Yeni evlilerin evine yatılı ögrenci

Sonbahar ve kışta haftasonu mevsim normallerine gore hava guzel oldugunda gezme planimizi iptal ediyorduk biz, sirf o trafigi çekmemek için, cunku normalde olan trafigin 62626 katı oluyor butun İstanbul dökülüyor resmen yollara.

Sanki kuzeyde yaşiyoruz da 40 yilda bir guneş goruyorlarmiş gibi davraniyor herkes. 😁😁
Bir delilik yapalım diye aklından geçiren haftasonu İstanbul trafiğine çıksın🤣 Hangi ara insanlar dışarı çıkmaya karar veriyor, hangi ara o otobanlar gırtlağına kadar araba doluyor anlamıyorsunuz:))
Ne ilerleyebiliyorsunuz ne geri dönebiliyorsunuz🤦‍♀️

Kızlar merhaba daha henüz 1 aylık evliyim. İstanbul'a gelin geldim. Biliyorsunuz şu an üniversite öğrencileri yurtlarda yer bulamıyorlar, kiralar da çok yüksek malum. Bunu bilerek benim kuzenin kızına 2. Tercihlerde İstanbul'da bir üniversite yazmışlar ve kesin olacak gibiymiş puan olarak. Çocuğun da babası ilgilenmiyor terk etti bunları. Bunlar ana kız yaşıyorlar ve maddi durumları pek iyi değil. Çocuğun ilk sınava girişi olmasına rağmen kuzen İstanbul'a uzağa çocuğu gönderiyor ve hangi parayla okutacak o da belli değil. Ben çok söyledim bir sene daha denesin çalışsın kendi şehrinizde okusun, evinden okula gidip gelsin, Uzakta çocuk okutmak kolay degil diye ama dinlemeyip kafalarına göre yazmışlar. Şimdi bizim akrabalar e yurtlar dolu yurt çıkmazsa ne yapacaksanız diye sorduklarında beni söylüyorlarmis. Yurt çıkmazsa streshanım orda ya onda kalır bi yer bulana kadar diyorlarmış. Benim olaydan haberim bile yok. Bana sormadan bana güvenerek nasıl istanbul u yazarlar aklım almıyor. Ki ben daha yeni evliyim. Kuzenin kızi da geçen mesaj atmış sevinçle, ben de sana geliyorum istanbulu yazdım demiş. Ben kolay kolay hayır da diyemeyen birisiyim. Biliyorum vicdan da yapacaklar. Çocuk sokakta mı kalsın idareten sende kalsın diye. Ama benim 1 aylik evli olarak bu çocuğu evime almam normal mi? Eşime daha bahsedemedim bile. Bu akrabaların düşüncesizligine de anlam veremiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Bana çocuğu yerleştirmeye çalışmaları normal mi sizce ? Kaldı ki yurt çıkmayacağı kesin. Şimdiden kalmadı yer. Yani geçici süre diyip komple kalıcı başıma bırakmaya çalışıyor da olabilir annesi. Böyle şüphelerim de var. E eve gelmiş insanı da kovamazsın. Ben ne yapmalıyım kızlar?
Ay şaka gibi. Hayır kurumu değilsiniz siz ama karşı tarafında biraz düşünmesi lazım. Size sormadan etmeden ee hadi ben geliyorum demek ne demek?

Aynı dert bende evlendiğinden beri var.Ne yapacağımı bilmiyorum artık.
Benimde aynı sorun şuanda eşimin yeğeni gelmiş ve bizi bekliyor eve gelmek için
Okuldan 5 te cikiyorum, o da saat üçten beri bana ulsmaya çalışıyormuş. Ne yaptıysam olmuyor.
Öğrenilmiş çaresizlik...

