Yeni evlendim eşimin ilk evliliği den 2 çocuğu var

Muhtemelen etrafınızda sizi uyarayan kimse olmadı keşke evlenmeden önce burada. Bu tarz konu açan üyelere defalarca bu tarz durumların bizzat içinde olduğum için asla evlenmeyin diyorum. Daha yaşınız 21 hadi 30-35 olsanız neyse. Yanlış anlaşılmasın olgunluk meselesi olduğu için 30-35 yazdım. Tavsiyem uzun bir süre çocuk düşünmeyin.

Yine de kaçardı

Sağolun teşekkür edwrim evet en azindan haklilar yaptığım bi hatanin cezasini çekerim orda burda kimseyr köle olmaktan iyidir verdiğim kararin doğru olduğunu gösterdiniz teşekkür ederim

Yine de kaçardı
Daha çabuk pişman olurdu en azından bu kadar üzerine düşünmez ay ne bileyim böyle cahilliklere çok acıyorm bi yandan da çok kızıyorum ne demek elalemin çocuklarına analık yapmak anasına evine hizmet etmek. Bu yaşta böyle adamların neyine kanıyorlar anlamıyorum da. Bizlere 2 misafir geliyor dayanamıyorz bide böyle bir durum rezalet

Ah zavallı çocuklar. Anaları bırakır aramaz sormaz, 21 yaşında üvey anne başlarında.. çok üzüldüm çocuklara ya.
Ben onlara üvey annnelik yapmıyorum tam bi abla gibiyim ama esim sanki bütün yükü bana yüklemiş kendi isten eve evden ise alakasi yok çocuklarla evde hizmetçi bakici mi olucam yani

Sağolun teşekkür edwrim evet en azindan haklilar yaptığım bi hatanin cezasini çekerim orda burda kimseyr köle olmaktan iyidir verdiğim kararin doğru olduğunu gösterdiniz teşekkür ederim
Hadi inşallah

Geldiğinde konuşcam kendisiyle en azindan eski hayatina dönsün o da bende çalışır biseyler yaparım
Ailenizle de konuşun belki Zorluk çıkarır gelip alsınlar sizi. Açık açık diyin yapamıyorum zor geliyor diye

Yapacak bişey yok kalbinizi düzeltin, bile isteye evlenmissiniz kaldı ki çocukların ne suçu var ? Empati yapın sizin evliliginizden olan çocukları üvey annesi istemese kötü davransa napardiniz ? 21 yaş 33 yaş ve sevgililik döneminiz var ,siz daha cokk konu acarsiniz

Sen ne dusunmustun? 2 cocuklu bir adamla evlenirken ne hayal etmistin?
Bakicilik hizmetçi lik yapmayi mi hayal ettim ayrica esim evlenmeden önce ayri eve çıkınca sürekli babaannesine bırakırız demişti çocukları basbasa vaktimiz çok olur demişti simdi oyle demiyo

Kocama ‘iki erkek çocuğuyla seni kim napsın, ömür billah o çocuklar boynunun borcu, gelen herhalde kuru ekmeğe ve sevgi dilenmeye gelir’ dediğim kadınmışsınız aksjsjsj
Kardeşim, deli mi dürttü gencecik yaşında, tövbe estf ya…

Canım cocuklar ya. Küçükler bir de daha. Baba tarafı "annesi kılıklılar" diye geziyor, anne nerede bilmiyorum, babanın dünya umrunda değil, üvey anne desen zaten kendisi küçük ve o da soğumuş çocuklardan. Nasıl bir şeyin içinde kalmış bu yavrular böyle...

Dağdan gelip bağdakini kovmak senin durum.Bunun başı sonu yok o çocuklar hep vardi Allah ömür verirse olacaklarda.Bu duruma alışıp kendini soktuğun durumu kabul edip evliliğini sürdürmen senin için en hayırlısı olacaktır.Yaa şunu da eklemeden geçmeyecem yaşın küçücük 2 çocuklu adamla nasıl ne işin oldu onu merak ettim Sana en güzel tavsiyem sen gibi üvey anneye sahip olup zaman zaman beddua eden biriyim.Beni dinlersen anne olma abla ol kvgil vs ne derlerse desinler sen Allah rızası için yüreğini bozma.O çocuklar bir gün büyüyecekler şimdi her yaptığın onların geleceğine bir iz.İstersen abla da olma hatta işin olmasın ama kötülükte yapma.Sen kabullendin evlendin kimse kafana silah dayamadi demi?

Önceden yani sevgiliyken hic çocukların yanina gitmez ayda bir belki o da yani tamamen ilgisiz eve uğramaz arkadasiyla kalirdi yani kendi çocuklarına kendisi babalik yapamiyorken benden bunu istemesi haksizlik gibi geliyo
Bazı kadınların kendi çocukları ile alakasız tipleri çöpsüz üzüm olarak görmesi çok hoş.

Bakicilik hizmetçi lik yapmayi mi hayal ettim ayrica esim evlenmeden önce ayri eve çıkınca sürekli babaannesine bırakırız demişti çocukları basbasa vaktimiz çok olur demişti simdi oyle demiyo

Niye biraksin ki cocuklarini? Sebebi ne yani? Adam senden cocugu oldugunu saklamamis ki bile bile evlenmissin. Diyeceksin ki cahillik ettim dusunemedim, o zaman evlenmeyecektin. Evlenirken hic cahillik etmiyorsunuz kosa kosa evleniyorsunuz. Aileni bile dinlememissin simdi gelmis agliyorsun.

Geldiğinde konuşcam kendisiyle en azindan eski hayatina dönsün o da bende çalışır biseyler yaparım
Konuşunca ikna edeciğini mi sanıyorsun o yaştaki adamla ajitasyon yapacak seni suçlu gösterecek aklını çelecek
Eğer gerçekten gitmeye karar verdiysen ailen sana sahip çıkar burdan daha kötü olamaz emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…