- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
inşallah canım rabbim büyüktürbende aynı durumdayım canım hıc korunmadık bebıste olmadıkk ıns beklıoruz bakalımm hayırlısı
ayy heycanlandım inşallah vardır tatlım:18:saol canım hoş bulduk.. kist var tatlım gitti yok bsey dedıler ama hala var. yalnız sancı yapmıyo cünkü zararsızmış ve küçükmüş. ayy canım inşallah hamiş kalırız . bakalım 3 gün kaldı belirtiler de var. tabı yalan çıkmazsa :) gercekten bu ay pek takmadım rahat davrandım bakalım hayırlısı Allah'tan..
üzüldüm canım yaa bende ümitlenmiştim senin için of of martta çalışmalara tam gaz devamKızlar bugün regl oldum çok kötüyüm çok moralim bozuk çok sancım varyine olmadı
canım 3 ay erken ama sen yinede bi kontorole git derimHaklısın ama zor oluyo ışte hayal kırıklığı diyebilirizbi sorun olduğunu düşünmeye başladım
sendemi oldun cnm üzülüm ya martta inşallah....bende ağlıyorum çok isyan mı bilmiyorum ama üzülüyorum işte asla isyan etmek istemiyorumbende bugün resgl oldum yine hamile değilim :'( normalde 25 günde bir olurdum regl 2 aydırda 21 günde bi oluyorum noluyo bana anlamıyorum :'(((((moralim kötü ağlamıyım diyorum dayanamıyorum stres yapmıyım diyorum ama zor neden böle oluyo hiç bi sorunumda yokken :'( yanlış anlamayın allahıma isyan etmiyorum zamanı değilmiş diyorum ama ağlamaktan kendimide alamıyorum :'(((
Bende çok dertliyim bu konuda...Nisanda evlendim ağustosun sonunda hamile olduğumu öğrendm...
Meğerse boş gebelikmiş...Aldırdık malesef...Her ay bi umut diye çırpınıyorum..Sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor allah korusun tabi...
şimdi 6 ayoldu kürtaj olalı ma tık yok malesef
Allah'ım isteyen herkese versin ama her ay ümitle beklemek çok zor..Yaptığım testlerin hattı hesabı yok artık
kızlar ben bugün doktora gittim söyledim işte 7 aydır kalamadım dedim..alttan muayene etti kötü bir durumdu ama napim mecburdum...kist falan yok dedi yumurtlama bozukluğu var dedihormonlarım güzelmiş sadece prolaktin sanırım o birazcık oynamış hani 500 olması gerekioken 498 miş benimki...dostineks die bi ilaç daha verdi.....nebilim inşallah klomenle kalırım....adetin 5.günü başlicam 13.günü kontorol..bide eşimden sprem testi istedi inşallah onda da bişe çıkmaz
hoş geldin canımmm nerelerdesin sen bakalım hala kalamadın dimi doktora gitsene canım
yumurtlama bozuklugu ne demekmis ki? yani catlamiyor muymus? catlatma ignesi de yapicak mi? yasin kac ki yumurtlama bozuklugu olsun? tahlil de yaptirdi mi fsh falan? hormaonlarin guzelmis dedigine gore yaptirmissindir kan tahlili, yoksa nerden bilcek hormonlarini.. uzme canini, klomen iyilestiriyo sanirim...
Hb canım buralardayım bende..Yok canım kalamadım mübarek bizim tüm sülale hamile...Kürtaj etkisini hala atamadım zaten üstümdem her ay adet zamanı yaklaşnca test yapıyorum tek çizgi...Kafama takıp durmaktan fenalık geldii..Herkes soruyor varmı bişey sizene yaa insanın sinirlerini alt üst ediyorlar..
yani geç yumurtlama sanırım ..pko da var.....yumurtlayamadığın için düzensiz adet görüyosun dedi..23 yaşındayım
inşallah bu ay hepimiz isteyen herkes hamile kalır da bebekleri kucağımıza sağlıklı şekilde alırız dua ediyorum her gün.... hepimiz için allah yardımcımız olsun ... üzüldüğümü eşimde görüyo belli etmiyo ama oda üzülüyo gözleri doluyo öle görünce onu ağlayasım geliyo :'(
canım zaten millett bizi buakadr yoruyor aslında desenki yeni kürtaj oldum korunmam gerekio 1 sene de sussunlarben öle yaptım kimse soramıo artık
inadına bu sene herkez< hamile sülalelerde çevrede görmcem evleneli 2 ay oldu hamile ...bayağa etkilendim
ohoooo, yasin daha cok genc...hepsi zamanla duzelir...stres yapma yeter ki, doktorunun talimatlarina uy yeter...
bişey sorucam kızlar ya bu klomen ne için kullanılıyor..Yani dr kontrolendmi normal eczaneden alınıp içilirse bir zararı olurmu acaba?
yaşımız genç bende daha 25 im sağlıklıyız eşim sağlıklı hiç bi problem yok doktorada aynen böle söylüyorum nedne olmuyo diye stresten kafanıza taktığınız için diyo ....
merhaba arkadaslar ben 2.5 yıllık evliyim7 aydan beri bebek istiyoruz ama hamile kalamıyorum doktora gittim küçük kist varmıs cikolata hamile kalmanı engeller dedi daha snrada aradan 2 ay gecnce tekrar doktora gitmeye karar verdim tedaviye baslamak için bu sefer doktor baska kist gördü bunun ameliyatla alınması gerekiyor dedi ne yapacagımı bilmiyorum cok iyi bir doktora gtmk istiyorum
eşimden sprem testi istedi çk korkuom sorunlu çıkar diyedk öle dedi he doğru
korkma canm allahın izniyle en kısa zamanda sende hamile kalcaksın .... eşinde muhakak versin sperm tahlilini benm eşim 2 defa verdi.... her ay değişiyo çünkü ben bu ay eşime dayadım keçiboynuzunu :) bakalım ne olcak benm eşimde bu ay yine tahlil vercek ..... bu arada ben dün adet oldum demiştim ya bugün olmadım test yaptım çok silik çıktıçizgi kafam çok karıştı bakalım hayırlısı neler olcak... yarında kan testi yaptırcam...... inşallah vardır bebeğim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?