- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.463
- 548
Şöyle bu raddeye geliyor erkek çok ataerkil bir toplumda yetişmişse ailesi evden cenaze çıkmış gibi ağlıyor bir şeyleri bahane ediyor sürekli telefonla duygu somurusu yapiyor bunun karşısında aslında evlendigi kadının karakterini bilen erkek ailesiyle eşi arasında şok olmuş vaziyette kalıyor . Eğer bu noktada kadın net olmazsa evlilikleri boyunca senin anan benim anam yok annem ne yapayım diyen adamları çekiyor kadınlar eğer kadın ne istediğini biliyorsa erkekte akıllı biriyse o psikolojiyi atlatıp kendine geliyor tabi olan yine en güzel günleri giden çifte oluyor . Ben o süreçte altınları verin tarla alalım mı duymadım maaşınızın kalanını verin biz biriktirelim mi duymadım. Evde ne alışveriş yoailiyor ne kadar fatura geliyor her konu hakkında bilgi sahibi olmak istiyorlardı . Bende bir kere çok net oldum aldım bavulu çıkacakken durdurdu yemin etti şimdi herhangi bir konuda yorum yapan yok . Dünyanın en anlayışlı ailesiler iki senedirBiz iki yıl flört sonra Nisan evlilik vs .Evlendigimizde ayrı duramazdik birbirimizden ben çok şaşırıyorum 4 ayda işlerin bu raddeye gelmesine.
Korkunç şeyler gerçekten.Dogrusu benimde sıkıntılı zamanlarım oldu ama böyle konular değil.Ben daima mesafeli oldum eş ailesiyle.Hani böyle uzak bir akrabayı görür konuşursunuz ya o samimiyette fakat ne yalan söyleyeyim isterdim sıcak ilişkiler kurmak ama böylesi daha doğru geldiŞöyle bu raddeye geliyor erkek çok ataerkil bir toplumda yetişmişse ailesi evden cenaze çıkmış gibi ağlıyor bir şeyleri bahane ediyor sürekli telefonla duygu somurusu yapiyor bunun karşısında aslında evlendigi kadının karakterini bilen erkek ailesiyle eşi arasında şok olmuş vaziyette kalıyor . Eğer bu noktada kadın net olmazsa evlilikleri boyunca senin anan benim anam yok annem ne yapayım diyen adamları çekiyor kadınlar eğer kadın ne istediğini biliyorsa erkekte akıllı biriyse o psikolojiyi atlatıp kendine geliyor tabi olan yine en güzel günleri giden çifte oluyor . Ben o süreçte altınları verin tarla alalım mı duymadım maaşınızın kalanını verin biz biriktirelim mi duymadım. Evde ne alışveriş yoailiyor ne kadar fatura geliyor her konu hakkında bilgi sahibi olmak istiyorlardı . Bende bir kere çok net oldum aldım bavulu çıkacakken durdurdu yemin etti şimdi herhangi bir konuda yorum yapan yok . Dünyanın en anlayışlı ailesiler iki senedir
Bdnde hic çok samimi olmamıştım aslında çok şaşırdım yaşadıklarıma ailemde hiç görmediğim şeylerdi nasıl baş edeceğimi de bilmiyordumKorkunç şeyler gerçekten.Dogrusu benimde sıkıntılı zamanlarım oldu ama böyle konular değil.Ben daima mesafeli oldum eş ailesiyle.Hani böyle uzak bir akrabayı görür konuşursunuz ya o samimiyette fakat ne yalan söyleyeyim isterdim sıcak ilişkiler kurmak ama böylesi daha doğru geldi
hiç ikiletmez çıkar giderdim. b.kumu yemeden de dönmezdimHerkese merhabalar
4 aylık evliyim. Eşimle aileler tanışmadan önce bile ufak tefek sorunlarımız vardı bir şekilde halledebiliyorduk. Evlendigimizden beri sürekli eşimin ailesi yüzünden problemler yaşıyorum. Evliliğimizi 2 kişi yaşayamıyoruz sürekli onun ailesi işin içinde. Saçma sebeplerle tartışıyoruz eşim ailesine iyi kötü bir şey söylemiyor. Ben ailemden uzaktayım yakınında kimse yok. Eşimin aileside sürekli beraber olmamızı istiyor onlarla. Balayına bile çıkamadık mesela . Sürekli senin annen benim annem mevzusu evin içinde ne yapacağımı şaşırdım eşim işine gelmeyince ikide bir git annenin evine eşyalarını topla diyip duruyor çok üzgünüm ne yapmalıyım bilmiyorum
Bırakın aileniz haklı çıksın. Ve sakin daha oturmamış bir evliliğe çocuk yapmayınız. Şimdi bu lafı diyen adamı susturup çekip gidemiyorsanız sonra hiç cesaret edemezsiniz.Defalarca konuştuk ama dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz. Ailem başta pek istekli değildi zaten şimdi onlar biz haklıydım diyecekler
Bu süt kuzuları çoğunlukla erkeklik yapmayı bile beceremiyor. Düşkün olsalar zaten karılarını bu kadar kolay gözden çıkaramazlar.çocukken bizi ne fena keklemişler ha. Biz de sanıyorduk ki erkekler ilişki yaşamak için peşimizde pervane olacak.seksi bile takan eden yok.Ve ekliyorum: Orasi sadece oevi degil. O defolsun annesinin evine. Ve ikincisi: Konu sahibi insallah korunuyordur..
