Yeni evime hoşgeldiniz :)

çok iç acıcı bir ev olmuş ben bıraz daha renk karmaşasından hoşlansamda evinizi çok beğendım mutlulukla huzurla oturun inşallah

teşekkür ederim,daha iyileri sizin olsun...renklendirmeyi aksesuarlarla yapacağım ama biraz zamana ihtiyacım var acele edip aldığım eşyaları sonra hiçbir yere yakıştıramıyorum :) en iyisi eşyalar yerleştikçe neyin nerde olacağına karar vermek

teşekkür ederim sevcangoksel;kapıların kasaları bambu kaplama doğal malzeme olduğu için kasayı bambu seçtik aslında beyaz da olabilirdi bu konuda biraz satıcıya aldandık diyebilirim çünkü kapılar parlak beyaz kasa da öyle olursa çizildiğinde kasayı komple söküp getirmeniz gerek dedi :44: biz de garanti olsun o zaman deyip bambu yaptırdık

mutfaktaki kilimler tekzenden :) halı almak istemedim tekzende bunları gördüm daha renklileri vardı ama takım oluşturamadığım için bunları tercih ettim

salondaki koltukları tanıdığımız mobilyacıya 1800 liraya kaplattık gayet uygun bir fiyat çıkardılar bize :) başka firmalar 3000 civarı fiyat vermişti

ayyy süper bir evin var Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. uzun zamandır gördüğüm en huzurlu ev.renk uyumu harika olmuş. harika güle güle otur

eviniz çok güzel sağlıkla oturun .. bu arada mutfak tüllerinizi nereden aldınız

evine tek kelime ile bayıldım arkadaşım maşallah huzurla oturun :) ama yatak odan ayrı bi süper :) sakıncası yoksa o tüllerin yani perdelerin nerden bi de yatak örtün ? :)

eviniz çok güzelmiş ama her taraf açık renk temizlemesi çok zor olur değil mi en ufak lekede hemen yetişmeniz lazım :) güle güle huzurla sağlıkla oturun inşallah

evine tek kelime ile bayıldım arkadaşım maşallah huzurla oturun :) ama yatak odan ayrı bi süper :) sakıncası yoksa o tüllerin yani perdelerin nerden bi de yatak örtün ? :)

Tesekkur ederim canim,tullerin markasini bilmiyorum desenini begendigim icin yaptirdim :) yatak ortusu de english home :)

eviniz çok güzelmiş ama her taraf açık renk temizlemesi çok zor olur değil mi en ufak lekede hemen yetişmeniz lazım :) güle güle huzurla sağlıkla oturun inşallah

Haklisiniz acik renk olunca en ufak bir leke hemen goze carpiyor ama koyu renklerden cok bunalmistim su an cok memnunum :)

merhaba eviniz gerçekten çok güzel göz yormuyo sağlıkla huzurla oturun içinde inşş.

41zeynep cok tesekkur ederim,isteyen herkese en kisa zamanda nadip olur insallah

Minimalist tarza uygun olmuş:))Çok severim bu şekilde döşenmiş evleri gözü yormuyor. İnşallah benimde evim olursa bu tarz, modern bir olacak:)

eviniz çok hoş ve çok ferah güle güle oturun:)

evine bayıldımmmmmm.özellikle yatakodana bittim bittimmm:) Rabbim ağız tadıyla bir ömür mutlu olmayı nasip etsin...evinizin her köşesinde huzurla oturun inşallah..

Canım bende çok beğendim, her şey çok zevkli, uyumlu ve sade ben kırlentlerine evdeki mavi tonlarına bayıldım.. sağlıkla huzurla otur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…