Sorun eşimde zaten genel olarak o parlıyor kendi kendine annesine de koruyucusu4 yıllık evliyim hala aile muhabbeti var bizde de senin anan benim anam.. işin garip yani ailelerden de karışan yok napıyosa eşim yapıyo beni çileden çıkarıyor herhangi bi tartışmamızda ailemden birine en ufak laf söylemeye kalksa ağzının payını verip susturuyorum yani bu konular kolay kolay kapanmıyor maalesef. Ama topla eşyalarını git filan dediği zaman toplayın gidin 2-3 hafta 1 ay neyse o aramadan gelip almadan dönmeyin aklı başına gelsin ha gelmezse de kendi bilir on kere git dedi en sonunda gittim dersiniz
Evet tahmin edebiliyorum benim eşim gibiyse adam ortalığı karıştırmaktan zevk alıyor ama ailemin karşısında sesi çıkmıyor varsa yoksa banaSorun eşimde zaten genel olarak o parlıyor kendi kendine annesine de koruyucusu
Bir daha git derse git ve dönme ne münasebet ya şu laf ağza alınır mıHerkese merhabalar
4 aylık evliyim. Eşimle aileler tanışmadan önce bile ufak tefek sorunlarımız vardı bir şekilde halledebiliyorduk. Evlendigimizden beri sürekli eşimin ailesi yüzünden problemler yaşıyorum. Evliliğimizi 2 kişi yaşayamıyoruz sürekli onun ailesi işin içinde. Saçma sebeplerle tartışıyoruz eşim ailesine iyi kötü bir şey söylemiyor. Ben ailemden uzaktayım yakınında kimse yok. Eşimin aileside sürekli beraber olmamızı istiyor onlarla. Balayına bile çıkamadık mesela . Sürekli senin annen benim annem mevzusu evin içinde ne yapacağımı şaşırdım eşim işine gelmeyince ikide bir git annenin evine eşyalarını topla diyip duruyor çok üzgünüm ne yapmalıyım bilmiyorum
İşte onu yapacak yürek konu sahibinde olaydı o cümleyi ilk duyduğunda giderdi zaten. Adamın ağzına yapışmış ananın evine git cümlesi.
Burda anlatmışımdır, eşimle ilk ve sanırım tek kavgamızdı. Yeni evliydik kavga sırasında eşim evden gitmek istedi. Gidersen bir daha dönemezsin dedim, geçip oturdu. Ama eşim benim boş boş konuşmayacağımı, giderse gerçekten geri dönemeyeceğini bilir. O son oldu yıllardır bir daha ne öyle kavga ettik ne gitmeye kalktı. Konu sahibinde öyle bir duruş yok ki. Gitse paşa paşa geri dönecek belli.
Aynen bir şey yokmuş gibi gayet iyiEvet tahmin edebiliyorum benim eşim gibiyse adam ortalığı karıştırmaktan zevk alıyor ama ailemin karşısında sesi çıkmıyor varsa yoksa bana
Öyle bir cesarete sahip olamadım dogru el elalem muhabbetinden bayram arefesi sessizce gitmeyi düşünüyorum artık yoruldumİşte onu yapacak yürek konu sahibinde olaydı o cümleyi ilk duyduğunda giderdi zaten. Adamın ağzına yapışmış ananın evine git cümlesi.
Burda anlatmışımdır, eşimle ilk ve sanırım tek kavgamızdı. Yeni evliydik kavga sırasında eşim evden gitmek istedi. Gidersen bir daha dönemezsin dedim, geçip oturdu. Ama eşim benim boş boş konuşmayacağımı, giderse gerçekten geri dönemeyeceğini bilir. O son oldu yıllardır bir daha ne öyle kavga ettik ne gitmeye kalktı. Konu sahibinde öyle bir duruş yok ki. Gitse paşa paşa geri dönecek belli...
Elalem mi çekiyor sizin çilenizi, siz çeliyorsunuz.Öyle bir cesarete sahip olamadım dogru el elalem muhabbetinden bayram arefesi sessizce gitmeyi düşünüyorum artık yoruldum
Bana hiç topla eşyanı git filan demedi ama ben onu terkettim 3-3buçuk hafta ne aradım ne döndüm biterse de bitsin dedim tıpış tıpış kendi geldi nisbeten daha iyi ama hala dönüyor aile muhabbetiAynen bir şey yokmuş gibi gayet iyi
Zaten bununda olacağı buydu derler en fazla napabilirlerElalem mi çekiyor sizin çilenizi, siz çeliyorsunuz.
