- 20 Mayıs 2016
- 1.411
- 3.054
- 83
- Konu Sahibi herzamanmutsuz
-
böyle yaparsan daha çok acı çekersin onlara birşeycik olmaz olan sana olur karşılaştırma işini bırak benim ailem böyle seninki şöyle niye düşündü niye düşünmediinanın haklısınız ama kendi ailemde görmediğim için takılıyorum anlayıssızlıklarına benimkiler hala aman para harcamayın aman eksiğinizi alalım derken bunlarda sık sık cıkın gelin biz gelelim modundalar gelcek paranız varmı işleriniz nasıl demezler bayramda zaten gelcekler yük olmayalım önemli olan evlatlarımızı görmek demezler
Alt tarafı 4 gün misafir edeceksiniz evinizde..evet bakın sorun düşüncesizlik bizde önemli olan evlatla görüşmektir.biz arefe ve 1.bayram orda olur 3.bayram evimizde oluruz diye plan yaptık.onlarda bayramda gelirler bizde onlarla evlerine gideriz demişler.bende kızdım ya benim ilk bayramım gidip ziyareti etmişiz geri gelmek yerine sonra gelelim diyin.bayram sonrası planım oldugundan simdi çağırdık.
Kesinlikle anormallik konusuna katiliyorum.. Kendi ailesi olsa problem etmezdi , hatta eşi bile bu şekilde düsünmezdi benceBende mi bi anormallik var diye dusundum yorumlari okuyunca
O kadar misafirlik mi olur vs vs... Ya alt tarafi 4 gun kalacaklarmis arkadas! Isterseniz hic gelmesinler... Bu nasil bir mantik? Ustelik bir zararlari da yok diyorsunuz.
Abartiginizin farkina varmalisiniz bence, anneniz de gaz vermis iyice doldurmussunuz kendinizi.
Hayret ettim dogrusu...
kayınvalidem cekimser ama kayınpederim yatıp yesin içsin o modda babamdan küçük ve evde oturuyor insan bi işin ucundan tutar markete bile karısı gider o anca yatar.bişey oldumuda maddi durumum yok der .
7 yıllık evliyim ve kayınvalide hiç sevmemesine ragmen hep bizde üstelik aynı şehirdeyizkızlar merhaba
9 aylık evliyim kayınvalidem ve kayınpederim gelecekbayrama kadar bizde kalacaklar ben gelme lafı çıktığından beri çok gerginim aslında bi zararları yok ama belkide yeni bi aile olmasından mıdır nedendir bilmem ama soğuğum gerginim gelmesinler istiyorum normalde bayram sonu gelceklerdi biz suan müsaitiz diye çağırdık.ben bugün kendi annemle konustum geldiler bugün diye annemde hiç gelmiyelim filan demediler hemen geldilermi dedi.buna bile takıldım.bu aralar eşimin ailesine karşı tepkiliyim soğuğum hep kendi ailemler karşılaştırıyorum istemeden.belkide yeni evliliğin verdiği bir durumdur.hiç bu sıkıntıları yaşayan oldumu acaba aşamassam destek almak istiyorum.
evet annesi hatalı bencedeSorununuz da yokmus neden abarttiniz bu kadar?
Annenizin lafi da bir tuhaf, yangina korukle gider gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?