Evet keske basta böyle düşünebilseydim ama hersey benim icin bastayken geri dönmek en hayırlısı sizinde dediğiniz gibi çocuklardan nefret etmedenHayat sizin tabiki ölçüp tartın nasıl iyi olacaksa onu yapın. Ama çocuklara nefret duymadan yapin herşeyi . Kocanız gencecik kızı ne kafayla istedi acaba.
Evet iste derler ya yaşamadan anlamaz kimse bide anlayış yoksa insandaNerden biliyorsunuz batmaya başlamadığını aile baskısından çaresizlikten ekonomik özgürlüğü olmadığı için katlanıyorlar kimse istemez çocuklu biriyle evlenmeyi
Yaşamadan anlaşılır eğer koca diye gözü dönmezse insanın.Evet iste derler ya yaşamadan anlamaz kimse bide anlayış yoksa insanda
Adam kendine eş değil çocuklarina bakıcı aramış kusura bakmayın çocuklar günah ama sizin başkasının çocuğunun sorumluluğunu en başından kabul etmeniz büyük hata. Bencede gençcecik yaşını başkasının 2 çocuğuna annesine zevkine keyfine harcama ailenle görüş ve geri git adam zaten size göre çok büyük ve siz daha yeni yaşamaya başlarken o ise yaşamış yaşayacağını..Beni seviyo biliyorum ama zaman geçtikçe anliyorum böyle hicbiseye hevesi yok gibi sanmi herseyi yaşamış bitmiş gibi davranıyo ben evd3 çok yoruluyorum bunun farkinda ama anlayış göstermiyo bi ilgili bi değil ayri eve cikcaz karar aldık diyoruz orda da kötü olcan çocuklarla tek sen ilgilenince disari da göndermezsin diyo herseyimi çocuklara göre yapmami istiyo ama benim daha çok hayallerim var o böyle yapinca bend3 de baska bi kadinla yaptığı hata yüzünden hayatimi karartmami istiyo düşüncesi oluşuyo
Bari bekar kendine göre birine gitseydi burda ki büyük sorun çocuklu adama gitmesi ve bide evin içi anne görümce hepsi var.Nerden biliyorsunuz batmaya başlamadığını aile baskısından çaresizlikten ekonomik özgürlüğü olmadığı için katlanıyorlar kimse istemez çocuklu biriyle evlenmeyi
21 yasinda 2 cocuklu adamlaMerhaba çok zor durumdayim ve belki ni akil alırım diye yazdim ben yeni evlendim henüz 21 yaşındayım eşimi çok seviyorum ilk evliliğinden 2 tane oğlu var biri 5 diğeri 7 yaşında en basta sevgikiyken yaoarim bakarim diye düşünüyodum şu anda bizleler anneleri hic arayip sormaz ama eşimin ailesi çocuklara her kızdı ayni anneleri gibiler anneleride böyleydi gibi şeyler söyleyip duruyorlar ben de sürekli o kadın hatirlatilinca çocuklardan soğudum onlara baktıkça anneleri aklima geliyor esim sevmeden hamile olduğu için evlendim demisti bana ama son zamanlarda o zmn neden ikinci çocuğu yapti yada niye aldirmadi gibi acımasizca şeyler düşünmeye başladım ayri eve çıkınca hic başbasa vakit geçiremicez diye de kötüyüm ne yapmaliyim çok kötüyüm kafayi yedim esim yeteri kadar olgun benden 12 yaş büyük ama onada bise anlatamiyosun tartisma cikiyo lutfrn bi akil verin
Kâbus gibi içim ürperdiBari bekar kendine göre birine gitseydi burda ki büyük sorun çocuklu adama gitmesi ve bide evin içi anne görümce hepsi var.
Ne hatası ?Beni seviyo biliyorum ama zaman geçtikçe anliyorum böyle hicbiseye hevesi yok gibi sanmi herseyi yaşamış bitmiş gibi davranıyo ben evd3 çok yoruluyorum bunun farkinda ama anlayış göstermiyo bi ilgili bi değil ayri eve cikcaz karar aldık diyoruz orda da kötü olcan çocuklarla tek sen ilgilenince disari da göndermezsin diyo herseyimi çocuklara göre yapmami istiyo ama benim daha çok hayallerim var o böyle yapinca bend3 de baska bi kadinla yaptığı hata yüzünden hayatimi karartmami istiyo düşüncesi oluşuyo
Çok teşekkür ederim çevremde böyle abartma çok küçükler zamanla olur kendinde çocuk yaparsan anne olmayo öğrenirsen daha kolay olur diyolar bu yüzden hep alışır miyim diye düşündüm ama haklisiniz onun geçmişte yaptığı hata yüzünden bütün hayatimi karartmamaliyim çok sağolunAdam kendine eş değil çocuklarina bakıcı aramış kusura bakmayın çocuklar günah ama sizin başkasının çocuğunun sorumluluğunu en başından kabul etmeniz büyük hata. Bencede gençcecik yaşını başkasının 2 çocuğuna annesine zevkine keyfine harcama ailenle görüş ve geri git adam zaten size göre çok büyük ve siz daha yeni yaşamaya başlarken o ise yaşamış yaşayacağını..