Öyle. Yanlış karar vermişim, hata yapmışım der geçersiniz.Zaten bununda olacağı buydu derler en fazla napabilirler
Evlenmeden önce hiç böyle hayal etmemiştim herkesin kendine ait yaşantısı olur diye düşünmüştüm. Aileler tabi olsun bizimle hep ama böylesi saçma şekilde degilBana hiç topla eşyanı git filan demedi ama ben onu terkettim 3-3buçuk hafta ne aradım ne döndüm biterse de bitsin dedim tıpış tıpış kendi geldi nisbeten daha iyi ama hala dönüyor aile muhabbeti
Bütün adamların ailesi gelin ordan çıkmasın ister gelin aldılar ya tamam artık gittikçe daha çok gitmeni verdikçe daha çok vermeni istiyorlarEvlenmeden önce hiç böyle hayal etmemiştim herkesin kendine ait yaşantısı olur diye düşünmüştüm. Aileler tabi olsun bizimle hep ama böylesi saçma şekilde degil
Szin balayı otelinizi niye kayınbabanız ayarlıyor? O da iyimiş. Daha neler duyacağız. Siz bakın intrnettn güzel bi otel, arayıp rezervasyon yapın. Bu ne içli dışlı bi şey, kayınbaba dış kapının mandalı şu saatten sonra. Balayı sizin tatil sizin. Yüz verirsen böyle sıvarlar işte.Gideceğiz diye konuşmuştuk sonradan araya biseyler girdi sonradan babası otel ayarlamaya çalıştı falan ama geçmişti artık
Esyalarımı toplar annemin evine giderdim , celbi de alırdı avukatımdan. Ne diye evlenmiş anasının eteğinden ayrılmayan adam?Herkese merhabalar
4 aylık evliyim. Eşimle aileler tanışmadan önce bile ufak tefek sorunlarımız vardı bir şekilde halledebiliyorduk. Evlendigimizden beri sürekli eşimin ailesi yüzünden problemler yaşıyorum. Evliliğimizi 2 kişi yaşayamıyoruz sürekli onun ailesi işin içinde. Saçma sebeplerle tartışıyoruz eşim ailesine iyi kötü bir şey söylemiyor. Ben ailemden uzaktayım yakınında kimse yok. Eşimin aileside sürekli beraber olmamızı istiyor onlarla. Balayına bile çıkamadık mesela . Sürekli senin annen benim annem mevzusu evin içinde ne yapacağımı şaşırdım eşim işine gelmeyince ikide bir git annenin evine eşyalarını topla diyip duruyor çok üzgünüm ne yapmalıyım bilmiyorum
Annesinden kopamıyor bir türlü evde bir karısı olduğunu unutuyorYol yakınken dönün git annenin evine ne demek yaevliliğe aile meselesi girerse o evlilik yürümez birde eş bu konuda tıknazsa
Anneler babalar herşeyi görüyor da çocuklar anlamak istemiyor.buyuk olasılıkla evlenmeden once de ailesi ile ilgili tartışmışsınızdır..en azından çocuk yapmayın..ben pek değişeceğini düşünmüyorumDefalarca konuştuk ama dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz. Ailem başta pek istekli değildi zaten şimdi onlar biz haklıydım diyecekler
Her şeyin icindeydiler sağolsunlar.Szin balayı otelinizi niye kayınbabanız ayarlıyor? O da iyimiş. Daha neler duyacağız. Siz bakın intrnettn güzel bi otel, arayıp rezervasyon yapın. Bu ne içli dışlı bi şey, kayınbaba dış kapının mandalı şu saatten sonra. Balayı sizin tatil sizin. Yüz verirsen böyle sıvarlar işte.
Evlenmeden önce sadece annesinin tanıyordum bana biseyi yoktu yani babasını tanışmaya geldiklerinde tanıdım. Çocuğa fırsatımız olmadı zatenAnneler babalar herşeyi görüyor da çocuklar anlamak istemiyor.buyuk olasılıkla evlenmeden once de ailesi ile ilgili tartışmışsınızdır..en azından çocuk yapmayın..ben pek değişeceğini düşünmüyorum
Gözünü korkutman lazım birşekilde. Hoş gözü korksada yine tekrarlar aynı hareketleri ama hakkınızda hayırlısı olsun. Ama benim eşim bana git deseydi giderdim hele hele 4 aylık evliysem..Annesinden kopamıyor bir türlü evde bir karısı olduğunu unutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?