yeni evli olmak

kayınvalidem cekimser ama kayınpederim yatıp yesin içsin o modda babamdan küçük ve evde oturuyor insan bi işin ucundan tutar markete bile karısı gider o anca yatar.bişey oldumuda maddi durumum yok der .
Keypedernzin tek skıntısı buysa onu eşi çekiyor zaten..e büyük olduğu içn sana iş yapcakta değil..e bulmussunuz sessiz sakin çekmser kv yi yatın kalkın şükredin bide uzaktalar ayda yılda bi geliyorlar el-insaf yani

Herkese gore sıkıntısının buyuklugu değişir.esimin ailesi iki aylık evliyken geldi kalmaya arakasından kızlardesı çıktı geldi.evet 4gün bişey deil ama hepiniz evli doğmadınız bu surece alısmakta zorlandım ve burda paylastım ayrıca ramazan bayramımı diye cvp veremediğimi yazan vr iletişim kuramadıgımı soyleyen arkadasım calısıyorum işterindeyim.

Herkese gore sıkıntısının buyuklugu değişir.esimin ailesi iki aylık evliyken geldi kalmaya arakasından kızlardesı çıktı geldi.evet 4gün bişey deil ama hepiniz evli doğmadınız bu surece alısmakta zorlandım ve burda paylastım ayrıca ramazan bayramımı diye cvp veremediğimi yazan vr iletişim kuramadıgımı soyleyen arkadasım calısıyorum işterindeyim.

herkes kendi fikirlerini söyledi zaten. belki aralarda evli olmayan da vardır bilemeyiz. ben üç aylık evliyim. ailelerimizle aynı şehirdeyiz. ve biz gideriz onlar gelir iki aile içinde böyle. ben eşimin ailesini kendiminkinden ayırmam çünkü o da bir anne baba. hem de hayat arkadaşımın. ben onları çok seviyorum ve karşılığını da hissediyorum o yüzden böyle düşündüm. sen ne kadar gelmelerini istemezsen onlar yanındayken o kadar zor geçer zaman sana oflayıp puflarsın. böyle düşünerek ve yaparak ilk olarak kendine zarar verirsin çünkü her zaman gelecekleri bir gerçek, ikinci olarak da eşine zarar verirsin çünkü benim eşim benim ailemi istemese ilk önce beni itmiş olur.

kızlar merhaba
9 aylık evliyim kayınvalidem ve kayınpederim gelecekbayrama kadar bizde kalacaklar ben gelme lafı çıktığından beri çok gerginim aslında bi zararları yok ama belkide yeni bi aile olmasından mıdır nedendir bilmem ama soğuğum gerginim gelmesinler istiyorum normalde bayram sonu gelceklerdi biz suan müsaitiz diye çağırdık.ben bugün kendi annemle konustum geldiler bugün diye annemde hiç gelmiyelim filan demediler hemen geldilermi dedi.buna bile takıldım.bu aralar eşimin ailesine karşı tepkiliyim soğuğum hep kendi ailemler karşılaştırıyorum istemeden.belkide yeni evliliğin verdiği bir durumdur.hiç bu sıkıntıları yaşayan oldumu acaba aşamassam destek almak istiyorum.
Hic abartmiyorum konu acacak kadar gerilince bu diger bayrama kadar kalacaklarini dusundum bayrama surada ne kaldiki?nedir sizi bu kadar yipratan ayrica annenizin sozlerine takilmayin sizi etkileyip aile huzurunuzu bozabilir bence buyukler herzaman yapici olmali

5. sayfaya kadar kurban bayramı herhalde diyerek okudum.

Kaç defa sorulmuş, cok mu zor ramazan Bayramına kadar kalacaklar diye cevap vermek?

Bence hem abartıyorsunuz, hem iletişim kurmakta sıkıntı yaşıyorsunuz.
Neyseki kurban bayramina kadarr sanan tek ben degilmisim

Yav gitmeyin kadıncağızın üstüne bu kadar :) Belli ki kendine dert etmiş yazmış buraya. Kimine göre küçük şeyler büyük sorun, büyük şeyler küçük sorun.

H herzamanmutsuz Ben anlıyorum cankuş seni. Bende 9 aylık evliyim ayrı şehirdeyiz hem anamdan hem diğer anamdan.

Belli ki telaş yapmışsın çünkü biz ayrı şehirde yaşayan çiftler olarak aile çevrede olmayınca farklı düzen kurabiliyoruz. Mesela ben keyfim olunca temizlik yaparım keyfim olunca yemek vs vs Ani misafir gelse rezillik valla :KK70:

Ama geçen hafta eşimin ailesini iftara davet ettim isteyerek ve tabi ki yatılı olarak. Allahım bi telaşlar bi telaşlar eve temizlikçi çağırdım köşe bucak temizledim. Yemek listesini günler evvelden hazırladım. Eşimde sağolsun yardım etti baya. Ve o gün geldi ben güler yüzümü, ikramımı eksik etmedim en şık sunumu elimden geldiğince yaptım. Sonra ne mi oldu onlar gelince o ne yapıcam ben stresi geçti gitti. İki tarafta güler yüzlü olunca o kadar güzel geçti ki vakit anlatamam ki zaten eşimin ailesini gerçekten çok severim asla bana yük olma gibi bi durumları yok. Ha bazen şeytan yokluyo tabi "Öff şimdi kahvemi alıp iftardan sonra bi sigara tüttürmek vardı, ya da eşim gözüme o an bi tatlı görünüverdi sarılıp öpesim gelirdi " amaaa şeytan beri git dedim sigara ve koca her zaman elimin altında misafire odaklan dedim ve 3 gün süper geçti :)

