- Konu Sahibi Yenigelin15
-
Ohaaa. beni. oyle gorumcrm olsa sacini basini yolarim.öncelikle merhaba Yen'i üyeyim . 14 günlük evliyim 2 sene nişanlı kaldık eşimin ablasıyla kişisel şahsi problemim hiç Yok ama kendisi sürekli laf sokuyor eşimi sürekli yanımda çocuk gibi azarlıyor anlaşılır diye haddim olmayan hiç bir şeye karışmıyorum balayından geldikten sonra görümcemi ve eşini çaya çağırdım herşeye bahane bulup dalga geçmeye çalışıyor nişanlıyken de BÖyleydi sevdiğim insanın ablası diye saygısızlık yapmadım oğlu var 3 yaşında kayınvalidem bakıyor sırf onun oğluna baksın hep diye bize nişanlı iken oğlum 10 yaşına gelmeden çocuk yapmayın dedi devamlı herşeye karışıyor kendi dediğini yaptırmaya çalışıyor balayından geldikten sonra görümcemi ve eşini çaya çağırdım ben yakın olmaya saygılı olmaya abla kardeş gibi olmaya çalıştıkça o eziyor dalga geçiyor devamlı laf sokma çabasında ne giysem alıyor ne yapsam hesap soruyor çay içmeye geldikleri gün anneni özledinmi diye sordu ben özledim tabi özlemezmiyim dedim oda otur oturduğun yerde Yok sana anne manne dedi inanılmaz zoruma gitti eşim tersliycektş sırf ben kötü olmamak için boşver dedim ama hep iyi olmaya çalıştım saygısızlık yapmadım bundan sonra sınır çizip tavrımı koymak istiyorum yardım edin tavsiyeler ihtiyacım var
Gorusmeyin evinize cagirmayin evine gitmeyin.
Esiniz zaten sizden yanaymis zorla evinize gelip coreklenemez zaten kendisi de calisiyormus
sizin de bir pazar gununuz bosmus.
Telefondan ariyorsa da acmicaksiniz, laf sokacak ortami vermiceksiniz.
Ohaaa. beni. oyle gorumcrm olsa sacini basini yolarim.
KAyin validem bile bana yegen falan artik unutca dedi. kadin dedigin diyecegine pisman oldu. meger saka yapiyormus (ben anlamadim)
Kimse ailemele alakali hic birsey diyemez. kaynanam yada gorumcem olsa gorumcem oyle birsey dicek olsa esim zaten musade etmez ama ben esimede birakmam. hallederim valla. normalde uysal biriyimdir ama aileme sozlu bile dokanamaz.
Neden susuyorsun? neden esinin mudahale etmesine izin vermiyorsun?
Eger sen esinin mudahale etmesine izin vermezsen, esin bu duruma alisir ve artik normal gelmeye baslar ablasinin hareketleri ve ilerde sen simayet etsende esin daha oncede boyleydi ablam ve sen sikayetci değildi der...
HErseyi en bastan yapman gerek...
SAkin ama sakin zamanla deme... zamanla sen alismak durumunda kaliyorsun
Sen kimsin bana otur oturdugun yerde diyecek?
Ben cok sinirlendim gorumcene. senin yerinde olsaydim var yaaaa dogudugina pisman olurdu.
Görümce sana simdiden tavrini gösteriyor 'ben ezerim, sen susmalisin' diye. Sende simdiden göstermelisin kendini, catir catir ver cevabini ' o isler öyle yürümüyo görümcee' diye. Esinede engel olma, cevap vercegi zaman versin sonucta taniyor ablasini ne kadar ileri gidebilecegini o bilir. Bir süre sonra sen huzursuzluk cikarirsin yoksa niye cevap vermiyon diye
Senden önce eşin cevap verse daha uygun olur. Hem sen hiçbir şekilde kötü olmazsın hem de eşinden çekindiği için daha saygılı davranır. Eşine müdahale etmek istediğinde engel olma. Eşin uyarsın. Yalnız baş başa kalmamaya çalış.[/QUOTE
Veremediğim cevaplar yüzünden kafayı yicem
Bundan sonra kendi kaybedecek zaten
Doğru haklısınız ...Eşine mani olma bırak terslesin senin bişey demene lüzum kalmaz yeterli olur zaten banada denemişlerdi çekiniyordum ama eşim sağolsun hep terslesi susturdu. Alay edecek bişey bulduklarında ya da uydurduklarında onları o ortamda daha betee rezil etti kendisi de alay ederek. Bırak yapsın kötü olmazsın aksine kıymete binersin saygı duymaya mecbur olduklarını görürler.
Benim görümcede çocuk için benimki büyüsün önce dedi kv ilgileniyor bizde de. eşimde şakayla sana da kvden yardım etsin bak bu kızcağız annesinden mi medet umuyor yardım ederse benim annem yardım etmeli gelinlerisin sen onların git kocana söyle dedi.
