Çocuklar gelince diyorsunuz, çocuklar zaten o evde babalarıyla beraber yaşıyor. Annelerinde değiller.hak veriyorum size. Çok doğru söylemişsiniz. Çocuklar gelince konu sahibi evden çıksın gitsin. Birkaç gün otelde kalsın.
Zeryanin mesajina cevap vermiştim ya ondan o.Çocuklar gelince diyorsunuz, çocuklar zaten o evde babalarıyla beraber yaşıyor. Annelerinde değiller.
Hiç evlenmemiş kadınların böyle çocuklu adamlarla evlenmelerini anlayamıyorum. Takıntılı saplantılı geliyor bana.Teşekkür ederim ayrilmak benim için en doğrusu olur hem çocuklara hem de ilerde olacak çocuğumu ziyan etmim çocuk da olmadan birakmak en iyisi diye düşünüyorum
Gencecik yaşta hayatını mahvetmissin
Evet ayrilmayi düşünüyorum çocuklarinda aklinda kötü biri olarak kalmamak için herdey erkenken dahaEşin yaş olarak büyük ama asla olgun değil çünkü iki çocuklu biri olarak 21 yaşında gencecik, sorumluluk alamayacağı biriyle evlenmezdi. Adam kendi çocukları dahil kimseyi düşünmüyor. Ne olgunluğu?
Sizin de ailenize, kimseniz yok muydu? O yaşta iki çocuklu adamla evlendiniz?
İki çocuğa bakıcılık isteyecekleri sizden, yapamayinca da kötü olacaksınız.
Bu arada hemen çocuk yapmayın bari. Bir kaçış umudunuz olsun.
Ayrilmak istiyorum ama da yeni evlendim ve ailemle de çok uğraştım hep yaparim ederim dedim onlar asla yapamicağimi söyledikleri halde bu yüzden dönmek zor geliyo ama onlar zaten hala kabul etmiyolarAyrılmazsiniz bakın görün, ayrılmayıp çocuk yapacağınıza öyle inanıyorum ki umarım yanılırım.kendinizi kandırmayın buraya üyelere evet ayrilmaliyim deyip geçiştirmek istiyorsunuz belki bilmiyorm. Ama siz o adama kaçıp sonra elini kolunu sallayarak ordan çıkıp aile evine dönemezsiniz.insallah yanılırım ama bunlar düşüncelerim kb
Evet ailem gerçekten çok baskiciydi okumadın o yüzden sokakta gezme arkadasin olmasin adam gibi biri cikarsa evlendiriz hic olmazsa sağda solda gezmenden iyidir diye diye zaten sürekli tartisma kavga bilmiyorum ama çok cahillik ettimKızların bu kadar saçma sapan davranması artık beni çok üzüyor. Böyle kızlara kendin ettin kendin bul ne halin varsa gör diyesim geliyor bazen , ama sonra füşünüyorum ki bu kızları bu sağlıksız psikolojiye iten bir sürü neden vardır. Ailesinden kaçmak isteyen , sevgisiz kalmış vs vs bir sürü nedeni olabilşr. Temel neden yine aile . Herkes çocık doğurmamalı
Yapamadın işte kabul etmek kaynana yanında , kocanın ilk evliliğinden olan 2 çocukla yaşamaktan daha mı zor? Ailen arada başına kakar, hepi topu göreceğin eziyet bu.Ayrilmak istiyorum ama da yeni evlendim ve ailemle de çok uğraştım hep yaparim ederim dedim onlar asla yapamicağimi söyledikleri halde bu yüzden dönmek zor geliyo ama onlar zaten hala kabul etmiyolar
Daha yaşın çok küçükTeşekkür ederim ayrilmak benim için en doğrusu olur hem çocuklara hem de ilerde olacak çocuğumu ziyan etmim çocuk da olmadan birakmak en iyisi diye düşünüyorum
Çocuklara gücün yetiyor dimi,analarına benziyor muş size mi benzeyecekti?
Annesi arasa vayy kocamı niye arıyor olur,aramasa sorumsuz anne olur kocanıza söyleyin çocukların sağlığı için anneye göndersin ,maddi imkanlarını önlerine sersin sizden uzak tutsun.
