Merhabalar, ben nasipse iki üç aya evleniyorum baya heyecanlıyım planlar yapıyorum işte şöyle yaparız böyle yaparız haftada bir etkinlik yaparız ya da akşamları birlikte film izleriz ikimiz de öğrenciyiz ders çalışma saati yaparız gibi böyle eğlenceli şeyler :) konuya gelirsek, birisiyle konuştum, tavsiye babında evlendiğin zaman masanın üstünde hep çaylık bişeyler olsun mesela hep kurabiye olsun sen yapmış ol dedi (ben her gün okula gidicem öğrenciyim her gün yemek yapmamı beklemiyor nişanlım birlikte yaparız diye konuşuyoruz hani hayatım ev olmayacak bu örneği bu yüzden vermiyorum) ama eşinin böyle şeyler çok hoşuna gider beklemese bile dedi. Birden bende ampul yandı aa başka neler yapılabilir acaba diye, ben onu mutlu etmek istiyorum , bi evi olduğunu bizim evimizin olduğunu ve bu evde huzurlu hissetsin istiyorum bunun için de neler yapılabilir gerçekten öğrenmek istiyorum. Mesela sizin yaptığınız eşlerinizin çok hoşuna giden ufak tefek görünse bile günü değiştiriveren şeyler neler var? İşte mesela dersiniz ki ben her gün kapıyı açtığımda ona sarılıyorum ya da işte ben cinselliğin önemli olduğunu düşünüyorum ona dikkat et diyeniniz olabilir, evde pijamayla gezme sakın ya da ben eşimi dizime yatırıp seviyorum hoşuna gidiyor veya biz şöyle bişey yapıyoruz ona şunu diyorum çok mutlu oluyor gibi gibi sadece benim için değil herkes için burda paylaşsanız okusak ilham alsak fikir alsak mutlu etsek mutlu olsak?
Teşekkür ederim :)
Edit: Sayfa 8 :)
Ben evleneli 2 sene olacak.
Okuyorum ve aynı anda çalışıyorum.
Yurtdışında doğdum eşim Türkiyede. Evlenince yurtdışında yaşamaya karar verdik.
Her akşam 1 saate yakın dil çalışıyoruz.
Hafta sonları spor yapıyorum.
Çeşitli seminerlere konferanslara katılıyorum ve 23 yaşındayım.
Evlendiğime pişman değilim.
Soruna gelecek olursam evet ben eşime kurabiye yapıyorum

çeşitli hamur işleri, pastalar, kekler.
Kendisi işten çıkıp eve geldiğinde ben akşam dersinde oluyorum. Ve masada kurabiye görünce çook mutlu olup hemen mesaj atıyor.
Eğer eşim işten döndüyse güler yüzlü kapıyı açıyorum hemen sarılıp öpüyorum kahvesini hazırlıyorum.
Tabikide jestler karşılıklı.
Evlilik zor evet hergün toz pembe değil ama pişman değilim.
Anladığım kadarıyla üstesinden gelirsin hem okuyorsun hem çalışıyorsun. Herşey gönlünce olsun