Bence sakinleş canımın içi ve mutlu ol. Demekki ailesi senden rahatsız olmuyorlar, muhabbetini seviyorlar ki gelmek kalmak onlara göre büyütülecek bi durum değil. Eşin çok şanslı senin gibi bi eşi var ailesinin rahat rahat gelip gidebildiği.
Ve inan bana böyle yaklaşınca eşin sana ciddi anlamda daha çok bağlanıyo. Annemler gittiğinden beri ""Allah senden razı olsun kendimi çok büyük bi adam gibi hisettim annemler seni övdükçe"" deyip deyip peşimde dolandı. Bak bi tatlı dil bi güler yüz yani bir taşla onlarca kuş :KK70: dene derim canımın içi dene ve gör :)
canımcım yorumuna bayıldım beni tarif etmişsin resmen bende de öyle insan stres oluyor başka bişey değil aslında ama şeytana uymamak lazım benim anne etkenimde vardı başlarda kıskanır gibi hep olumsuz yorumlarla yaklaşıp yanlış tutumlar yakınmalar sebep oldu şimdi gerekmedikçe hiçbirseyden bahsetmiyorum eşinde aynen dedğin gibi çok memnun oluyor mühim olanda bu zaten olumluya yönelt kendini kötü düşününce la havle çek güzellikler bizimle olsun:KK52:

Gelsinler, kalsınlar ya hu.. En fazla 5-6 gün kalacaklar yanlış anlamadıysam. Ne zararları dokunabilir? Boş yere kendi kendine sinirlenip duruyorsun. Sevmesen dahi birkaç gün idare edebilirsin. Sonra anlaşmazlıklar, problemler böyle çıkıyor işte. Tahammülsüzlük ediyorsun.

O zaman çağırmayacaksın
Konuşulandan bile erken çağırıp kk da çekiştirmek hoş değil
Annen de veriyo gazı
Hayır olsun

kayınvalidem cekimser ama kayınpederim yatıp yesin içsin o modda babamdan küçük ve evde oturuyor insan bi işin ucundan tutar markete bile karısı gider o anca yatar.bişey oldumuda maddi durumum yok der .
O onları ilgilendirir
Sen genel olarak aileisni sevmiyorsun, 4 gün ondan bu kadar batıyo
Annen de fişekliyo
Huzur istiyosan etrafına güzel bak, sadece seni ilgilendiren kısımla ilgilen

Bu yaştan sonra sana sempatik görünmek için işe başlamaz kayınpederin, 4 gün sık dişini
Hemde kendiniz çağırmışsınız
Bende yatılı misafir sevmem ama şehir dışından geliyorlar otelde mi kalsınlar anne babası
9 ayda fazla doldurmuşsun hemen kendini..

O onları ilgilendirir
Sen genel olarak aileisni sevmiyorsun, 4 gün ondan bu kadar batıyo
Annen de fişekliyo
Huzur istiyosan etrafına güzel bak, sadece seni ilgilendiren kısımla ilgilen

Bu yaştan sonra sana sempatik görünmek için işe başlamaz kayınpederin, 4 gün sık dişini
Hemde kendiniz çağırmışsınız
Bende yatılı misafir sevmem ama şehir dışından geliyorlar otelde mi kalsınlar anne babası
9 ayda fazla doldurmuşsun hemen kendini..
Bence annesi doldurmuş
Ben o kadar sıkıntı çektim annemin ağzından asla böyle bir cümle duymadım

Bence annesi doldurmuş
Ben o kadar sıkıntı çektim annemin ağzından asla böyle bir cümle duymadım
Bana da öyle geliyo
Ama arkadaşın da dolası varmış
Hiç tartmamış
Bizim işyerinde bi kız var sürekli telefonda annesine ne olup ne bittiğini anlatır, aklıma o geldi
Ben annemi arar kızımı sorarım, ne yedi ne içti gibisinden.
Olur da desem bile annem beni gazlamaz, gerçek düşüncesi öyle bile olsa etkilememek adına bişey olmaz kızım der

Bana da öyle geliyo
Ama arkadaşın da dolası varmış
Hiç tartmamış
Bizim işyerinde bi kız var sürekli telefonda annesine ne olup ne bittiğini anlatır, aklıma o geldi
Ben annemi arar kızımı sorarım, ne yedi ne içti gibisinden.
Olur da desem bile annem beni gazlamaz, gerçek düşüncesi öyle bile olsa etkilememek adına bişey olmaz kızım der
ben dayanamaz olup herşeyi anlattığımda
Yine hoşgörü ile karşıladı kadıncağız
Asla ağzından kötü bir söz çıkmadı ki
Ben neler neler anlattım
Kızım az daha sabret gidecekler demekten başka birşey demedi

Bende işteyim
Ama senin terminolojin benimkinden beter :)

1.bayram ve 3.bayrama kadar ne demek
Bayramın 1.gününden 3.gününe kadar denir
Zaten ramazan mı kurban mı devlet meselesine döndü, yorumlarında aynı şekilde
Bi de soruları cevaplasan ve alıntı yapmayı denesen belki daha net olabilirsin

ben dayanamaz olup herşeyi anlattığımda
Yine hoşgörü ile karşıladı kadıncağız
Asla ağzından kötü bir söz çıkmadı ki
Ben neler neler anlattım
Kızım az daha sabret gidecekler demekten başka birşey demedi
Ay ben olsam seninkinde gagamı tutamazdım
Annende peygamber sabrı var demek, maşallah

Back