Kimin annesinin yaptıpı mühim değil elbet ama terslemek için böyle söyledi zaten eşim öyle bişeyde annesine de bırakmaz:)
Teşekkür ederim tavsiyeniz içinCiddiye alinmayan insanin hali , en aci insan halidir. Laf yetistirip yuz goz olup birde ustune haksiz kalacaksiniz . boyle tipler sicrar cunku. Siyrilamazsiniz. Bulasir hep. Esiniz savnsun kendini. Sizde hic ciddiye almayin. Duvar olun , oyle bir duvar ki sozlerinin size gelip gelip hic bir etkisi olmadan bosa gittigini dibine kadar hissetsin. Ne kizdgnzi belli edin. Ne tavrinizi. Sallamayin. Karsilik vermeyle falan cozulmez bu tipler. Yaw he he modu....
Alistirma onlari bak tabikide yanlis yapiyorsun bastan mesafeni koy bende iyi olalim diye yeni gelinken cok davet ettim alistilar birara hep bendelerdi simdi az cocugum oldu haftada on gune ciktik rahatladimYani devamlı eve davet ederek iyi niyet göstermeye çalışarak , yanlış mı yapıyorum acaba..?
Davet etmem artık asla !Alistirma onlari bak tabikide yanlis yapiyorsun bastan mesafeni koy bende iyi olalim diye yeni gelinken cok davet ettim alistilar birara hep bendelerdi simdi az cocugum oldu haftada on gune ciktik rahatladim
Alistirma onlari bak tabikide yanlis yapiyorsun bastan mesafeni koy bende iyi olalim diye yeni gelinken cok davet ettim alistilar birara hep bendelerdi simdi az cocugum oldu haftada on gune ciktik rahatladimYani devamlı eve davet ederek iyi niyet göstermeye çalışarak , yanlış mı yapıyorum acaba..?
Başlarım saygısına eşin haddini bildirsin iyice şımarmışöncelikle merhaba Yen'i üyeyim . 14 günlük evliyim 2 sene nişanlı kaldık eşimin ablasıyla kişisel şahsi problemim hiç Yok ama kendisi sürekli laf sokuyor eşimi sürekli yanımda çocuk gibi azarlıyor anlaşılır diye haddim olmayan hiç bir şeye karışmıyorum balayından geldikten sonra görümcemi ve eşini çaya çağırdım herşeye bahane bulup dalga geçmeye çalışıyor nişanlıyken de BÖyleydi sevdiğim insanın ablası diye saygısızlık yapmadım oğlu var 3 yaşında kayınvalidem bakıyor sırf onun oğluna baksın hep diye bize nişanlı iken oğlum 10 yaşına gelmeden çocuk yapmayın dedi devamlı herşeye karışıyor kendi dediğini yaptırmaya çalışıyor balayından geldikten sonra görümcemi ve eşini çaya çağırdım ben yakın olmaya saygılı olmaya abla kardeş gibi olmaya çalıştıkça o eziyor dalga geçiyor devamlı laf sokma çabasında ne giysem alıyor ne yapsam hesap soruyor çay içmeye geldikleri gün anneni özledinmi diye sordu ben özledim tabi özlemezmiyim dedim oda otur oturduğun yerde Yok sana anne manne dedi inanılmaz zoruma gitti eşim tersliycektş sırf ben kötü olmamak için boşver dedim ama hep iyi olmaya çalıştım saygısızlık yapmadım bundan sonra sınır çizip tavrımı koymak istiyorum yardım edin tavsiyeler ihtiyacım var
Canim.birde aileni ozledinmi diye ne patavatsiz ya ozlenmezmi ben gurbete geldim ailem uzakta hergun o ozlem bitmiyor ve benim gorumceminde cocuguna bakiyor kayinvalidem..evlendim üc ay sonra hamis oldugumu ogrendim baya bozulmuslardi biraz daha durabilirdiniz diye ben bakamam oglum.ablaninkine bakiyorum diye pesin demisti bu ayrimcilik degilde ne sonra sevgi saygi bekliyorlar isin zor sevmek zorunda degiliz ama saymak zorundayiz malesefDavet etmem artık asla !
Konuşucam bu akşam ciddi bi şekilde , uykularım kaçtıBaşlarım saygısına eşin haddini bildirsin iyice şımarmış
Canim.birde aileni ozledinmi diye ne patavatsiz ya ozlenmezmi ben gurbete geldim ailem uzakta hergun o ozlem bitmiyor ve benim gorumceminde cocuguna bakiyor kayinvalidem..evlendim üc ay sonra hamis oldugumu ogrendim baya bozulmuslardi biraz daha durabilirdiniz diye ben bakamam oglum.ablaninkine bakiyorum diye pesin demisti bu ayrimcilik degilde ne sonra sevgi saygi bekliyorlar isin zor sevmek zorunda degiliz ama saymak zorundayiz malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?