Yeni evime hoşgeldiniz :)

Canım bende çok beğendim, her şey çok zevkli, uyumlu ve sade ben kırlentlerine evdeki mavi tonlarına bayıldım.. sağlıkla huzurla otur..

Daha iyisi sizin olsun, kırlent hastalığı başladı bende :) meğer ne kadar güzel leştiriyor ve dolduruyormuş evi :)

özellikle yatak odanızı çok beğendim,çok sade ve sıcak olmuş.Güle güle oturun

öncelikle teşekkürler, yatak odasını hep mavi hayal ederdim ve bu evde onu yaptım :) maviden sonra pembeyi deneyeceğim bir de :) yatak örtüsünü değiştirmek tüm odanın değişmesini sağlıyor

evine bayıldımmmmmm.özellikle yatakodana bittim bittimmm:) Rabbim ağız tadıyla bir ömür mutlu olmayı nasip etsin...evinizin her köşesinde huzurla oturun inşallah..

Aminnn :) tüm dualarınızı sizin için de diliyorum... Daha güzelleri sizin olsun

maşallah diyelim önce de nazarımız değmesin :) rabbim huzur içinde yaşamayı nasip etsin.evin çok güzel zevkin ondan da güzel :)güle güle oturun inşallah.

maşallah diyelim önce de nazarımız değmesin :) rabbim huzur içinde yaşamayı nasip etsin.evin çok güzel zevkin ondan da güzel :)güle güle oturun inşallah.

Çok teşekkürler Allah daha iyisini güzelini size versin huzurunuz daim olsun :)

evinize bayıldım renklerin uyumu çok güzel ferah bir ev iyi günlerde oturun

canım gerçekten muhteşem...bayıldım.güle güle oturun.çok ferah,temiz ve bembeyaz.çok hoşşş...

inanılmaz beğendim tam benim tarzım bayıldım. Allah güle güle oturmak nasip etsin.
Ferah ferah valalhi. çok zevklisiniz!

inanılmaz beğendim tam benim tarzım bayıldım. Allah güle güle oturmak nasip etsin.
Ferah ferah valalhi. çok zevklisiniz!

bencepembe çok teşekkürler :) ferahlığı çok severim sıkışık sıkışık oturmaktansa az eşya olsun kullanışlı olsun yeter dimi :) daha iyisi senin olsun canım

çok beğendim benim evim burası olsun diyecek kadar şık ve zevkli herşey yerli yerinde çok beğendim
nerden aldıgını yazarmısın mobilyalarımı yenilemeyi düşünüyorum birde evin galiba geniş eşyalar çok ferah ferah duruyor

Canım çok teşekkür ederim mobilyalarim 8yıllık aslinda kasaları saglamdi sadece kumaşları ve sungerleri değiştirdik böylelikle daha az masraf oldu :) evim çok geniş değil aslında açık renk kullandigim için ferah gözüküyor sanırım

beyaz her evi tertemiz ferah gösteriyor allah mutlulukla oturmanızı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…