- 27 Haziran 2016
- 352
- 247
- 18
- Konu Sahibi herzamanmutsuz
-
Keypedernzin tek skıntısı buysa onu eşi çekiyor zaten..e büyük olduğu içn sana iş yapcakta değil..e bulmussunuz sessiz sakin çekmser kv yi yatın kalkın şükredin bide uzaktalar ayda yılda bi geliyorlar el-insaf yanikayınvalidem cekimser ama kayınpederim yatıp yesin içsin o modda babamdan küçük ve evde oturuyor insan bi işin ucundan tutar markete bile karısı gider o anca yatar.bişey oldumuda maddi durumum yok der .
Herkese gore sıkıntısının buyuklugu değişir.esimin ailesi iki aylık evliyken geldi kalmaya arakasından kızlardesı çıktı geldi.evet 4gün bişey deil ama hepiniz evli doğmadınız bu surece alısmakta zorlandım ve burda paylastım ayrıca ramazan bayramımı diye cvp veremediğimi yazan vr iletişim kuramadıgımı soyleyen arkadasım calısıyorum işterindeyim.
Hic abartmiyorum konu acacak kadar gerilince bu diger bayrama kadar kalacaklarini dusundum bayrama surada ne kaldiki?nedir sizi bu kadar yipratan ayrica annenizin sozlerine takilmayin sizi etkileyip aile huzurunuzu bozabilir bence buyukler herzaman yapici olmalikızlar merhaba
9 aylık evliyim kayınvalidem ve kayınpederim gelecekbayrama kadar bizde kalacaklar ben gelme lafı çıktığından beri çok gerginim aslında bi zararları yok ama belkide yeni bi aile olmasından mıdır nedendir bilmem ama soğuğum gerginim gelmesinler istiyorum normalde bayram sonu gelceklerdi biz suan müsaitiz diye çağırdık.ben bugün kendi annemle konustum geldiler bugün diye annemde hiç gelmiyelim filan demediler hemen geldilermi dedi.buna bile takıldım.bu aralar eşimin ailesine karşı tepkiliyim soğuğum hep kendi ailemler karşılaştırıyorum istemeden.belkide yeni evliliğin verdiği bir durumdur.hiç bu sıkıntıları yaşayan oldumu acaba aşamassam destek almak istiyorum.
Esiniz ne kadar zor durumda kalacak kimbulir dusunsenize sizin aileniz boyle bir ziyarette bulunuyor ve her an esiniz surat asarmi dusuncesi vareşim rica etti nolur surat yapma diye ama elimde deil kızıyorum amaç bizi görmek deilmi
Neyseki kurban bayramina kadarr sanan tek ben degilmisim5. sayfaya kadar kurban bayramı herhalde diyerek okudum.
Kaç defa sorulmuş, cok mu zor ramazan Bayramına kadar kalacaklar diye cevap vermek?
Bence hem abartıyorsunuz, hem iletişim kurmakta sıkıntı yaşıyorsunuz.
canımcım yorumuna bayıldım beni tarif etmişsin resmen bende de öyle insan stres oluyor başka bişey değil aslında ama şeytana uymamak lazım benim anne etkenimde vardı başlarda kıskanır gibi hep olumsuz yorumlarla yaklaşıp yanlış tutumlar yakınmalar sebep oldu şimdi gerekmedikçe hiçbirseyden bahsetmiyorum eşinde aynen dedğin gibi çok memnun oluyor mühim olanda bu zaten olumluya yönelt kendini kötü düşününce la havle çek güzellikler bizimle olsunYav gitmeyin kadıncağızın üstüne bu kadar :) Belli ki kendine dert etmiş yazmış buraya. Kimine göre küçük şeyler büyük sorun, büyük şeyler küçük sorun.
H herzamanmutsuz Ben anlıyorum cankuş seni. Bende 9 aylık evliyim ayrı şehirdeyiz hem anamdan hem diğer anamdan.
