- 20 Mart 2015
- 2.261
- 1.932
- 133
- 29
5 aylik evliyim daha evet kendimi öyle hissetmeye basladimNe kadarlik evlisiniz? Gec olmadan en doğru karar bu size yazık adam kendine hizmetçi almış yani belli
Yine de kaçardıKeşke kaçmadan buraya danişsaydiniz o zaman bütün bu gerçekler size söylenirdi zaten. Merak ediyorum eşinle aran nasıl sana değer veriyor mu yanii hadi olduğun yer kötü eşin bütün bunlara değen biri mi acaba
Sağolun teşekkür edwrim evet en azindan haklilar yaptığım bi hatanin cezasini çekerim orda burda kimseyr köle olmaktan iyidir verdiğim kararin doğru olduğunu gösterdiniz teşekkür ederimYaa bırak vursun başkasının çocuğuna analık yapmaktan iyidir. Bide yani ailenin o kadar söylenmeye başına kakmayada hakkı var. Ama yani gidecek olursanız da bir daha boyle bir hata yapmayın hatasından ders çıkarmış biri olarak dönün baba evine
Daha çabuk pişman olurdu en azından bu kadar üzerine düşünmez ay ne bileyim böyle cahilliklere çok acıyorm bi yandan da çok kızıyorum ne demek elalemin çocuklarına analık yapmak anasına evine hizmet etmek. Bu yaşta böyle adamların neyine kanıyorlar anlamıyorum da. Bizlere 2 misafir geliyor dayanamıyorz bide böyle bir durum rezaletYine de kaçardı
Ben onlara üvey annnelik yapmıyorum tam bi abla gibiyim ama esim sanki bütün yükü bana yüklemiş kendi isten eve evden ise alakasi yok çocuklarla evde hizmetçi bakici mi olucam yaniAh zavallı çocuklar. Anaları bırakır aramaz sormaz, 21 yaşında üvey anne başlarında.. çok üzüldüm çocuklara ya.
Hadi inşallahSağolun teşekkür edwrim evet en azindan haklilar yaptığım bi hatanin cezasini çekerim orda burda kimseyr köle olmaktan iyidir verdiğim kararin doğru olduğunu gösterdiniz teşekkür ederim
Geldiğinde konuşcam kendisiyle en azindan eski hayatina dönsün o da bende çalışır biseyler yaparımHadi inşallah
Ailenizle de konuşun belki Zorluk çıkarır gelip alsınlar sizi. Açık açık diyin yapamıyorum zor geliyor diyeGeldiğinde konuşcam kendisiyle en azindan eski hayatina dönsün o da bende çalışır biseyler yaparım
Yapacak bişey yok kalbinizi düzeltin, bile isteye evlenmissiniz kaldı ki çocukların ne suçu var ? Empati yapın sizin evliliginizden olan çocukları üvey annesi istemese kötü davransa napardiniz ? 21 yaş 33 yaş ve sevgililik döneminiz var ,siz daha cokk konu acarsinizMerhaba çok zor durumdayim ve belki ni akil alırım diye yazdim ben yeni evlendim henüz 21 yaşındayım eşimi çok seviyorum ilk evliliğinden 2 tane oğlu var biri 5 diğeri 7 yaşında en basta sevgikiyken yaoarim bakarim diye düşünüyodum şu anda bizleler anneleri hic arayip sormaz ama eşimin ailesi çocuklara her kızdı ayni anneleri gibiler anneleride böyleydi gibi şeyler söyleyip duruyorlar ben de sürekli o kadın hatirlatilinca çocuklardan soğudum onlara baktıkça anneleri aklima geliyor esim sevmeden hamile olduğu için evlendim demisti bana ama son zamanlarda o zmn neden ikinci çocuğu yapti yada niye aldirmadi gibi acımasizca şeyler düşünmeye başladım ayri eve çıkınca hic başbasa vakit geçiremicez diye de kötüyüm ne yapmaliyim çok kötüyüm kafayi yedim esim yeteri kadar olgun benden 12 yaş büyük ama onada bise anlatamiyosun tartisma cikiyo lutfrn bi akil verin
Ben onlara üvey annnelik yapmıyorum tam bi abla gibiyim ama esim sanki bütün yükü bana yüklemiş kendi isten eve evden ise alakasi yok çocuklarla evde hizmetçi bakici mi olucam yani
Bakicilik hizmetçi lik yapmayi mi hayal ettim ayrica esim evlenmeden önce ayri eve çıkınca sürekli babaannesine bırakırız demişti çocukları basbasa vaktimiz çok olur demişti simdi oyle demiyoSen ne dusunmustun? 2 cocuklu bir adamla evlenirken ne hayal etmistin?
Evet ne yapacağı belli olmaz haklisiniz dünyada bicokk kadin ayrilmak isterken canindan oluyoAilenizle de konuşun belki Zorluk çıkarır gelip alsınlar sizi. Açık açık diyin yapamıyorum zor geliyor diye
Öyle maalesefEvet ne yapacağı belli olmaz haklisiniz dünyada bicokk kadin ayrilmak isterken canindan oluyo
Dağdan gelip bağdakini kovmak senin durum.Bunun başı sonu yok o çocuklar hep vardi Allah ömür verirse olacaklarda.Bu duruma alışıp kendini soktuğun durumu kabul edip evliliğini sürdürmen senin için en hayırlısı olacaktır.Yaa şunu da eklemeden geçmeyecem yaşın küçücük 2 çocuklu adamla nasıl ne işin oldu onu merak ettimMerhaba çok zor durumdayim ve belki ni akil alırım diye yazdim ben yeni evlendim henüz 21 yaşındayım eşimi çok seviyorum ilk evliliğinden 2 tane oğlu var biri 5 diğeri 7 yaşında en basta sevgikiyken yaoarim bakarim diye düşünüyodum şu anda bizleler anneleri hic arayip sormaz ama eşimin ailesi çocuklara her kızdı ayni anneleri gibiler anneleride böyleydi gibi şeyler söyleyip duruyorlar ben de sürekli o kadın hatirlatilinca çocuklardan soğudum onlara baktıkça anneleri aklima geliyor esim sevmeden hamile olduğu için evlendim demisti bana ama son zamanlarda o zmn neden ikinci çocuğu yapti yada niye aldirmadi gibi acımasizca şeyler düşünmeye başladım ayri eve çıkınca hic başbasa vakit geçiremicez diye de kötüyüm ne yapmaliyim çok kötüyüm kafayi yedim esim yeteri kadar olgun benden 12 yaş büyük ama onada bise anlatamiyosun tartisma cikiyo lutfrn bi akil verin
Bazı kadınların kendi çocukları ile alakasız tipleri çöpsüz üzüm olarak görmesi çok hoş.Önceden yani sevgiliyken hic çocukların yanina gitmez ayda bir belki o da yani tamamen ilgisiz eve uğramaz arkadasiyla kalirdi yani kendi çocuklarına kendisi babalik yapamiyorken benden bunu istemesi haksizlik gibi geliyo
Bakicilik hizmetçi lik yapmayi mi hayal ettim ayrica esim evlenmeden önce ayri eve çıkınca sürekli babaannesine bırakırız demişti çocukları basbasa vaktimiz çok olur demişti simdi oyle demiyo
Konuşunca ikna edeciğini mi sanıyorsun o yaştaki adamla ajitasyon yapacak seni suçlu gösterecek aklını çelecekGeldiğinde konuşcam kendisiyle en azindan eski hayatina dönsün o da bende çalışır biseyler yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?