrı parçamı ve uçlarını neyle bağladın bende de o tülden var klasik kesim duruyor bu şekle getirmek istiyorum yardımcı olursan sevinirim sen mi yaptın perdecinin fikri mi..

Çok güzel, güle güle oturun yeni evinizde :)

çok iç acıcı bir ev olmuş ben bıraz daha renk karmaşasından hoşlansamda evinizi çok beğendım mutlulukla huzurla oturun inşallah

harika bayıldım
güle güle oturun
tek gözümü yoran, beyaz kapıların kahverengi çıtaları, onları neden beyaza boyatmadınız?

mutfaktaki halılar English home dimi, kullanışlı mı, bende koridoruma istiyorum da

bide salondaki koltuklarınızı kaplatmışsınız, ben de kaplatmak istiyorum, kaça mal oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…