Nerede oturduğumu bilmiyor mu?Ayy buda ilginçmiş merak etmemiş mi hiç evi nerede tuttunuz nasıl güzel mi merkezdemi değil mi falan diye
Belkide dediğin gibi anlamıştır kendini daha fazla yormana gerek kalmazHadi hayırlısı artık
eşim çok iyi niyetlidir, aklına hiç bir zaman kötü şeyler gelmez
benim normalde hep kötü şeyler gelir aklıma o yüzden zaten böyle pat diye gitmeyide sevmem
akşama dicem ona zaten, ancak aradıklarında gideriz artık
aslında benim eşim de öyle.çok iyi niyetli.o öyle olunca onun yanında fesatmış gibi oluyorum.herşeyi göremiyor erkekler malesef.ben de aynen çat pat gidip gelmeyi sevmem.belki istemezler,evi müsait değildir diye düşünürüm....siz davet etmişsiniz arayın da demişsiniz ne zaman davet ederler orası belli olmaz artık...
merak etti tabi ama görümcem hiç çağırmadı ki :26:
sadece hangi semtte oturduğunu biliyoruz o kadar
Kötüymüş cidden kardeşinin nerede olduğunu bilmeden.. Gidelim demekte haklı aslında ama kardeşinin çağırmadığını göz önüne alırsakta siz haklısınız. Bakalım akşam ne dicek merak ettim :44:
acaba hiç davet edeceklermi dicem eşime, fesatsın dicek
bence konuşma trafiğinde aksaklıklar olmuştur...eşin görüşelim deyince,anlamamışlardır...bir de yeni evliler cahil oluyor bu konularda...davet beklediğinizi düşünmüyor olabilirler...belki onlar da gitmiyorsunuz diye bozuluyorlardır
yakında çağırırlar belki deyin siz de.o zaman fesat olmamış olursun hem de eşin bekler bekler o da sonunda zamana bırakır ziyaret işini (yani ben olsam eşime öyle derdim. ailesi hakkında iyi niyette bulunup beklentiye sokup sonucu görmesini sağlardım )
eşime sordum şimdi, haftasonu size gelecez, gelin bizi alın biz nasıl geleceğimizi bilmiyoruz demiş
onlarda tamam geliriz sizi almaya sonra dedeme geçeriz, bize gitmemize gerek yok, boşuna istanbulu dolanmış oluruz, orda takılırız zaten dedemde özlemiş seni çoktandır görmemiş seni soruyormuş demiş
ama siz olsaydınız istenmediğinizi düşünmezmiydiniz şimdi?
ben şu anda öyle düşünüyorum o telefondan sonra
ay iyi niyetli olayım dedim ama bunlar hakikaten istemiyorlar sizi :18:
acaba hiç davet edeceklermi dicem eşime, fesatsın dicek
Vala ben baştan beri öyle düşünüyorum şekerim belki yeni evliler diye istememiştir ben olsam bende istemem daha 1 aylık evliyken ama abisi sonuçta görüşelim diyo ve size geliriz ordan gideriz deniliyor. Acayip açıkcası? :44:
ben fesat değilim kamilcim,sen fazla safsın, de
heheheheheheçok kötüsün
neyse ben eve gidiyorum kızlar, mesai bitti
evden girerim
görüşürüz öptüm
artık bilmiyorum eşim nasıl söyledi onlara ama sanırım görüşelim, size gelicez demiştir büyük ihtimal onlar da öyle demişler işte, eşimde tamam o zaman dedeme gideriz demiş
bu arada tşk ederim dileklerin için cnm, inş düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?