- 22 Eylül 2013
- 643
- 913
- 303
- Konu Sahibi herzamanmutsuz
-
Öyle olmuyor maalesef.inanın haklısınız ama kendi ailemde görmediğim için takılıyorum anlayıssızlıklarına benimkiler hala aman para harcamayın aman eksiğinizi alalım derken bunlarda sık sık cıkın gelin biz gelelim modundalar gelcek paranız varmı işleriniz nasıl demezler bayramda zaten gelcekler yük olmayalım önemli olan evlatlarımızı görmek demezler
bende buna kızıyorum bayramda gideceğiz görüşeceğiz bayramdan sonra gelelim demişler bende kızdım zaten görüşcez diye bari önce gelsinler birlikte gidelim memlekete dedim bu konuda düşüncesizlikleri soğutuyor beni.benim ailemde hiç ayrılmadı benden ama ayrı olsakta böle düşüncesiz olmazdı.
yorum yapmaktan kendimi alamiyorum birincisi sizin aileniz ne münasebet sizin eksiğinizi alalim aman para harcamayin seklinde karisabiliyorsa demekki sizin evliliginize de senin ailen haddinden fazla karışıyor anlyorum ve kaynananin gelmesine senden daha çok senin annen rahatsiz olmus gibi geldi bana ikincisi madem kendi ailende gördüklerinle kalmak istiyordun neden evlendin ya da madem ailesiz bir eş istiyordun anasi babasi olmayan birini bulacaktin kimsenin ailesini üzmeye ya da kimseyi ailesinden kopartmaya hakkin yok o ev onların oğullarının evi bunu fark et biraz hep benim ailem benim annem mantığıyla bu is olmaz birilerini üzmek kirmak icin evlenmeyin ya da anne sozunden de çıkamıyorsa evlenmemeli insanlar biraz hoşgörüden sevgi saygıdan kimse ölmez üç gunluk dünyadainanın haklısınız ama kendi ailemde görmediğim için takılıyorum anlayıssızlıklarına benimkiler hala aman para harcamayın aman eksiğinizi alalım derken bunlarda sık sık cıkın gelin biz gelelim modundalar gelcek paranız varmı işleriniz nasıl demezler bayramda zaten gelcekler yük olmayalım önemli olan evlatlarımızı görmek demezler
Ya ne abartiyorsun yarin birgun sende kaynan a olucaksin .eşim rica etti nolur surat yapma diye ama elimde deil kızıyorum amaç bizi görmek deilmi
Bacım ne iki üç haftası bugün 30 haziran, 5 temmuzda bayram zaten 1 hafta bile değilkalacakları iki yada üç hafta o kadar düşmmene değer mi kisürekli kaynvalide kaynbabasyla yaşayanlar gtsin bi yerden atsn o zmn kendini
ve erkekler cok soguyorHem anneci olan erkeklere "niye evlendim ki!" diyoruz ya ya kızlara ne demeliyiz? Neden siz evli olduğunuz bilincinde değilsiniz ?
Ailenizle aynı sehirdesiniz (cumlenizde ailemle aynı sehirdeyiz demiştiniz) ve esinizin ailesi farklı şehirde. Sizin aileniz olsa inanın esinizin başının etini yerdiniz.
Senin annen sana öyle ama gelini olsa,,, neyse bir şey deyeyim.
Çok bencilsiniz ve düşüncesizsiniz. Unutmayınız gün gelir devran döner ve eşiniz bir gün sizin ailesine yaptığınız muameleyi ailenize yapar. Her şeyin karşılığı vardır birgün evladinizin evine sigmadiginizda anlarsınız bunu.
Bende benim ailemi istemeyenden soğurum yani, boşuna dememişler sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma diye.ve erkekler cok soguyor
Eşinde çok tuhaf...eşim rica etti nolur surat yapma diye ama elimde deil kızıyorum amaç bizi görmek deilmi
Canm kisa bi süre kalıcaklarsa rahatlığından biraz fedakarlık edebilirsin..bende 9 aylık evliyim kayınpedermle evlerimiz yakın gecenlerde hasta olmustu bi süre hastanede kaldi sonra iki görümcemde bikaçgun kaldi en son bzde kaldi (bu arada kv ile ayrılar) neyse bnde basta devamli bzde kalır diye endise ettim çünkü insan yükü agır olur derler..gercektende öyle kas yaparken göz cıkarmak istemediğim içn..zaten görümcemlernde evleri yakn olduğu içn kaynpedermn kendi evinde sırayla ihtiyaclarını görürüz diye düşündüm..çünkü tek kişi için çok zor olurdu..bu şeklde kimse bıkmadan yorulmadan ilgilenrdi..konuyu şuraya getiricem yani senle ayni hislerinyasadm seni anlyorum ama szinkiler misafir sonucta..devamlı kalmalarnı gerektrcek bi durum yok o yuzden stres yapmana degmez..ben cok stres yapmstim devamli kalr diye bide bnm k.p.herseye karısan biri bazı huylarndandabrahatsz olduğm içn hiç istemedm hem eşimşe hiçbirsey eskisi gbi olmaz..ben evmde rahat hareket edemem vs.bunlar bnm kendme göre sebeplerm msjimi okuyanlar yorum yapablirler..kızlar merhaba
9 aylık evliyim kayınvalidem ve kayınpederim gelecekbayrama kadar bizde kalacaklar ben gelme lafı çıktığından beri çok gerginim aslında bi zararları yok ama belkide yeni bi aile olmasından mıdır nedendir bilmem ama soğuğum gerginim gelmesinler istiyorum normalde bayram sonu gelceklerdi biz suan müsaitiz diye çağırdık.ben bugün kendi annemle konustum geldiler bugün diye annemde hiç gelmiyelim filan demediler hemen geldilermi dedi.buna bile takıldım.bu aralar eşimin ailesine karşı tepkiliyim soğuğum hep kendi ailemler karşılaştırıyorum istemeden.belkide yeni evliliğin verdiği bir durumdur.hiç bu sıkıntıları yaşayan oldumu acaba aşamassam destek almak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?