- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.420
- 798
- Konu Sahibi everbloom5
Ben sana vereyim asıl sırrı, hiçbir zaman unutma eşin de olsa karşındaki el adamı!Hepinize mesajlarınız için çok teşekkür ederim :) benim çok büyük beklentilerim yok karşımdakinden, çünkü tam bir öküz :) bunun tamamen bilincindeyim ama ben onunla mutluyum birbirimizin dilinden anlayabiliyoruz.
Aslında evlilik nasıl bi şey güzel mi diye sormamıştım ben içine girmeden de anlayamayacğımı biliyorum çünkü anlayamıyorum şu an :) korku heyecan gülümseme karanlıklar hepsini yaşıyorum , evliliğin dünyanın en güzel şeyi olmamasıyla birlikte içinde bolca güzellikler de bulunduran bir şey olduğunu düşünüyorum, bu güzellikler neler, bu güzellikleri nasıl yaşayabiliriz, uçuruma ne götürür nasıl kaçınılır bunun peşindeyim biraz
Annesine kardeşine şunu deme kavgada bunu söyleme yalan söyleme filan yazanlar olmuş çok mantıklı
Bunları bazen düşünemeyebiliyoruz çünkü
Bir imza ile evlenildiği gibi bir dilekçeyle boşanılıyor.
Ne ailenle ne kendinle ilgili nahoş bir durumu ona anlat, ne de onun ailesi ilgili şikayetlerini paylaş.
Aynı şekilde ailene de ne iyi ne kötü bir şikayette bulun, iki ayrı hayatını dengede ve ayrı tut.
Kısaca evet kanunen en yakının ama, işler tersine dönerse en büyük düşmanın olabileceği gerçeğini hiç unutma.
Kendi birey haklarını ezdirme ve onu da ezme.
Beraber bir dünya kurun, ortak kümesi sizin hayatlarınızın kesişimi olan.
Kesişim dışındaki alanlara tecavüz etmeyin.
Dış mihrapları da kesişim kümenize sokma.