• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlilere duyuru 😁

• Konu Sahibi Konu Sahibi grands
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

grands

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2024
50
22
8
Merhaba hanımlar, belki saçma yada aman diyebilirsiniz ama, benim ilk evlilik yıldönümüm ve 2.evliliğim. Öyle yemeğe çıkalım yok şiir yazayım gibi şeyler yapmak istemiyorum, mesela eşimin d.gününde ona sevdiği bütün herkesten mesajla d.günü kutlaması isteyerek bir video hazırladım ağlayarak izledi şimdiye kadar aldığım en güzel hediyeydi dedi. Bunun gibi değişik birşey olsun istiyorum. Güzelde anlamlı bir yazı olsun istiyorum. Aranızda böyle değişik konsept yapan varmıdır? ☺

Espri yapda gülelim, 32 yaşındasın ama siz sevginin ne olduğunu bilmeyen cahil birisiniz. Sizi lise anılarınızla başbaşa bırakmak en güzeli, orda kalın....

Boyle sacma konudan kalp kirmak istemiyorum ama yeni uyesiniz 1 ay onceki yazdiklariniz filan gorunuyor hep belki bilmiyorsunuzdur. Iyi sabahlar. ❤️

Espri yapda gülelim, 32 yaşındasın ama siz sevginin ne olduğunu bilmeyen cahil birisiniz. Sizi lise anılarınızla başbaşa bırakmak en güzeli, orda kalın....
Iki ay önce bir narsistle yaşadığımı düşünüyorum sosyal medyadan kadınlara bakıyo demişsiniz. Şimdi burda çok seviyorum seviliyorum diye artistlik yapmanıza gerçekten gerek yok. Biz bizeyiz. 😌

Boyle sacma konudan kalp kirmak istemiyorum ama yeni uyesiniz 1 ay onceki yazdiklariniz filan gorunuyor hep belki bilmiyorsunuzdur. Iyi sabahlar. ❤️
Olabilir, bunda ne var. Ayrıca saygısızlık yapan sizsiniz
Ayol sanane benim konulardan, ben sizi araştıtdım mı, kadının düşmanı yine kadın

Iki ay önce bir narsistle yaşadığımı düşünüyorum sosyal medyadan kadınlara bakıyo demişsiniz. Şimdi burda çok seviyorum seviliyorum diye artistlik yapmanıza gerçekten gerek yok. Biz bizeyiz. 😌
Bir alkışda size,

Merhaba hanımlar, belki saçma yada aman diyebilirsiniz ama, benim ilk evlilik yıldönümüm ve 2.evliliğim. Öyle yemeğe çıkalım yok şiir yazayım gibi şeyler yapmak istemiyorum, mesela eşimin d.gününde ona sevdiği bütün herkesten mesajla d.günü kutlaması isteyerek bir video hazırladım ağlayarak izledi şimdiye kadar aldığım en güzel hediyeydi dedi. Bunun gibi değişik birşey olsun istiyorum. Güzelde anlamlı bir yazı olsun istiyorum. Aranızda böyle değişik konsept yapan varmıdır? ☺
Video olayı pek yeni ve değişik bir şey değil ki.Eşiniz sizin doğum gününüz de nasıl değişik bir şey yaptı size mesela ondan esinlenebilirsiniz.

Ablam hep der ki :”Evlilik ateşten gömlektir aşkola giyene.18 yıllik evliliğimde 18 gün mutlu olmadım.” der hep.Yorum yapan arkadaşlar söyleyince ben de eski konularınıza baktım yoksa aklıma gelmez bakmak.İnşallah eşinizle mutlusunuzdur gerçekten aksi halde mutlu olunmayan evlilikte mutlu görünmeye çalışmak derin yaralar açar.

bu video olayını 17 yaşımdayken eşimle sevgili olduğumuz dönemde yapmıştım 😄

Back
X