- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
- #1.141
ama silik çizgi görmüşsün bence hamilesin
Yaren aşk olsun ne kafa şişirmesi olur mu öyle şey paylaşmak için burdayız
banada ugur getirsin bu topik insallah
inşallah canım bebek çalışmaları mı var ???
yok canım ya daha evli degilim ben sevdigimle evlenip saglıklı hayırlı evlat sahibi olmak dilegim insallah olur
yarennnnnn canım ne yaptın test falan yapmadın mı merak ettim durumunu
canım neden korkuyorsun ya rahat ol bebeğin seninle kimyasal falan olmayacak herşey güzel olacak kötü şeyler düşünmene gerek yok rahat ol tamam mı bitanemcanım ya..ptesi salı ve çarşamba test yaptım her defasnda silik ikinci çizgi gördüm özellikle çarşamba yani dün yaptığım hepsinden koyuydu.Ama yine de kimyasal gebelik dış gebelik vs olabileceği için güvenemiyorum.Bugün adet sonrası 32.günüm ctesi kan testi yaptırıcam hastanede ..eğer ki o güne kadar bi aksilik olmaz da regl olmazsam tabi..Dua et olur mu halen daha sevinemiyorum çünkü..
canım neden korkuyorsun ya rahat ol bebeğin seninle kimyasal falan olmayacak herşey güzel olacak kötü şeyler düşünmene gerek yok rahat ol tamam mı bitanem
kizlar bende adet oldum bitdi artik ama cok az olmusdum cok dusunuyorum neden az oldum acaba sorunummu var diye cunki zaten az oluyordum bu sefer herzamankinnen de az oldum ama adetim tam vaktinde gelmisdi acaba kist olurmuki diyorum Allah korusun :26:[/QUOTE
BENCE KİST YOK ÖYLE OLSA ZAMANINDA ADET OLMAZDIN TAKMA KAFANA ÖYLE ŞEYLERİ HEMEN ÇALIŞMALARA BAŞLAYIN GÜN AŞIRI PERFORMANSS
kizlar bende adet oldum bitdi artik ama cok az olmusdum cok dusunuyorum neden az oldum acaba sorunummu var diye cunki zaten az oluyordum bu sefer herzamankinnen de az oldum ama adetim tam vaktinde gelmisdi acaba kist olurmuki diyorum Allah korusun :26:[/QUOTE
BENCE KİST YOK ÖYLE OLSA ZAMANINDA ADET OLMAZDIN TAKMA KAFANA ÖYLE ŞEYLERİ HEMEN ÇALIŞMALARA BAŞLAYIN GÜN AŞIRI PERFORMANSS
bence de o tip bi durum olsa adte gecikmesi yaşardın mevsimsel bir durumdur kanamanın az veya çok olması ya da stresten..
sagol canim desteyin icin evet kist olmaz insallah nebiliyim az olunca kafam karisdi bu ay tatil yapicam cocuk tatili evde ovi testim var 5 tane yapmiyicam nede ilac filan icmiyicem doktora gidene kadar oluruna birakicam ovi gunleride nezama olur olur belki kendiliyinden tutar bilmem Allah buyuk boyle bu ay TaTILDEYIM :92::103::93:bence de o tip bi durum olsa adte gecikmesi yaşardın mevsimsel bir durumdur kanamanın az veya çok olması ya da stresten..
sagol canim desteyin icin evet kist olmaz insallah nebiliyim az olunca kafam karisdi bu ay tatil yapicam cocuk tatili evde ovi testim var 5 tane yapmiyicam nede ilac filan icmiyicem doktora gidene kadar oluruna birakicam ovi gunleride nezama olur olur belki kendiliyinden tutar bilmem Allah buyuk boyle bu ay TaTILDEYIM :92::103::93:
hayırlsı olsun canım inşallah gönlüne göre olur bu ay..
İnşallah canım çok sağol desteğin için..İşte öyle bi huyum var rahat olamıyorum pek sevmiyorum bu huyumu..Netleşince haber vericem mutlaka..Dilerim sen de kavuşursun bebeğine en kısa zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?