Evlendikten sonra bir uğraş evlenene kadar uğraş vallahi 4 ayda hiçbirsey anlamadım ben bu iştenSen gerek olmadığını düşünüyorsun ama erkekler nedense evlendikten sonra canlarını okudukları ailelerine bağlanıyor, birde bi eş üzerinden kendilerini ailelerine kanıtlamaya çalışıyorlar. Eşine cilveli ol , evinde kalması İçin sebepler olsun , maalesef o sebeplerde yatak odasında bulunuyor. Yatağını yorganını asla ayırma, ne olursa olsun gir kendi yatağına yat. Eşinden sana saygı göstermesini bekleme, ona
Evlenmeden önce normaldi. Annesinin evinden bir ayrıldı annesi ayıldı bayıldı dayanamıyorum oglusum falan oysa annesinden uzak olan kimsesi olmayan bendimAllah allah ne anaymış arkadaş şu kadınlar klübünde gördüğüm süt çocuğunu başka hiçbir yerde bulamam sanırım.nereden buluyorsunuz bu çocukları anlamıyorum valla. Çocuk bile değiller hatta bebek. Bugün sokakta oynayan 5,6 yaşındaki erkek çocuklarının daha sağlam karakterleri vardı bu bebek kocalardan.millet ne yapsam da ailemden uzaklaşıp hayatımı rahat rahat yaşasam derdine düşer. Şu rezilliğe bak.
Eşiniz bu kafada olduğu sürece bu evlilikten umut yok, düzelmeden sakın hamile kalmayın...Herkese merhabalar
4 aylık evliyim. Eşimle aileler tanışmadan önce bile ufak tefek sorunlarımız vardı bir şekilde halledebiliyorduk. Evlendigimizden beri sürekli eşimin ailesi yüzünden problemler yaşıyorum. Evliliğimizi 2 kişi yaşayamıyoruz sürekli onun ailesi işin içinde. Saçma sebeplerle tartışıyoruz eşim ailesine iyi kötü bir şey söylemiyor. Ben ailemden uzaktayım yakınında kimse yok. Eşimin aileside sürekli beraber olmamızı istiyor onlarla. Balayına bile çıkamadık mesela . Sürekli senin annen benim annem mevzusu evin içinde ne yapacağımı şaşırdım eşim işine gelmeyince ikide bir git annenin evine eşyalarını topla diyip duruyor çok üzgünüm ne yapmalıyım bilmiyorum
Anneler ne kadar ilginç. Insan çocuğunum mutluluğu yerine kavgayı, gürültüyü, yuvasının yıkılmasını, huzurunun bozulmasını nasıl terrcih eder.bu kişiler benim gözümde direkt ruh hastası.bu durum kocayı yine de aklamıyor.bu ne saçmalıktır aynı mahallenin içinde.komedi gibiEvlenmeden önce normaldi. Annesinin evinden bir ayrıldı annesi ayıldı bayıldı dayanamıyorum oglusum falan oysa annesinden uzak olan kimsesi olmayan bendim
Rest çekilmesi gereken ilişkiyi neyleyim ben. Koskoca insanlara zorla, tehditle, gözdağıyla yol yordam öğretmeye mi çalışacağız. Ömür boyu yalnız kalacağımı da bilsem sevginin, saygının yanından bile geçmeyen taktikleri hayat arkadaşım için kullanmaya çalışmam.şunlarla düzelecek insan hiç düzelmesin.zorbalıkla, tehditle, gözdağıyla sağlıklı ilişki yürütemezsiniz.huzuru bulmak için mi evleniyoruz, taht, iktidar kavgası yapmak için mi? Bu manyak analar sidikli oğullarını şehzade falan sanıyor heralde.lütfedip de evlenen çıkmış diye dua edeceklerine yaptıklarına bak.Öncelikle annenizi, kardeşinizi bırakıp eş ailesinin oldugu şehre gitmeniz büyük hata. Onun için ailenizi bıraktınız, degdi mi? Hayır.O gelseydi.İlk aylarda erkek aileleri herşeye burnunu sokmayı seviyor. Hepimiz bu yollardan geçtik. Dik durursan, eşine resti çekersen düzelir.Ailesine de gereken mesafeyi koy.
Son olarak eşin, evden git diyorsa, gururlu ol ve git. Ona resti çek.Adam olana kadarda dönme. 4aylık evlilikte evden gitte ne demek. Şimdi bunu diyen, 4 sene sonra kendi koyar kapının önüne.Çocuk yokken sal ipini.Bırak anası kuzusuna doysun.
Haklısınız dogru.Belki düzelir rest çekmeyle. Hamuru bozuksa bilemem. Alsın annesi koynunda yatırsın kuzusunu işte. Elin kızının başını yaktılarRest çekilmesi gereken ilişkiyi neyleyim ben. Koskoca insanlara zorla, tehditle, gözdağıyla yol yordam öğretmeye mi çalışacağız. Ömür boyu yalnız kalacağımı da bilsem sevginin, saygının yanından bile geçmeyen taktikleri hayat arkadaşım için kullanmaya çalışmam.şunlarla düzelecek insan hiç düzelmesin.zorbalıkla, tehditle, gözdağıyla sağlıklı ilişki yürütemezsiniz.huzuru bulmak için mi evleniyoruz, taht, iktidar kavgası yapmak için mi? Bu manyak analar sidikli oğullarını şehzade falan sanıyor heralde.lütfedip de evlenen çıkmış diye dua edeceklerine yaptıklarına bak.
Yalnız bu sitede okuduğum en fazla şikayetlerden biri eşim ve ailesi problemi. Ciddi sıkıntılar var erkek ve anası tarafındaHerkese merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?