yeni evli olmak

Eğer böyle şeyleri elinde olmadan dert eden biriysen de şöyle düşün eşin artık senin ailen senin hayat arkadaşın herşeyin başkalarının yanında küçük düşmesine mahcup olmasına izin verir misin yada duyacağı bir laftan dolayı üzülmesine gönlün el verir mi? Eğer hayır diyorsan bunları düşünerek hareket et yardımı olur belki.

böyle yaparsan daha çok acı çekersin onlara birşeycik olmaz olan sana olur karşılaştırma işini bırak benim ailem böyle seninki şöyle niye düşündü niye düşünmedi kendine ediyosun herkes senin gibi veya senin ailen gibi olmak zorunda degil sana bi fesatlıkları yoksa sorun yoktur bu kadar ayrıntılı düşünmek insanı yoruyor inan bana annenin dediginide boşverrr
evlilik bir sanat her iki tarafı idare etmen aynızamanda kendinide mutlu etmen gerek nadıl olcak bilmiyorum 12 yıllık evliyim benim ailemde çok düşüncelidir ince eler sık dokur onun ailesi çok rahat bende aynı senin gibi ay niye düşünmefi ay niye etmedi vırt zırt kendimi üzdüm şimdi geldigim nokta şu aybu insanlardan genişlik ögreneyimde azcık rahat edeyim modundayım çünki bende çok sitresli biriyim ama olmayınca olmuyor işte

Aman bu da rahat batması başka da bişey değil ne var yani şurada kaç gün kalmış ki 9 ay da normal yani hem cinlik yapmışsın işte önce çağırmışsın ki gitmelerini garantiye aldin iste

9 ayda kaç kez gelip günlerce kaldılar sizde merak ettim.
Yazınızdan ilkkez geliyorlar telaşını yaşadığınızıda hissettim.
9 ayda her aymı gelip kaldılar da bu kadar bıktınız.
Benim annem evine dilenci bile gelse ateşin yoksa kır çatının odununu pişir yedir der öyle öğretti.
En nefret ettiğim insan bile evimize gelse geldiğinde mutluluktan uçtuğum insana yaptığımın aynısını A'dan Z'ye yemeğimi ikramımı misafir perverliğimi yapar gönderirirm kendim gitmem sadece zoraki olmadıkça sevmediğim kimseyse.

Alt tarafı 4 gün misafir edeceksiniz evinizde..
Eşinizin ailesi bu kişiler. Biraz empati yapın eşiniz surat asmanıza nasıl alınıyordur kimbilir.
Üstelik te bayram yani..
Yaptığınız çok ayıp haberiniz olsun..

Kesinlikle anormallik konusuna katiliyorum.. Kendi ailesi olsa problem etmezdi , hatta eşi bile bu şekilde düsünmezdi bence

ben de sandım ki kurban bayramına kadar kalacaklar. bu bayrama kadarmış meger. şaşırdım açıkçası. 3 4 gün kalmalarını bu kadar mesele yaptıysanız demek ki eşinizin ailesini sevmiyorsunuz. insanlara da üzüldüm. ne duygularla geliyorlar kimbilir.

kayınvalidem cekimser ama kayınpederim yatıp yesin içsin o modda babamdan küçük ve evde oturuyor insan bi işin ucundan tutar markete bile karısı gider o anca yatar.bişey oldumuda maddi durumum yok der .

Kosma sekliniz cok itici karisi dediginiz sizin sevdgibiz adani yetistiren insan.. o anca yatat dedginizde babasi ??
kiyaslama yapmayin lutfen herkesin yasma tarzi hoslandgi savundugu seyler farkli ...