Belli ki telaş yapmışsın çünkü biz ayrı şehirde yaşayan çiftler olarak aile çevrede olmayınca farklı düzen kurabiliyoruz. Mesela ben keyfim olunca temizlik yaparım keyfim olunca yemek vs vs Ani misafir gelse rezillik valla
Ama geçen hafta eşimin ailesini iftara davet ettim isteyerek ve tabi ki yatılı olarak. Allahım bi telaşlar bi telaşlar eve temizlikçi çağırdım köşe bucak temizledim. Yemek listesini günler evvelden hazırladım. Eşimde sağolsun yardım etti baya. Ve o gün geldi ben güler yüzümü, ikramımı eksik etmedim en şık sunumu elimden geldiğince yaptım. Sonra ne mi oldu onlar gelince o ne yapıcam ben stresi geçti gitti. İki tarafta güler yüzlü olunca o kadar güzel geçti ki vakit anlatamam ki zaten eşimin ailesini gerçekten çok severim asla bana yük olma gibi bi durumları yok. Ha bazen şeytan yokluyo tabi "Öff şimdi kahvemi alıp iftardan sonra bi sigara tüttürmek vardı, ya da eşim gözüme o an bi tatlı görünüverdi sarılıp öpesim gelirdi " amaaa şeytan beri git dedim sigara ve koca her zaman elimin altında misafire odaklan dedim ve 3 gün süper geçti :)
Bence sakinleş canımın içi ve mutlu ol. Demekki ailesi senden rahatsız olmuyorlar, muhabbetini seviyorlar ki gelmek kalmak onlara göre büyütülecek bi durum değil. Eşin çok şanslı senin gibi bi eşi var ailesinin rahat rahat gelip gidebildiği.
Ve inan bana böyle yaklaşınca eşin sana ciddi anlamda daha çok bağlanıyo. Annemler gittiğinden beri ""Allah senden razı olsun kendimi çok büyük bi adam gibi hisettim annemler seni övdükçe"" deyip deyip peşimde dolandı. Bak bi tatlı dil bi güler yüz yani bir taşla onlarca kuşdene derim canımın içi dene ve gör :)
O onları ilgilendirirkayınvalidem cekimser ama kayınpederim yatıp yesin içsin o modda babamdan küçük ve evde oturuyor insan bi işin ucundan tutar markete bile karısı gider o anca yatar.bişey oldumuda maddi durumum yok der .
Bence annesi doldurmuşO onları ilgilendirir
Sen genel olarak aileisni sevmiyorsun, 4 gün ondan bu kadar batıyo
Annen de fişekliyo
Huzur istiyosan etrafına güzel bak, sadece seni ilgilendiren kısımla ilgilen
Bu yaştan sonra sana sempatik görünmek için işe başlamaz kayınpederin, 4 gün sık dişini
Hemde kendiniz çağırmışsınız
Bende yatılı misafir sevmem ama şehir dışından geliyorlar otelde mi kalsınlar anne babası
9 ayda fazla doldurmuşsun hemen kendini..
yemezler seni merak etme
Bana da öyle geliyoBence annesi doldurmuş
Ben o kadar sıkıntı çektim annemin ağzından asla böyle bir cümle duymadım
ben dayanamaz olup herşeyi anlattığımdaBana da öyle geliyo
Ama arkadaşın da dolası varmış
Hiç tartmamış
Bizim işyerinde bi kız var sürekli telefonda annesine ne olup ne bittiğini anlatır, aklıma o geldi
Ben annemi arar kızımı sorarım, ne yedi ne içti gibisinden.
Olur da desem bile annem beni gazlamaz, gerçek düşüncesi öyle bile olsa etkilememek adına bişey olmaz kızım der
Bende işteyimHerkese gore sıkıntısının buyuklugu değişir.esimin ailesi iki aylık evliyken geldi kalmaya arakasından kızlardesı çıktı geldi.evet 4gün bişey deil ama hepiniz evli doğmadınız bu surece alısmakta zorlandım ve burda paylastım ayrıca ramazan bayramımı diye cvp veremediğimi yazan vr iletişim kuramadıgımı soyleyen arkadasım calısıyorum işterindeyim.
Ben de sizdenimNeyseki kurban bayramina kadarr sanan tek ben degilmisim
Ay ben olsam seninkinde gagamı tutamazdımben dayanamaz olup herşeyi anlattığımda
Yine hoşgörü ile karşıladı kadıncağız
Asla ağzından kötü bir söz çıkmadı ki
Ben neler neler anlattım
Kızım az daha sabret gidecekler demekten başka birşey demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?