yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

Ooooo topige yeni anne adaylari gelmis sefaler getirdiniz hos geldiniz 2014 de insallah gebe olarak gireriz allah en kisa zamanda kucagimuza bi evlat verir insallah saglikli bi sekilde tabi:)

yarennnnnn canım ne yaptın test falan yapmadın mı merak ettim durumunu

canım ya..ptesi salı ve çarşamba test yaptım her defasnda silik ikinci çizgi gördüm özellikle çarşamba yani dün yaptığım hepsinden koyuydu.Ama yine de kimyasal gebelik dış gebelik vs olabileceği için güvenemiyorum.Bugün adet sonrası 32.günüm ctesi kan testi yaptırıcam hastanede ..eğer ki o güne kadar bi aksilik olmaz da regl olmazsam tabi..Dua et olur mu halen daha sevinemiyorum çünkü..

canım neden korkuyorsun ya rahat ol bebeğin seninle kimyasal falan olmayacak herşey güzel olacak kötü şeyler düşünmene gerek yok rahat ol tamam mı bitanem

canım neden korkuyorsun ya rahat ol bebeğin seninle kimyasal falan olmayacak herşey güzel olacak kötü şeyler düşünmene gerek yok rahat ol tamam mı bitanem

İnşallah canım çok sağol desteğin için..İşte öyle bi huyum var rahat olamıyorum pek sevmiyorum bu huyumu..Netleşince haber vericem mutlaka..Dilerim sen de kavuşursun bebeğine en kısa zamanda.

kizlar bende adet oldum bitdi artik ama cok az olmusdum cok dusunuyorum neden az oldum acaba sorunummu var diye cunki zaten az oluyordum bu sefer herzamankinnen de az oldum ama adetim tam vaktinde gelmisdi acaba kist olurmuki diyorum Allah korusun :26:

Son düzenleme:

İnşallah canım çok sağol desteğin için..İşte öyle bi huyum var rahat olamıyorum pek sevmiyorum bu huyumu..Netleşince haber vericem mutlaka..Dilerim sen de kavuşursun bebeğine en kısa zamanda.

Hamileyim canım :) Bu topik bana gerçekten uğurlu geldi Allah isteyen bütün herkese nasip etsin hamile kalmayı.En başta da seninle arkadaşım dualarım.Çünkü sen bana sonucu öğrenemeden önceki o heyecanlı zamanlarımda çok destek oldun.Sağolasın.Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…