Insanlar heves etmisler 4 gun ne var Allah askina belki yanlizlar yaslilar sıkiliyolar onlarida anlamak gerek bi sonrakisinde tavrinizi koyarsiniz ama dur bismillah millet neler yasiyo evinden cikmiyo kv kp ..
Insan Sorarlar bi 9 aylik gelinsin bu.neyin tribi tafrasi diye

yemezler seni merak etme bi kaç gün için, neredeyse nefret edeceksin eşinin ailesi, seninde ailen olmalı.

sadece 4-5 gün ve şehir dışından geliyorlarsa idare edin. biz evlatları olarak yeri geliyor ailemizin yanında bir ay kalıyoruz.
onlar bize seve seve katlanıyor ama aileler evlatlarının yanına 3 gün sığamıyor. ayıp.
(bu sözlerim fitne fücur erkek ailelerini kapsamıyor. normal davranan ailelerden bahsediyorum.)

Bayramda onlar size defil de siz onlara gitseniz veyahut cagirmamis olsaydiniz belnce bu kadar kasmazdiniz.
Yaşadığınız ciddi problemler olmadiysa güler yüzlü olmaya çalışın. Insallah salimen atlatirsiniz.

Sizi bilemem ama bende 7 aylik evliyim . Kayinvalidemler baska sehirdeler. Bayramda yalniz gecirmesinler diye ben arayip davet ettim birlikte bayram yapalim dedim siz gelmezseniz biz geliriz sizsiz bayram gecirmek istemiyoruz dedim cok sevinmisler esimde mutlu oldu. Yarin gelecekler bir hafta misafirim olcaklar. Bana bi zararlari olmaz aksine mutlu olurum.

7 yıllık evliyim ve kayınvalide hiç sevmemesine ragmen hep bizde üstelik aynı şehirdeyiz öncelikle keşke küçük kız çocugu gibi annene söylemeseydin ki annende yatıştıracagına körüklemiş sanki benim annem hep sakin ve yatıştırıcı cevaplar verirki kolay kolay anneme anlatmam
üç seçenegin var :
1- boşanacaksın (eşini seçim yapmak zorunda bırakmadan)
2- kabul edeceksin
3 - ya hep şikayet edecek hem eşinin sevgisini kaybedecek hemde kendin mutsuz olacaksın
ben 7 yılın sonunda kabullenmenin dogru olduguna karar verdim eşimle boşansam daha mutlu olmayacagıma eminim çünkü oglum sürekli babasını soracak
sonra eşimi seviyorum annesi dışında bir sorunum yok kendi işinde gücünde kendi yemeyip yediren gezdiren ir adam elinden geldiğince yani tek suçlu eşim ve annesi de olmayabilir

geçenlerde bişey dikkatimi çekti acaba mı dedim çok üzüldüm annemle babam çok tatlı insanlardır gelinlerini baş tacı ederler babm gelinimize güvenlik kursuna gönderdi iş sahibi yaptı evini almasına yardım etti annem oglunu büyüttü geçen gelinimiz annemlere davetliydik son 10 dk ya kadar gelmedi sürekli surat astı ve herkesten önce gitti annem çok üzüldü kötü bir kaynana olsam ciğerim yanmayacak dedi çok üzüldüm acaba dedim kaynanamda üzülüyor mu gerçi benim ki fetten dır ya neyse :)

Benim kv kp ve kaynim 10 gün bende kaldılar evin heryeri berbat oldu sandalyelerden Salça bulaşığı topladım elektrik dugmelerine el vuramadim yağdan pasakli hepsi ustune ustluk ramazandi ve kv hanim iftara yarim saat kala geldi bi guzel yatti elini surmedi zavalli gelin corba yemek pilav yapti bulasik yikadi cay koydu hamile haliyle cani cikti ama kimse de umursamadi boyle degillerse cok sıkıntı olmaz sanırım

Ama bennn bildigin hepsinden soğudum

Eger dedigin gibi zararsizlarsa sikinti etme esinin hatri icin katlan esin de senin ailene nasil davraniyorsa sen de oyle davran

Tabi ki kiz anneleri dusuncesizlik etmez gelip gunlerce kalsa bile senin elin ayagin olur yemek yapar

Ama kv ler öyle olmuyor (istinalar hariç)

Burasi benim oglumun evi gelin de hizmet edecek istedigimi yaparım ben burda havasinda oluyorlar

Bu her zaman böyle kv hata yaparsa rahatsız ederse eşine belirt bunları ilerde buna göre davranıp cagirirken dikkatli olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…