maşallah eviniz çok hoşmuş, sade, huzurlu, gereksiz detaylardan uzak. Güle güle sağlıkla huzurla oturun inşallah. Bilhassa yatak odanız tam english home tarzıyatak odası takımınız nereden acaba sakıncası yoksa öğrenebilir miyim?
Çok cici, çok ferah canım, güle güle ağız tadıyla otur
Maşallah çok çok güzel bayıldım, o kadar ferah görünüyor ki, yatak odanız, salonunuz, hele mutfağınız :) Çok cici, çok sade hiç gör yormuyor.
Rabbim güzel günlerde yaşatsın sizi yuvanızda...
Bende yatak odasını yaptırcam hazırlar dediğiniz gibi çok kocaman kocaman büyük modeller hiç gerek yok :)
herkes gibi bende çok beğendim evinizi güle güle oturun..maviş kırlentlerinizi nereden aldığınızı merak ettim..benımde bej rengı koltuklarıma yakısacağını umuyorum..
görünce bukadar uyumlu ve huzurlu döşenmiş bi ev ço az görmüşümdür çok begendim hayırlı olsun ağız tadıyla oturun inş.
ne güzel bakımlı mis gibi açık renkler içim açıldı
rabbim ağız tadıyla oturmatı nasıp etsin canım çok güzel huzur veren bir evın var
Çok çok beğendim çok sade ve huzurla oturulacak bir ev, tebrik ederim, gule gule oturun.
Gerçekten çok ferah ve huzurlu bi eviniz var güle güle oturun Rabbim ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin.
Buarada ebeveyn banyonuz dikkatimi çekti bizim banyomuza benziyor bizimkide küçük ve dolapsız, ama illaki insanın bi rafa minikte olsa bi dolaba ihtiyacı oluyor böle bişey hiç aklıma gelmemişti kendiniz mi yaptırdınız yoksa evin kendinde mi vardı?
amin canım teşekkür ederim...ebeveyn banyosu küçük aslında ve dolap yoktu maalesef ben de koçtaş ın internet alışveriş sitesinden bu raf sistemini aldım ve çok beğendim :) tavsiye ediyorum çok kullanışlı üzerine de english home dan aldığım sepetler koydum yayıntıları ortadan kaldırmış oldum :)
çok mantıklı gerçekten bizim banyomuzda renk olarakta biçim olarakta aynı ne yapsak diye düşünüyorduk çok iyi fikir oldu teşekkür ederimsepetlerle daha çok hoş duruyor gerçekten peki bu takarken fayanslarınızın kırılma durumu fln oldumu aslında biz ondan hiç düşünmedik bile bu tarz bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?