Yeni evlendim eşimin ilk evliliği den 2 çocuğu var

Teşekkür ederim ayrilmak benim için en doğrusu olur hem çocuklara hem de ilerde olacak çocuğumu ziyan etmim çocuk da olmadan birakmak en iyisi diye düşünüyorum
Hiç evlenmemiş kadınların böyle çocuklu adamlarla evlenmelerini anlayamıyorum. Takıntılı saplantılı geliyor bana.

Ayrılmazsiniz bakın görün, ayrılmayıp çocuk yapacağınıza öyle inanıyorum ki umarım yanılırım.kendinizi kandırmayın buraya üyelere evet ayrilmaliyim deyip geçiştirmek istiyorsunuz belki bilmiyorm. Ama siz o adama kaçıp sonra elini kolunu sallayarak ordan çıkıp aile evine dönemezsiniz.insallah yanılırım ama bunlar düşüncelerim kb

Gencecik yaşta hayatını mahvetmissin

Evet ayrilmayi düşünüyorum çocuklarinda aklinda kötü biri olarak kalmamak için herdey erkenken daha

Ayrilmak istiyorum ama da yeni evlendim ve ailemle de çok uğraştım hep yaparim ederim dedim onlar asla yapamicağimi söyledikleri halde bu yüzden dönmek zor geliyo ama onlar zaten hala kabul etmiyolar

Evet ailem gerçekten çok baskiciydi okumadın o yüzden sokakta gezme arkadasin olmasin adam gibi biri cikarsa evlendiriz hic olmazsa sağda solda gezmenden iyidir diye diye zaten sürekli tartisma kavga bilmiyorum ama çok cahillik ettim

Ayrilmak istiyorum ama da yeni evlendim ve ailemle de çok uğraştım hep yaparim ederim dedim onlar asla yapamicağimi söyledikleri halde bu yüzden dönmek zor geliyo ama onlar zaten hala kabul etmiyolar
Yapamadın işte kabul etmek kaynana yanında , kocanın ilk evliliğinden olan 2 çocukla yaşamaktan daha mı zor? Ailen arada başına kakar, hepi topu göreceğin eziyet bu.

Teşekkür ederim ayrilmak benim için en doğrusu olur hem çocuklara hem de ilerde olacak çocuğumu ziyan etmim çocuk da olmadan birakmak en iyisi diye düşünüyorum
Daha yaşın çok küçük
Yapmışsın bi cahillik ailen seni ortada bırakacak değil konuş yapamadığını açıkça anlat en fazla kızar surat asarlar zamanla geçer

Daha çok çocuklara üzüldüm İlerdeki yıllarda alışırsın diyenlere sakın aldanma alışamazsın hayatın zehir olur yaşlanır gidersin

Evet böyle düşünüyorum bende ama uzun süre tavir yapıp surat asmalarindan korktum

Akıl mı istiyorsun şimdi?İki çocuklu adamla evlenirken aklın başında degilmiydi?Üstelik 21 yaşında.

Özel mesaj nasil oluyor yeni üyeyim bilmiyorum cevap yazdığımı sanıyorum herkese açık

Bende böyle düşünüyorum son zamanlarda ama herkes zamanla alışirsin dediği için kafam karışıyor
Zamanla alışmazsn zamanla kendini unutursun onların sorumluluğundan hele bir tane de sen doğur o zaman gör olduğun ev kaç bucak. Bu yaşta bu cahillik cidden zor ailen kötülüğünü istemezdi keşke dinleseydn de evlenmeseydin.
Keşke bırakabilsen bu adamı daha çok gençsin

Bu tarz evlilikler çok oluyor ama hiçbiri ben her şeyi göze aldım sonra bana batmaya başladı diye yakınmıyor. Zamanında etmişsin bi hata çekeceksin şimdi zorlukları paşa paşa. 21 yaşında böyle bir evliliğe tamam derken aklın nerdeydi.

Evet öyle yapmayı düşünüyorum sadece doğru bir karar mi diye yqzmak paylaşmak istedim çok teşekkür ederim

Evet öyle yapmayı düşünüyorum sadece doğru bir karar mi diye yqzmak paylaşmak istedim çok teşekkür ederim
Keşke kaçmadan buraya danişsaydiniz o zaman bütün bu gerçekler size söylenirdi zaten. Merak ediyorum eşinle aran nasıl sana değer veriyor mu yanii hadi olduğun yer kötü eşin bütün bunlara değen biri mi acaba

Hayat sizin tabiki ölçüp tartın nasıl iyi olacaksa onu yapın. Ama çocuklara nefret duymadan yapin herşeyi . Kocanız gencecik kızı ne kafayla istedi acaba.

Beni seviyo biliyorum ama zaman geçtikçe anliyorum böyle hicbiseye hevesi yok gibi sanmi herseyi yaşamış bitmiş gibi davranıyo ben evd3 çok yoruluyorum bunun farkinda ama anlayış göstermiyo bi ilgili bi değil ayri eve cikcaz karar aldık diyoruz orda da kötü olcan çocuklarla tek sen ilgilenince disari da göndermezsin diyo herseyimi çocuklara göre yapmami istiyo ama benim daha çok hayallerim var o böyle yapinca bend3 de baska bi kadinla yaptığı hata yüzünden hayatimi karartmami istiyo düşüncesi oluşuyo

Bu tarz evlilikler çok oluyor ama hiçbiri ben her şeyi göze aldım sonra bana batmaya başladı diye yakınmıyor.
Nerden biliyorsunuz batmaya başlamadığını aile baskısından çaresizlikten ekonomik özgürlüğü olmadığı için katlanıyorlar kimse istemez çocuklu biriyle evlenmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…