Kızlar merhaba daha henüz 1 aylık evliyim. İstanbul'a gelin geldim. Biliyorsunuz şu an üniversite öğrencileri yurtlarda yer bulamıyorlar, kiralar da çok yüksek malum. Bunu bilerek benim kuzenin kızına 2. Tercihlerde İstanbul'da bir üniversite yazmışlar ve kesin olacak gibiymiş puan olarak. Çocuğun da babası ilgilenmiyor terk etti bunları. Bunlar ana kız yaşıyorlar ve maddi durumları pek iyi değil. Çocuğun ilk sınava girişi olmasına rağmen kuzen İstanbul'a uzağa çocuğu gönderiyor ve hangi parayla okutacak o da belli değil. Ben çok söyledim bir sene daha denesin çalışsın kendi şehrinizde okusun, evinden okula gidip gelsin, Uzakta çocuk okutmak kolay degil diye ama dinlemeyip kafalarına göre yazmışlar. Şimdi bizim akrabalar e yurtlar dolu yurt çıkmazsa ne yapacaksanız diye sorduklarında beni söylüyorlarmis. Yurt çıkmazsa streshanım orda ya onda kalır bi yer bulana kadar diyorlarmış. Benim olaydan haberim bile yok. Bana sormadan bana güvenerek nasıl istanbul u yazarlar aklım almıyor. Ki ben daha yeni evliyim. Kuzenin kızi da geçen mesaj atmış sevinçle, ben de sana geliyorum istanbulu yazdım demiş. Ben kolay kolay hayır da diyemeyen birisiyim. Biliyorum vicdan da yapacaklar. Çocuk sokakta mı kalsın idareten sende kalsın diye. Ama benim 1 aylik evli olarak bu çocuğu evime almam normal mi? Eşime daha bahsedemedim bile. Bu akrabaların düşüncesizligine de anlam veremiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Bana çocuğu yerleştirmeye çalışmaları normal mi sizce ? Kaldı ki yurt çıkmayacağı kesin. Şimdiden kalmadı yer. Yani geçici süre diyip komple kalıcı başıma bırakmaya çalışıyor da olabilir annesi. Böyle şüphelerim de var. E eve gelmiş insanı da kovamazsın. Ben ne yapmalıyım kızlar?
en başından alırsanız yarı yolda bırakırsanız cok daha fazla sorun olur. kaldiki istemediğiniz belli en ufak davranışı sizi rahatsız edecektir. en baştan eşim uygun görmüyor diyerek en baştan tavrinizi belirtin ki onlarda başka yol bulsunlar. millet rahatca gezmek vakit geçirmek için ilk bir kaç yıl cocuk dahi yapmıyor.

en başından alırsanız yarı yolda bırakırsanız cok daha fazla sorun olur. kaldiki istemediğiniz belli en ufak davranışı sizi rahatsız edecektir. en baştan eşim uygun görmüyor diyerek en baştan tavrinizi belirtin ki onlarda başka yol bulsunlar. millet rahatca gezmek vakit geçirmek için ilk bir kaç yıl cocuk dahi yapmıyor.
Ooooo biz neler neler dedik, fayda yok. Allah bilir ki kız şu an başına kalmistir.

Kızlar merhaba daha henüz 1 aylık evliyim. İstanbul'a gelin geldim. Biliyorsunuz şu an üniversite öğrencileri yurtlarda yer bulamıyorlar, kiralar da çok yüksek malum. Bunu bilerek benim kuzenin kızına 2. Tercihlerde İstanbul'da bir üniversite yazmışlar ve kesin olacak gibiymiş puan olarak. Çocuğun da babası ilgilenmiyor terk etti bunları. Bunlar ana kız yaşıyorlar ve maddi durumları pek iyi değil. Çocuğun ilk sınava girişi olmasına rağmen kuzen İstanbul'a uzağa çocuğu gönderiyor ve hangi parayla okutacak o da belli değil. Ben çok söyledim bir sene daha denesin çalışsın kendi şehrinizde okusun, evinden okula gidip gelsin, Uzakta çocuk okutmak kolay degil diye ama dinlemeyip kafalarına göre yazmışlar. Şimdi bizim akrabalar e yurtlar dolu yurt çıkmazsa ne yapacaksanız diye sorduklarında beni söylüyorlarmis. Yurt çıkmazsa streshanım orda ya onda kalır bi yer bulana kadar diyorlarmış. Benim olaydan haberim bile yok. Bana sormadan bana güvenerek nasıl istanbul u yazarlar aklım almıyor. Ki ben daha yeni evliyim. Kuzenin kızi da geçen mesaj atmış sevinçle, ben de sana geliyorum istanbulu yazdım demiş. Ben kolay kolay hayır da diyemeyen birisiyim. Biliyorum vicdan da yapacaklar. Çocuk sokakta mı kalsın idareten sende kalsın diye. Ama benim 1 aylik evli olarak bu çocuğu evime almam normal mi? Eşime daha bahsedemedim bile. Bu akrabaların düşüncesizligine de anlam veremiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Bana çocuğu yerleştirmeye çalışmaları normal mi sizce ? Kaldı ki yurt çıkmayacağı kesin. Şimdiden kalmadı yer. Yani geçici süre diyip komple kalıcı başıma bırakmaya çalışıyor da olabilir annesi. Böyle şüphelerim de var. E eve gelmiş⁷ insanı da kovamazsın. Ben ne yapmalıyım kızlar?
en başından alırsanız yarı yolda bırakırsanız cok daha fazla sorun olur. kaldiki istemediğiniz belli en ufak davranışı sizi rahatsız edecektir. en baştan eşim uygun görmüyor diyerek en baştan tavrinizi belirtin ki onlarda başka yol bulsunlar. millet rahatca gezmek vakit geçirmek için ilk bir kav
Ooooo biz neler neler dedik, fayda yok. Allah bilir ki kız şu an başına kalmistir.
Allah yardımcisi olsun.

Back
X