- Konu Sahibi kararsizkararli
-
Canım genelde hep böyle durumlar oluyor bende aynı durumları yasadım
sürekli aramamı bekledi k.validem gelip gidişlerim sorun
oldu ben bişey demedim esime söylenmekle yetindim
k.valideme mesafe koymadım
suan ki durumum ise k.validem akrabalarıma gidişime bile laf söylüyor üst üste gittiğim zaman cok geziyor oluyorum vs..
Dolayısıyla bence mesafe her zaman iyidir içli dişli olmamanı tavsiye ederim
Gerektiğinde saygıyı bozmadan gerekeni söylemek gerekir die düşünüyorum
Erkekler hep aynı seyleri söylüyor idare et gönlü olsun ara git nolur vsss ama sonrası iyi olmuyor
Ne olursa olsun bu zamanlarının zehir olmasına da izin verme ılerde cok uzulursun
Allah sabır versin cnm.. Bu yazdıklarının hiçbirini yaşamadığım için ne hissettiğini tam anlayamıyorum.
Biraz empati yaparsam sessiz kalamam herhalde.evlilikte eslerin birbirine karsı sorumluluğu var tabiki bazı konularda esine danışacaksın ama , ne o öyle kayınvalidenin emir erimisin sen.otur otur,kalk kalk,o gelsin bu gitsin falan.ustelik esın normal karşılıyormuş.
walla bn çok acik ikaz eder hayatıma müdahale edemeyeceğini söylerdim .
artık hatasından donerse ala donmezse sonuclarına katlanır.
Sessiz kalırsanız,sizin hayatınızı yönlendirmeye devam eder.Baştan söyleyin ki,sonradan iyice büyüyüp canınız sıkılmasın.
benimde k.validem çok baskın karakter 3 tane erkek çocuk bide kayınpeder hep onun ağzından çıkana bakmış ilk başlarda bizede aşırı müdahalesi oldu sesimi çıkarmadım tabi alttan almaya büyütüp uzatmamya çalıştım ama eşime rahatsızlığımı bildiriyodum artık aile olduğumzun bilincine vasın diye eşim alttan alttan bende aradda şakaya karışık engelledim ama tabi hala az da olsa devam edio tabi bende vazgeçmiıorum kimseyi karıştırma canım huzurun için
eşime söyledim sen konuş diye, ben söylersem birşey söyler beni kırar diye korkuyorum. Sert mizaclı bir kadın, ben söylersem o 10 söyler...Telefonda ağlıyor zaten, o zamanda ağlarsa eşim çok etkilenir. Kendisi çok iyi oyuncu, çünkü işine geldiği zaman mantıklı davranıyor. Sonuçta ben 1 aylık gelinim, yaptığım birşey yok...Evliliğimi bozmasından çok korkuyorum. Eşim annemi ağlatma dedi, eğer söylediğimde ağlarsa...
4 aylık evliyim ve eşimin annesi de acayip müdahaleci biri. Kayınvalidem kötü niyetli değil ama kendini engelleyemiyor her şeye karışıyor ilk başlarda kırılmasın diye istediklerini yapıyordum. Şİmdi tamam tamam deyip geçiştiriyorum ya da açık açık ben böyle düşünüyorum diye söylüyorum. Ama size tavsiye eşinize annesinden çok şikayet etmeyin ben o hatayı yaptım çünkü eşim haklısın diyordu şimdi bana önyargılısın çok şikayet ediyorsun diyor o yüzden ben de ona şikayet etmiorum
eşime söyledim sen konuş diye, ben söylersem birşey söyler beni kırar diye korkuyorum. Sert mizaclı bir kadın, ben söylersem o 10 söyler...Telefonda ağlıyor zaten, o zamanda ağlarsa eşim çok etkilenir. Kendisi çok iyi oyuncu, çünkü işine geldiği zaman mantıklı davranıyor. Sonuçta ben 1 aylık gelinim, yaptığım birşey yok...Evliliğimi bozmasından çok korkuyorum. Eşim annemi ağlatma dedi, eğer söylediğimde ağlarsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?