Evli hayatı zor geldi sanırım ailesinden uzak olan benim ama aslındaGözünü korkutman lazım birşekilde. Hoş gözü korksada yine tekrarlar aynı hareketleri ama hakkınızda hayırlısı olsun. Ama benim eşim bana git deseydi giderdim hele hele 4 aylık evliysem..
Evet annesine çok bağımlı uzakta değiliz zaten anne dese sokaktan duyar herhalde evdenSenin eşin olmamış. O gitsin anasinin yanina yapamamislar onu cunku.
Evet annesine çok bağımlı uzakta değiliz zaten anne dese sokaktan duyar herhalde evden
Biz hiç evli gibi yaşamayı bile deneyemedik zaten baş başa birakcam kalsınlar ikisiDaha da beraber olsun kuzum yolla gitsin madem cok seviyor kopamiyor. Niye cekiyosun bunu
Ana kuzusu belliEvli hayatı zor geldi sanırım ailesinden uzak olan benim ama aslında
Hiç benim başımı da yakmasalardi keşke madem ayrilamayacaklarAna kuzusu belli
Çocuk yapma da ne yaparsan yap .!!Herkese merhabalar
4 aylık evliyim. Eşimle aileler tanışmadan önce bile ufak tefek sorunlarımız vardı bir şekilde halledebiliyorduk. Evlendigimizden beri sürekli eşimin ailesi yüzünden problemler yaşıyorum. Evliliğimizi 2 kişi yaşayamıyoruz sürekli onun ailesi işin içinde. Saçma sebeplerle tartışıyoruz eşim ailesine iyi kötü bir şey söylemiyor. Ben ailemden uzaktayım yakınında kimse yok. Eşimin aileside sürekli beraber olmamızı istiyor onlarla. Balayına bile çıkamadık mesela . Sürekli senin annen benim annem mevzusu evin içinde ne yapacağımı şaşırdım eşim işine gelmeyince ikide bir git annenin evine eşyalarını topla diyip duruyor çok üzgünüm ne yapmalıyım bilmiyorum
Olur öyle ah bunlarla anlaşılsaydı evlenilecek adamGideceğiz diye konuşmuştuk sonradan araya biseyler girdi sonradan babası otel ayarlamaya çalıştı falan ama geçmişti artık
Keşke öyle bir şey mümkün olsaydiEvet yine ayni sorun... kendi ailenden uzak, eş ailesine yakın yaşamayi kabul ederek evlenmek kendi hayatini sabote etmek gibi bir şey. En iyisi iki aileden de uzak olmaktır
.......Benle evlendin ben ailemi şehrimi değiştirdim geldim buraya.Çocuk oyuncağı değil evlilik...bir daha bu cümleyi kullanırsan sana vereceğim cevap şu olacak..."Ben neden gidiyorum topla eşyanı sen git (ama annene git demeyin cümle içinde aile anne kullanmayın asla) ben evimdeyim...dersiniz....Giderse diye endişe duyarsınız mutlaka..inanın gider gelir..Gelmezse de annenizi arar çağırırsınız..Keşke öyle bir şey mümkün olsaydi
Eskiden erkekler ceketini alıp giderdi şimdi yeni moda bu sanırım.......Benle evlendin ben ailemi şehrimi değiştirdim geldim buraya.Çocuk oyuncağı değil evlilik...bir daha bu cümleyi kullanırsan sana vereceğim cevap şu olacak..."Ben neden gidiyorum topla eşyanı sen git (ama annene git demeyin cümle içinde aile anne kullanmayın asla) ben evimdeyim...dersiniz....Giderse diye endişe duyarsınız mutlaka..inanın gider gelir..Gelmezse de annenizi arar çağırırsınız..
Burada buna benzer çok cümle duyuyorum...kızlarımız iyi de ben neden gidiyorum diye cevap vermiyor... çok gitmek istiyorsan kapı orada diyeceksiniz eşe...
Sen gerek olmadığını düşünüyorsun ama erkekler nedense evlendikten sonra canlarını okudukları ailelerine bağlanıyor, birde bi eş üzerinden kendilerini ailelerine kanıtlamaya çalışıyorlar. Eşine cilveli ol , evinde kalması İçin sebepler olsun , maalesef o sebeplerde yatak odasında bulunuyor. Yatağını yorganını asla ayırma, ne olursa olsun gir kendi yatağına yat. Eşinden sana saygı göstermesini bekleme, ona saygı göstermesini öğret.Ben dağa ağzımı açmadan payını veriyor zaten aynı şehirdeyiz annesinden kalmak istiyor evimizde zaten yakın ne gerek var
Oyy oyyy bunların bazıları eve, aileye, yuvasına, anasına babasına hiç bakmaz. Eve uğramaz.kimisi de memeden kesilmemiş oluyor.Allahım yok mudur bunun bir dengelisi. O kadar sinir bozucu ki. Hadi bir kadının aileye bağlı olması bir derece de erkeğin bu şekilde olması beni kudurtuyor valla. Erkek bu erkek.annesinin tam tersi ilgisizlikten, başına buyrukluktan falan şikayet etmesi lâzımdı.Ana kuzusu belli
Maalesef bizim de ilk üç ay berbattı şimdi tam tersi eğer aile yapısı çok iç içe olan biriyle evlilik olursa oturana kadar çok sorun olur benim eşim asla annenin evine git demedi aksine ben toplandim gidiyordum sonra evliliğimiz düzeldi gitme dedi o da son oldu. Sonra evliliğin böyle birşey olmadigini anladı . Bizim şansımız evimiz başka sehirdeydiVallahi ben bu evliliklerde birşey anlamıyorum.4 ayda nasıl bu hale geliyor.Bizim o zamanlarımizi düşünüyorum.Esim dışarıda bir dakika bile durmaz hemen eve gelirdi.En güzel zamanlarimizdi.
Allah allah ne anaymış arkadaş şu kadınlar klübünde gördüğüm süt çocuğunu başka hiçbir yerde bulamam sanırım.nereden buluyorsunuz bu çocukları anlamıyorum valla. Çocuk bile değiller hatta bebek. Bugün sokakta oynayan 5,6 yaşındaki erkek çocuklarının daha sağlam karakterleri vardı bu bebek kocalardan.millet ne yapsam da ailemden uzaklaşıp hayatımı rahat rahat yaşasam derdine düşer. Şu rezilliğe bak.Daha da beraber olsun kuzum yolla gitsin madem cok seviyor kopamiyor. Niye cekiyosun bunu
Biz iki yıl flört sonra Nisan evlilik vs .Evlendigimizde ayrı duramazdik birbirimizden ben çok şaşırıyorum 4 ayda işlerin bu raddeye gelmesine.Maalesef bizim de ilk üç ay berbattı şimdi tam tersi eğer aile yapısı çok iç içe olan biriyle evlilik olursa oturana kadar çok sorun olur benim eşim asla annenin evine git demedi aksine ben toplandim gidiyordum sonra evliliğimiz düzeldi gitme dedi o da son oldu. Sonra evliliğin böyle birşey olmadigini anladı . Bizim şansımız evimiz başka sehirdeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?