B3nd3 öyle düşünmeye başlamıştım ama birde benden önce hic eve gelmez çocuklarla Görüşmez sürekli arkadaşlarıyla hatta arkadaşıyla yaşıyordu yani bunu söyleyerek inandirmaya çalışiyo beni aslinda düşününce evet benden önce zaten ilgisiz bi babaymis bide benden bekleyemez kendi çocuklarına olan görevini yerine getiremeyip hic alakası olmayan birine veremez bu görevi haklsinizNe hatası ?
İki tane çocuk var, yaşanmış bir evlilik var.
Kendi çoğunu hata gibi gösteren adamdan kocalık bekliyorsun birde.
Kaçırmış seni çocuklarına bakıcılık yap diye.
Seni sevdiği falan yok. Annesinin yükünü azaltacak bir enayi olarak seni seçmiş.
Keşke başta düşünebilseydim biraz aklim olsaydi haklisiniz bakici görevi gibi bisey ve bunu ilerde de düşünürdüm21 yasinda 2 cocuklu adamlaCidden merak ediyorm niye yapiyorsunjz bunu kendinize?Kendin cocuksun daha,analarinin lafi gecmese de sogurdun.Cocuga cocuk emant etmisler.
Eşiniz önceden nasıldi hiç gozlemlemediniz mi sonucta ortada çocuk var simdiden batıyorsa hal ve hareketleri ilerisi için zor olur yasiniz da böyle bir evlilik için küçükMerhaba çok zor durumdayim ve belki ni akil alırım diye yazdim ben yeni evlendim henüz 21 yaşındayım eşimi çok seviyorum ilk evliliğinden 2 tane oğlu var biri 5 diğeri 7 yaşında en basta sevgikiyken yaoarim bakarim diye düşünüyodum şu anda bizleler anneleri hic arayip sormaz ama eşimin ailesi çocuklara her kızdı ayni anneleri gibiler anneleride böyleydi gibi şeyler söyleyip duruyorlar ben de sürekli o kadın hatirlatilinca çocuklardan soğudum onlara baktıkça anneleri aklima geliyor esim sevmeden hamile olduğu için evlendim demisti bana ama son zamanlarda o zmn neden ikinci çocuğu yapti yada niye aldirmadi gibi acımasizca şeyler düşünmeye başladım ayri eve çıkınca hic başbasa vakit geçiremicez diye de kötüyüm ne yapmaliyim çok kötüyüm kafayi yedim esim yeteri kadar olgun benden 12 yaş büyük ama onada bise anlatamiyosun tartisma cikiyo lutfrn bi akil verin
Önceden yani sevgiliyken hic çocukların yanina gitmez ayda bir belki o da yani tamamen ilgisiz eve uğramaz arkadasiyla kalirdi yani kendi çocuklarına kendisi babalik yapamiyorken benden bunu istemesi haksizlik gibi geliyoEşiniz önceden nasıldi hiç gozlemlemediniz mi sonucta ortada çocuk var simdiden batıyorsa hal ve hareketleri ilerisi için zor olur sonuçta ortada çocuk var
Yok kendin çocuk yapma sakın bu sefer hiç baş edemezsiniz bide bu adamdan kurtulmaniz zor olur. Çevrendekiler kimler acaba kaynanan mi veriyor bu akıllarıÇok teşekkür ederim çevremde böyle abartma çok küçükler zamanla olur kendinde çocuk yaparsan anne olmayo öğrenirsen daha kolay olur diyolar bu yüzden hep alışır miyim diye düşündüm ama haklisiniz onun geçmişte yaptığı hata yüzünden bütün hayatimi karartmamaliyim çok sağolun
O sürede cocuklara kim bakıyordu ki şuan sizinle yasiyorlarsa birde Allah' aşkına böyle bir adamdan çocuk yapmayin birde..Önceden yani sevgiliyken hic çocukların yanina gitmez ayda bir belki o da yani tamamen ilgisiz eve uğramaz arkadasiyla kalirdi yani kendi çocuklarına kendisi babalik yapamiyorken benden bunu istemesi haksizlik gibi geliyo
Eski evliliğiyle ilgili bu şekilde konuşması mide bulandırıcı. Şuan eski karısı hakkında böyle konuşması senin hoşuna gidebilir ama unutma karakter meselesi bu,kişiler degisir yapı sabit kalır. Çocukları da kabullenmek zorundasıniz bile isteye yapılan bir evlilik hem de o yaşında ne diyelim biz sanaMerhaba çok zor durumdayim ve belki ni akil alırım diye yazdim ben yeni evlendim henüz 21 yaşındayım eşimi çok seviyorum ilk evliliğinden 2 tane oğlu var biri 5 diğeri 7 yaşında en basta sevgikiyken yaoarim bakarim diye düşünüyodum şu anda bizleler anneleri hic arayip sormaz ama eşimin ailesi çocuklara her kızdı ayni anneleri gibiler anneleride böyleydi gibi şeyler söyleyip duruyorlar ben de sürekli o kadın hatirlatilinca çocuklardan soğudum onlara baktıkça anneleri aklima geliyor esim sevmeden hamile olduğu için evlendim demisti bana ama son zamanlarda o zmn neden ikinci çocuğu yapti yada niye aldirmadi gibi acımasizca şeyler düşünmeye başladım ayri eve çıkınca hic başbasa vakit geçiremicez diye de kötüyüm ne yapmaliyim çok kötüyüm kafayi yedim esim yeteri kadar olgun benden 12 yaş büyük ama onada bise anlatamiyosun tartisma cikiyo lutfrn bi akil verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?