- 23 Mart 2017
- 2.468
- 3.753
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk hedefiniz çocuk yapmak mı? Aceleniz ne? Adamın rahatsızlığını öğrenmeden niye alelacele çocuk yapmaya çalışıyorsunuz yerinizde olsam korkardım çünkü bir çocuk dünyaya getirmek böyle kolay verilebilecek bir karar karar değil.Söyle ki,Insallah yanlistir artik ilikiyr biz cocuk uapmak olarsk bakiyoruz omsevisme zaten kisa suruyor ama ben yine de escinsel oldugunu dusunmuyorim
Ereksiyon sorunu yok ama iliski istemiyor devami gelmiyor yani.Escinsel oldugunu dusunmuyorum gecmiste kizarrkaslari olmus ilk gece bu ani cok hayal ettigini filan soylemisti. Zaten orgsni kalkiyor en ufsk niseyde ama devsmi gelmiyor.bunu anlamiyorum.yapmaya yanasmiyor ben ondan daha istekliyim es cijsel olsa hic kalkmazdi herhalde diye dusunuyorim
Neden eşine toz kondurmayıpta tüm sorunu kendi üzerine alıyosunkiEsim 40 li yaslara yakin. 4 gun ayni evde kalmadik ozledgini soyledi ama jayalkirijligi ne dun ne bugun yeltendi. Sanki kendindeki bi sotuni biliyor ve yapmak istemiyor veys uyku daha tstli geliyor uyuyor balayinds bilen horul horul uyudu. Ereksiyona gelse bile iliski istemiyor suan uykumyn olmadigini bile bile kalkmadi aadece sarilarak uuyoruz ama uyumsk icin arkamizi donuyoruz bence beni arzulamiyor avaba mayajsiz halimi vucudumu cirkin mi buldu bana seksi olfugumi filan soyluyor ama nafile
Ben konunu kapanmasini isticem nereye bildirebilirimBu anlatış tarzına izin veriliyor mu? Bu siteye çocuklar da erişebiliyor neden eriyik anlatmışsınız herşeyi. Daha bilimsel vs anlatabilirdiniz hatta sadece ereksiyon var ilişki yok deseydiniz anlardık bu kullanılan kelimeler nedir bu kadar ayrıntı?
Kuş ötmüyo canım kısaca. Kendine bahane bulmayı bırak, adamı doktora götür.Yine ayni durum dondu arkaaini uyufu ben de uykum olmadigi icin kalktim acaba aklinds hayal ettigi kadina uymuyor muyum arzulamadan uyuor olmasi cok uzuyor beni eger nir rahatsizligi varsa sorin etmem ama uykuyu bana tercih etmedi cok uzucu. Aynaya bakip nu sefer kendimi cirkin ve xazibesiz bulmaya basladim davranislari gayet iyi ama ayri kalacagimizi bilmesine ragmen zmaani degerlendirmeyisi cok uzuyor basks kimseye anlatamiyorum
bunu ona nasil soyleyebilirim bilmiyorum o son derece normalmis gibi davraniyor 4 gun baska sehirdeydim ozledim dedi yapariz sandim ama nafile 3 gece gecti hala yapmadik ve benim tekrsr gidecegimi biliyor. Kus otmuyor dediniz reaksiyon aliyor ama sonrasina ihtitac duuymutor iliskiye girip orgazma ulasmak cok uzuldum ozellikle bazi kadinlara bakisini yakalayinca beni arzulamiyor bir de saf yerine koyup benimle hicbisey olmamis tibi konusmasiKuş ötmüyo canım kısaca. Kendine bahane bulmayı bırak, adamı doktora götür.
Arkdaslar konuyu acmakla ne kadar dogru yapiyorum bilmiyorum ama benim gibi yeni evli olan donemde ayni durumi yasayan varsa nasil ustesinden geldi belki yardimi dokunur diye merak ediyorum. Esimle 1 aydir evdeyiz heemn uyumak istemesi cinsel iliski olmasa bole on sevismeyi bile istemiyor olmasi dusunduriyor.diklesme sorini yok fakat hemen reaksiyonu bozuluor ve bosalmiyor cogu xaman diklesen organi hicbisey yapmadan edki haline geliyor. Ben onu opup sarilmama rahmen bi ostek duymayip iliski olmasi icin bisey yapmiyor. Acaba benden igreniyor mu diye disunmeye basladim. Iliski olayini tam anlamiyla yapmmaiz zaman aldi 4 5 gun ayriydik geldigim gece yapariz diye dusundum ama lafi bilr olmadi bu grce de oyle opmeme ragmen seks mi yaptirakcsik bize diyip uyumaya debam etti. Ben diklesen organin bosalmasi gerekir diye dusunuyordum ama o bu konuda nisey yapmadan sonuyor. Arads evin icinde oksama vs oluyor ama anlik kicaklasirken filan oksama oluyor ama iliskiye gitmiyor. Acaba sperm akitmada sorun oldugi icin sirekli uapmak istemiyor mi cunku cok ender bosaliyor beni yeter8nce arzulamamasna bagliyorum iliski gerceklesmeden once yeteri kadar sertlesmesi icin kendisi islem uapiyor bu sekilde acikca anlatmak nekadsr dogru bilmiyorum ama bana anormal bi durum var gibi gorunuyor. Yeni evliler her gece uapar diye dusunurdum biz balayinda bile yapmadan uyudukm biraz benden kaynakli diye bakiyorum iliski oncesinde kastigim icin gerceklesmiyordu.