Yeni evlendim eşimin ilk evliliği den 2 çocuğu var

Hayat sizin tabiki ölçüp tartın nasıl iyi olacaksa onu yapın. Ama çocuklara nefret duymadan yapin herşeyi . Kocanız gencecik kızı ne kafayla istedi acaba.
Evet keske basta böyle düşünebilseydim ama hersey benim icin bastayken geri dönmek en hayırlısı sizinde dediğiniz gibi çocuklardan nefret etmeden

Yorumlarin hepsini okuyamadim.
Eşiniz sizinle düzenli cinsel hayat için evlenmiş.2q yaşında 2 çocuğun sorumlulugunu alamayacağınızi bildiği için de aile yanına getirmiş.
Adam olsa zaten 2 çocuğunun annesi hakkinda sizinle abuk sabuk konuşmaz.O 2 çocuğu gayet severek isteyerek yaptılar.Sende bunu kabul etceksin.Evlenip 2 çocuk yapmış adamla evlenirken düşüncektin bunlari.Ama tabii koca kıtlığı var.Ya evliyken bosatıp evlenenler yada boşanmış çocuklu adami nimet gibi görüp evlenenler ortada.
Adam olsa ilkinden boşanmazdi kimbilir o kadına ne yapti ne yalanlar söyledi? Kadin büyük ihtimal maddi gücü olmadığı için cocuklarini alamadi.
Yazık o çocuklara .
Boşan desek Boşanmazsin 2 çocukda sen yapar yazmaya devam edersin.Yazik etmissin kendine

Adam kendine eş değil çocuklarina bakıcı aramış kusura bakmayın çocuklar günah ama sizin başkasının çocuğunun sorumluluğunu en başından kabul etmeniz büyük hata. Bencede gençcecik yaşını başkasının 2 çocuğuna annesine zevkine keyfine harcama ailenle görüş ve geri git adam zaten size göre çok büyük ve siz daha yeni yaşamaya başlarken o ise yaşamış yaşayacağını..

Nerden biliyorsunuz batmaya başlamadığını aile baskısından çaresizlikten ekonomik özgürlüğü olmadığı için katlanıyorlar kimse istemez çocuklu biriyle evlenmeyi
Bari bekar kendine göre birine gitseydi burda ki büyük sorun çocuklu adama gitmesi ve bide evin içi anne görümce hepsi var.

21 yasinda 2 cocuklu adamla Cidden merak ediyorm niye yapiyorsunjz bunu kendinize?Kendin cocuksun daha,analarinin lafi gecmese de sogurdun.Cocuga cocuk emant etmisler.

Ne hatası ?
İki tane çocuk var, yaşanmış bir evlilik var.
Kendi çoğunu hata gibi gösteren adamdan kocalık bekliyorsun birde.
Kaçırmış seni çocuklarına bakıcılık yap diye.
Seni sevdiği falan yok. Annesinin yükünü azaltacak bir enayi olarak seni seçmiş.

Çok teşekkür ederim çevremde böyle abartma çok küçükler zamanla olur kendinde çocuk yaparsan anne olmayo öğrenirsen daha kolay olur diyolar bu yüzden hep alışır miyim diye düşündüm ama haklisiniz onun geçmişte yaptığı hata yüzünden bütün hayatimi karartmamaliyim çok sağolun

B3nd3 öyle düşünmeye başlamıştım ama birde benden önce hic eve gelmez çocuklarla Görüşmez sürekli arkadaşlarıyla hatta arkadaşıyla yaşıyordu yani bunu söyleyerek inandirmaya çalışiyo beni aslinda düşününce evet benden önce zaten ilgisiz bi babaymis bide benden bekleyemez kendi çocuklarına olan görevini yerine getiremeyip hic alakası olmayan birine veremez bu görevi haklsiniz

21 yasinda 2 cocuklu adamla Cidden merak ediyorm niye yapiyorsunjz bunu kendinize?Kendin cocuksun daha,analarinin lafi gecmese de sogurdun.Cocuga cocuk emant etmisler.
Keşke başta düşünebilseydim biraz aklim olsaydi haklisiniz bakici görevi gibi bisey ve bunu ilerde de düşünürdüm

Eşiniz önceden nasıldi hiç gozlemlemediniz mi sonucta ortada çocuk var simdiden batıyorsa hal ve hareketleri ilerisi için zor olur yasiniz da böyle bir evlilik için küçük

Eşiniz önceden nasıldi hiç gozlemlemediniz mi sonucta ortada çocuk var simdiden batıyorsa hal ve hareketleri ilerisi için zor olur sonuçta ortada çocuk var
Önceden yani sevgiliyken hic çocukların yanina gitmez ayda bir belki o da yani tamamen ilgisiz eve uğramaz arkadasiyla kalirdi yani kendi çocuklarına kendisi babalik yapamiyorken benden bunu istemesi haksizlik gibi geliyo

32 yaşında adamın sana karşı biseyler hissettiği sanmıyorum. Gerçekler acıtır ama öyle.
Adam kendine hizmetçi aramış, bir heyecan.
Tabi o yaştaki insanı kandırmak kolay olur aklı basinda olan insan zaten kaçmaz.

Yok kendin çocuk yapma sakın bu sefer hiç baş edemezsiniz bide bu adamdan kurtulmaniz zor olur. Çevrendekiler kimler acaba kaynanan mi veriyor bu akılları

Önceden yani sevgiliyken hic çocukların yanina gitmez ayda bir belki o da yani tamamen ilgisiz eve uğramaz arkadasiyla kalirdi yani kendi çocuklarına kendisi babalik yapamiyorken benden bunu istemesi haksizlik gibi geliyo
O sürede cocuklara kim bakıyordu ki şuan sizinle yasiyorlarsa birde Allah' aşkına böyle bir adamdan çocuk yapmayin birde..

Eski evliliğiyle ilgili bu şekilde konuşması mide bulandırıcı. Şuan eski karısı hakkında böyle konuşması senin hoşuna gidebilir ama unutma karakter meselesi bu,kişiler degisir yapı sabit kalır. Çocukları da kabullenmek zorundasıniz bile isteye yapılan bir evlilik hem de o yaşında ne diyelim biz sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…