Bir de aldıracak mı doguracak mı o kısmı sizi ilgilendirmez kabul ederken düşünseydiniz
Evet böyle düşünüyorum bende ama uzun süre tavir yapıp surat asmalarindan korktumDaha yaşın çok küçük
Yapmışsın bi cahillik ailen seni ortada bırakacak değil konuş yapamadığını açıkça anlat en fazla kızar surat asarlar zamanla geçer
Daha çok çocuklara üzüldüm İlerdeki yıllarda alışırsın diyenlere sakın aldanma alışamazsın hayatın zehir olur yaşlanır gidersin
Akıl mı istiyorsun şimdi?İki çocuklu adamla evlenirken aklın başında degilmiydi?Üstelik 21 yaşında.Merhaba çok zor durumdayim ve belki ni akil alırım diye yazdim ben yeni evlendim henüz 21 yaşındayım eşimi çok seviyorum ilk evliliğinden 2 tane oğlu var biri 5 diğeri 7 yaşında en basta sevgikiyken yaoarim bakarim diye düşünüyodum şu anda bizleler anneleri hic arayip sormaz ama eşimin ailesi çocuklara her kızdı ayni anneleri gibiler anneleride böyleydi gibi şeyler söyleyip duruyorlar ben de sürekli o kadın hatirlatilinca çocuklardan soğudum onlara baktıkça anneleri aklima geliyor esim sevmeden hamile olduğu için evlendim demisti bana ama son zamanlarda o zmn neden ikinci çocuğu yapti yada niye aldirmadi gibi acımasizca şeyler düşünmeye başladım ayri eve çıkınca hic başbasa vakit geçiremicez diye de kötüyüm ne yapmaliyim çok kötüyüm kafayi yedim esim yeteri kadar olgun benden 12 yaş büyük ama onada bise anlatamiyosun tartisma cikiyo lutfrn bi akil verin
Sabah açtım işlerim vardi cikmam gerekiylduKonuyu açmış, iki dakika içinde birilerine özel mesaj yazıp çıkmışsınız? Hayırdır???
Özel mesaj nasil oluyor yeni üyeyim bilmiyorum cevap yazdığımı sanıyorum herkese açıkNasıl bir akıl verelim size? Bile bile evlenin sonra çocukları sevmiyorum istemiyorum ya sabır!
Yazık o çocuklara anne anne değil baba baba değil babanne vs de aynı. Dört yandan vurun sillenizi bravo!
Not: Yeni üyesiniz özel mesajla kimle konuşuyorsunuz hemen? Ortalık karıştırmalık konu değildir umarım. Gerçi öyle olmasını tercih ederim yazık çocuklara.
Zamanla alışmazsn zamanla kendini unutursun onların sorumluluğundan hele bir tane de sen doğur o zaman gör olduğun ev kaç bucak. Bu yaşta bu cahillik cidden zor ailen kötülüğünü istemezdi keşke dinleseydn de evlenmeseydin.Bende böyle düşünüyorum son zamanlarda ama herkes zamanla alışirsin dediği için kafam karışıyor
Evet öyle yapmayı düşünüyorum sadece doğru bir karar mi diye yqzmak paylaşmak istedim çok teşekkür ederimZamanla alışmazsn zamanla kendini unutursun onların sorumluluğundan hele bir tane de sen doğur o zaman gör olduğun ev kaç bucak. Bu yaşta bu cahillik cidden zor ailen kötülüğünü istemezdi keşke dinleseydn de evlenmeseydin.
Keşke bırakabilsen bu adamı daha çok gençsin
Keşke kaçmadan buraya danişsaydiniz o zaman bütün bu gerçekler size söylenirdi zaten. Merak ediyorum eşinle aran nasıl sana değer veriyor mu yanii hadi olduğun yer kötü eşin bütün bunlara değen biri mi acabaEvet öyle yapmayı düşünüyorum sadece doğru bir karar mi diye yqzmak paylaşmak istedim çok teşekkür ederim
Hayat sizin tabiki ölçüp tartın nasıl iyi olacaksa onu yapın. Ama çocuklara nefret duymadan yapin herşeyi . Kocanız gencecik kızı ne kafayla istedi acaba.Ayrilmak istiyorum ama da yeni evlendim ve ailemle de çok uğraştım hep yaparim ederim dedim onlar asla yapamicağimi söyledikleri halde bu yüzden dönmek zor geliyo ama onlar zaten hala kabul etmiyolar
Beni seviyo biliyorum ama zaman geçtikçe anliyorum böyle hicbiseye hevesi yok gibi sanmi herseyi yaşamış bitmiş gibi davranıyo ben evd3 çok yoruluyorum bunun farkinda ama anlayış göstermiyo bi ilgili bi değil ayri eve cikcaz karar aldık diyoruz orda da kötü olcan çocuklarla tek sen ilgilenince disari da göndermezsin diyo herseyimi çocuklara göre yapmami istiyo ama benim daha çok hayallerim var o böyle yapinca bend3 de baska bi kadinla yaptığı hata yüzünden hayatimi karartmami istiyo düşüncesi oluşuyoKeşke kaçmadan buraya danişsaydiniz o zaman bütün bu gerçekler size söylenirdi zaten. Merak ediyorum eşinle aran nasıl sana değer veriyor mu yanii hadi olduğun yer kötü eşin bütün bunlara değen biri mi acaba
Nerden biliyorsunuz batmaya başlamadığını aile baskısından çaresizlikten ekonomik özgürlüğü olmadığı için katlanıyorlar kimse istemez çocuklu biriyle evlenmeyiBu tarz evlilikler çok oluyor ama hiçbiri ben her şeyi göze aldım sonra bana batmaya başladı diye yakınmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?