Yeni evime hoşgeldiniz :)

maşallah eviniz çok hoşmuş, sade, huzurlu, gereksiz detaylardan uzak. Güle güle sağlıkla huzurla oturun inşallah. Bilhassa yatak odanız tam english home tarzı yatak odası takımınız nereden acaba sakıncası yoksa öğrenebilir miyim?

Çok cici, çok ferah canım, güle güle ağız tadıyla otur

teşekkür ederim Ruha,olabildiğince sadeliği seçmeye çalıştım :) yatak odası takımı özel yapım,firma yatak odası takımları çok pahalı ve ağır modellerdi biz de yaptırmaya karar verdik

Maşallah çok çok güzel bayıldım, o kadar ferah görünüyor ki, yatak odanız, salonunuz, hele mutfağınız :) Çok cici, çok sade hiç gör yormuyor.

Rabbim güzel günlerde yaşatsın sizi yuvanızda...

Bende yatak odasını yaptırcam hazırlar dediğiniz gibi çok kocaman kocaman büyük modeller hiç gerek yok :)

herkes gibi bende çok beğendim evinizi güle güle oturun..maviş kırlentlerinizi nereden aldığınızı merak ettim..benımde bej rengı koltuklarıma yakısacağını umuyorum..

Çok teşekkür ederim :) en iyisi odanın ölçülerinde takım yaptirmak..daha güzeli sizin olsun

herkes gibi bende çok beğendim evinizi güle güle oturun..maviş kırlentlerinizi nereden aldığınızı merak ettim..benımde bej rengı koltuklarıma yakısacağını umuyorum..

Öncelikle teşekkür ederim,kirlentlerimi çok seviyorum açıkçası :) evmanya diye alışveriş sitesi var ordan aldım hâlâ da kirlentlere bakiyorum :)

Son düzenleme:
görünce bukadar uyumlu ve huzurlu döşenmiş bi ev ço az görmüşümdür çok begendim hayırlı olsun ağız tadıyla oturun inş.

ne güzel bakımlı mis gibi açık renkler içim açıldı
rabbim ağız tadıyla oturmatı nasıp etsin canım çok güzel huzur veren bir evın var

Çok çok beğendim çok sade ve huzurla oturulacak bir ev, tebrik ederim, gule gule oturun.

Çok çok beğendim çok sade ve huzurla oturulacak bir ev, tebrik ederim, gule gule oturun.

teşekkür ederim,huzur herşeyden eşyalardan da önemli...ev yeni olsa da huzur olmayınca hiçbir şeyin anlamı olmuyor...herkese huzurlu sağlıklı mutlu yaşamlar diliyorum

Buarada ebeveyn banyonuz dikkatimi çekti bizim banyomuza benziyor bizimkide küçük ve dolapsız, ama illaki insanın bi rafa minikte olsa bi dolaba ihtiyacı oluyor böle bişey hiç aklıma gelmemişti kendiniz mi yaptırdınız yoksa evin kendinde mi vardı?

Gerçekten çok ferah ve huzurlu bi eviniz var güle güle oturun Rabbim ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin.

amin canım teşekkür ederim...ebeveyn banyosu küçük aslında ve dolap yoktu maalesef ben de koçtaş ın internet alışveriş sitesinden bu raf sistemini aldım ve çok beğendim :) tavsiye ediyorum çok kullanışlı üzerine de english home dan aldığım sepetler koydum yayıntıları ortadan kaldırmış oldum :)

çok mantıklı gerçekten bizim banyomuzda renk olarakta biçim olarakta aynı ne yapsak diye düşünüyorduk çok iyi fikir oldu teşekkür ederim sepetlerle daha çok hoş duruyor gerçekten peki bu takarken fayanslarınızın kırılma durumu fln oldumu aslında biz ondan hiç düşünmedik bile bu tarz bişey

rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana :) raf sistemi demonte geliyor ama birleştirmek çok kolay....paket içinden gerekli vida ve dübeller çıkıyor zaten şemada gösterilen şekilde birleştirip rafı oluşturuyorsun...rafı fayans üzerine değil fayans arasına derzle kaplanmış beyaz sıvalara gelecek şekilde matkapla dübel deliklerini açıyorsun hiçbir şekilde fayanslar zarar görmüyor...matkapla delinirken alttan elektrikli süpürgeyi tutun etrafa toz saçılmasın :)

Tatlım evini çok beğendim büyük ferah yeni eşyaların mobilyan açık renk insanın içini açıyo :) kapıların çok hoşuma gitti odanda ki halı çok sade hoş (acaba nerden almıştın_?) mutfağın zaten muhteşem yatak odan örtüsü öyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…