yeni evliler ile ilgili bilgi :)

merak etti tabi ama görümcem hiç çağırmadı ki :26:
sadece hangi semtte oturduğunu biliyoruz o kadar

aslında benim eşim de öyle.çok iyi niyetli.o öyle olunca onun yanında fesatmış gibi oluyorum.herşeyi göremiyor erkekler malesef.ben de aynen çat pat gidip gelmeyi sevmem.belki istemezler,evi müsait değildir diye düşünürüm....siz davet etmişsiniz arayın da demişsiniz ne zaman davet ederler orası belli olmaz artık...

acaba hiç davet edeceklermi dicem eşime, fesatsın dicek

merak etti tabi ama görümcem hiç çağırmadı ki :26:
sadece hangi semtte oturduğunu biliyoruz o kadar

Kötüymüş cidden kardeşinin nerede olduğunu bilmeden.. Gidelim demekte haklı aslında ama kardeşinin çağırmadığını göz önüne alırsakta siz haklısınız. Bakalım akşam ne dicek merak ettim :44:

ama siz olsaydınız istenmediğinizi düşünmezmiydiniz şimdi?
ben şu anda öyle düşünüyorum o telefondan sonra

Son düzenleme:
bence konuşma trafiğinde aksaklıklar olmuştur...eşin görüşelim deyince,anlamamışlardır...bir de yeni evliler cahil oluyor bu konularda...davet beklediğinizi düşünmüyor olabilirler...belki onlar da gitmiyorsunuz diye bozuluyorlardır

acaba hiç davet edeceklermi dicem eşime, fesatsın dicek

yakında çağırırlar belki deyin siz de.o zaman fesat olmamış olursun hem de eşin bekler bekler o da sonunda zamana bırakır ziyaret işini (yani ben olsam eşime öyle derdim. ailesi hakkında iyi niyette bulunup beklentiye sokup sonucu görmesini sağlardım)

eşime sordum şimdi, haftasonu size gelecez, gelin bizi alın biz nasıl geleceğimizi bilmiyoruz demiş
onlarda tamam geliriz sizi almaya sonra dedeme geçeriz, bize gitmemize gerek yok, boşuna istanbulu dolanmış oluruz, orda takılırız zaten dedemde özlemiş seni çoktandır görmemiş seni soruyormuş demiş

Son düzenleme:

hehehehehehe çok kötüsün

ay iyi niyetli olayım dedim ama bunlar hakikaten istemiyorlar sizi :18:

ama siz olsaydınız istenmediğinizi düşünmezmiydiniz şimdi?
ben şu anda öyle düşünüyorum o telefondan sonra

Vala ben baştan beri öyle düşünüyorum şekerim belki yeni evliler diye istememiştir ben olsam bende istemem daha 1 aylık evliyken ama abisi sonuçta görüşelim diyo ve size geliriz ordan gideriz deniliyor. Acayip açıkcası? :44:

benimde tuhafıma gitti
o yüzden acaba adet böylemi burda diye merak ettim

neyse ben eve gidiyorum kızlar, mesai bitti
evden girerim
görüşürüz öptüm

güle güle :80: ...........

INSALLAH canim
neyse siz ustlerine düsmeyin aramazlarsa gitmessiniz:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…