Haksızlık değil, eşşeklik.Önceden yani sevgiliyken hic çocukların yanina gitmez ayda bir belki o da yani tamamen ilgisiz eve uğramaz arkadasiyla kalirdi yani kendi çocuklarına kendisi babalik yapamiyorken benden bunu istemesi haksizlik gibi geliyo
Çok teşekkür ederim yorumunuz için b3nde doğru mu düşünüyorum diye artik basima ağrılar girdi düşünmekten sağolun yardımcı oldunuzHaksızlık değil, eşşeklik.
Adam sorumluluk kendisine kalacağı için zamanında yanaşmamış, şimdi size yıkabileceği için sözde babalık yapıyor.
Evlenmeden düşünmeliydiniz, hayatınızın en büyük kararlarından birini hiç düşünmeden almışsınız, insanlar aylarca yıllarca düşünüyor daha az karmaşık durumları bile.
Şu saatten sonra çocukların 1.bakım vereni olmadığınızı fark edin
Baba ve anneden sonra siz en fazla 3.sırada olabilirsiniz bakım vermede.
Sizde kalırlarken her türlü sorumluluk babaya aittir.
Bu demek değil ki siz onlara şefkat, yemek, bakım, oyun vermeyeceksiniz.
Elbette çocuklu biriyle evlendiyseniz bunların hepsini yapacaksınız, ama bir adım geride olmalısınız babaya göre.
Eşiniz sizi bakıcı niyetine nikahına aldıysa tez zamanda fark edip herkes kendi yoluna diyebilmelisiniz.
Ve tekrar evleneceğiniz zaman bunu ciddi bir karar olduğunu aklınızdan çıkarmamalısınız.
Babaannesi ve dedesi bakıyordu o zamnalra simdi güya benim sayemde akillanmis sorumluluğunu bilmis falan önceleri inandirivi gelsede şimdi saçma gelmeye başladı küçük cahil değil sonuçtaO sürede cocuklara kim bakıyordu ki şuan sizinle yasiyorlarsa birde Allah' aşkına böyle bir adamdan çocuk yapmayin birde..
Evet başta çok seviyo aşık gibiydi fakat ev çocuklar ailesi yordukca kendimi hizmetçi bakici gibi hissetmeye basladim32 yaşında adamın sana karşı biseyler hissettiği sanmıyorum. Gerçekler acıtır ama öyle.
Adam kendine hizmetçi aramış, bir heyecan.
Tabi o yaştaki insanı kandırmak kolay olur aklı basinda olan insan zaten kaçmaz.
Eşinizle bu durumu konuşun yani yapacak birsey yok.Babaannesi ve dedesi bakıyordu o zamnalra simdi güya benim sayemde akillanmis sorumluluğunu bilmis falan önceleri inandirivi gelsede şimdi saçma gelmeye başladı küçük cahil değil sonuçta
Ayrilmam en doğrusu olur dimi gayet mantikli olan buEşinizle bu durumu konuşun yani yapacak birsey yok.
Evet o esimin kardeşi teyzesi falan hep öyle diyolar onlarla birlikte büyürsün onlar büyüdüğünde daha genc olursun hala gibi basta mantikli gelses3 sonradan çok saçma geldi hersey daha kötüye gidiyo sanki yol bulamıyorumYok kendin çocuk yapma sakın bu sefer hiç baş edemezsiniz bide bu adamdan kurtulmaniz zor olur. Çevrendekiler kimler acaba kaynanan mi veriyor bu akılları
Ailem de hep böyle söylerdi ama nasil bi kafaysa söylediklerine iki güzel söze ilgiye kandim çok zor bi hayati bana aslinda herkesin yapabileceği bi hayat yok o yapti yok suda yapti senden daha küçük diye empoze ettiler simdide bunlarin zor yapamicağim seyler olduğunu söyleyince ben seni seviyorum seni aldattim mi gibi alakasiz konular açıp kapatiyor ne yapicam nasil konusucam bilmiyorumOh ne güzel ya.. 33 yaşında 2 çocuklu herif hiç bir şey yokmuş gibi 21 yaşındaki biriyle evleniyor. Hadi onun canına minnet olmuş, sizin aklınız nerede, ailenizin aklı nerede? Siz küçüksünüz sırtına vur ekmeğini al, gözü daha açılmamıştır diye evlenmiştir sizinle.
Bir de oturmuş kadını kıskanıyorsunuz.
Zaten ayrılacaksınız da, bari çocuk mocuk yapmayı verin.
Alışırsın ama neden alışmak zorunda olasın ki.sabah bavulunu topla çek git.bitti gitti.parasız pulsuz ne yapacaksın ileride ? Ne gerek var bu tarz şeylere.eee annenler ne diyor ?Bende böyle düşünüyorum son zamanlarda ama herkes zamanla alışirsin dediği için kafam karışıyor
Annemler zatem hep karşı çıktı gitsem hemen kabul ederler ama sürekli yaptığım hatayi yüzüme vururlar biz dedik denir sürekli tepkilerinden korkuyorumAlışırsın ama neden alışmak zorunda olasın ki.sabah bavulunu topla çek git.bitti gitti.parasız pulsuz ne yapacaksın ileride ? Ne gerek var bu tarz şeylere.eee annenler ne diyor ?
Onlar büyüdükçe sizde buyuceksinz doğru ama dert sıkıntıyla hep pişmanlk ve keskeyle Artk kocanızn anası ablası gibi görünürsunuz öyle çökersiniz adam bu sefer de sizi bırakır daha gencini alırEvet o esimin kardeşi teyzesi falan hep öyle diyolar onlarla birlikte büyürsün onlar büyüdüğünde daha genc olursun hala gibi basta mantikli gelses3 sonradan çok saçma geldi hersey daha kötüye gidiyo sanki yol bulamıyorum
Yaa bırak vursun başkasının çocuğuna analık yapmaktan iyidir. Bide yani ailenin o kadar söylenmeye başına kakmayada hakkı var. Ama yani gidecek olursanız da bir daha boyle bir hata yapmayın hatasından ders çıkarmış biri olarak dönün baba evineAnnemler zatem hep karşı çıktı gitsem hemen kabul ederler ama sürekli yaptığım hatayi yüzüme vururlar biz dedik denir sürekli tepkilerinden korkuyorum
Ne kadarlik evlisiniz? Gec olmadan en doğru karar bu size yazık adam kendine hizmetçi almış yani belliAyrilmam en doğrusu olur dimi gayet mantikli olan bu
Anneye kızıyorsunuz baba nasıl bi babaydı anne çocuklarından ayrı düştü kadınına hayatı belki zehir etti annenin hatası 2. Çocuğu da yapmak olmuş anne babası çocuklarını istemedi mecburen bıraktıAh zavallı çocuklar. Anaları bırakır aramaz sormaz, 21 yaşında üvey anne başlarında.. çok üzüldüm çocuklara ya.
Evet ona benziyorAdamın 3 çocuğu vardı , yoğun çalışıyordu da kız tek başına tüm sorumluluğu almıştı o mu. Onda adam bariz kızı kullaniyordu . Sonra azıcık gözü açıldı ,sonra ortadan kayboldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?