Yeni evli sorunu

Sorun eşimde zaten genel olarak o parlıyor kendi kendine annesine de koruyucusu

Sorun eşimde zaten genel olarak o parlıyor kendi kendine annesine de koruyucusu
Evet tahmin edebiliyorum benim eşim gibiyse adam ortalığı karıştırmaktan zevk alıyor ama ailemin karşısında sesi çıkmıyor varsa yoksa bana

Bir daha git derse git ve dönme ne münasebet ya şu laf ağza alınır mı

Evet tahmin edebiliyorum benim eşim gibiyse adam ortalığı karıştırmaktan zevk alıyor ama ailemin karşısında sesi çıkmıyor varsa yoksa bana
Aynen bir şey yokmuş gibi gayet iyi

Öyle bir cesarete sahip olamadım dogru el elalem muhabbetinden bayram arefesi sessizce gitmeyi düşünüyorum artık yoruldum

Aynen bir şey yokmuş gibi gayet iyi
Bana hiç topla eşyanı git filan demedi ama ben onu terkettim 3-3buçuk hafta ne aradım ne döndüm biterse de bitsin dedim tıpış tıpış kendi geldi nisbeten daha iyi ama hala dönüyor aile muhabbeti

Bana hiç topla eşyanı git filan demedi ama ben onu terkettim 3-3buçuk hafta ne aradım ne döndüm biterse de bitsin dedim tıpış tıpış kendi geldi nisbeten daha iyi ama hala dönüyor aile muhabbeti
Evlenmeden önce hiç böyle hayal etmemiştim herkesin kendine ait yaşantısı olur diye düşünmüştüm. Aileler tabi olsun bizimle hep ama böylesi saçma şekilde degil

Yol yakınken dönün git annenin evine ne demek ya evliliğe aile meselesi girerse o evlilik yürümez birde eş bu konuda tıknazsa

Evlenmeden önce hiç böyle hayal etmemiştim herkesin kendine ait yaşantısı olur diye düşünmüştüm. Aileler tabi olsun bizimle hep ama böylesi saçma şekilde degil
Bütün adamların ailesi gelin ordan çıkmasın ister gelin aldılar ya tamam artık gittikçe daha çok gitmeni verdikçe daha çok vermeni istiyorlar canım isterse gittim istemezse gitmedim hiç mıç mıç olmadım yakınız 10 dk yol ama resmiyet iyidir dedim gitme nasıl alıştırırsan öyle gider. Birde evliliğin ilk zamanları daha bi sancılı oluyor hem alışma adapte süreci hem üstüne bu tip tartışmalar insanı canından bezdiriyor

Gideceğiz diye konuşmuştuk sonradan araya biseyler girdi sonradan babası otel ayarlamaya çalıştı falan ama geçmişti artık
Szin balayı otelinizi niye kayınbabanız ayarlıyor? O da iyimiş. Daha neler duyacağız. Siz bakın intrnettn güzel bi otel, arayıp rezervasyon yapın. Bu ne içli dışlı bi şey, kayınbaba dış kapının mandalı şu saatten sonra. Balayı sizin tatil sizin. Yüz verirsen böyle sıvarlar işte.

Esyalarımı toplar annemin evine giderdim , celbi de alırdı avukatımdan. Ne diye evlenmiş anasının eteğinden ayrılmayan adam?

Defalarca konuştuk ama dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz. Ailem başta pek istekli değildi zaten şimdi onlar biz haklıydım diyecekler
Anneler babalar herşeyi görüyor da çocuklar anlamak istemiyor.buyuk olasılıkla evlenmeden once de ailesi ile ilgili tartışmışsınızdır..en azından çocuk yapmayın..ben pek değişeceğini düşünmüyorum

Her şeyin icindeydiler sağolsunlar.

Evlenmeden önce sadece annesinin tanıyordum bana biseyi yoktu yani babasını tanışmaya geldiklerinde tanıdım. Çocuğa fırsatımız olmadı zaten

Annesinden kopamıyor bir türlü evde bir karısı olduğunu unutuyor
Gözünü korkutman lazım birşekilde. Hoş gözü korksada yine tekrarlar aynı hareketleri ama hakkınızda hayırlısı olsun. Ama benim eşim bana git deseydi giderdim hele hele 4 aylık evliysem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…