- 8 Eylül 2021
- 1.453
- 678
- 73
ben de çok içselleştirdim nedense. çünkü hiç sevmediğim şeyler. bir kadın bu kadar pasif silik ezik olmamalı. maaşını kimseye vermemeli. köle gibi. akıl işi değil.Malum kafalar işte yaa, iki memur evlensinler.
Kaynanayla aynı binada oturuyorlar.
Yani öyle üzüldüm ve üzüntüden sinirlendim ki,
resmen odalık almışlar oğlana bu garibi.
Bu da yeni diye sesini çıkaramıyor
kızım git ailene anlat bunları normal değil çünkü.
Aynen öyle.ben de çok içselleştirdim nedense. çünkü hiç sevmediğim şeyler. bir kadın bu kadar pasif silik ezik olmamalı. maaşını kimseye vermemeli. köle gibi. akıl işi değil.
konu sahibinin aklı başına gelir ama 3 çocuktan sonra. çokkkk geç olur ama ne fayda.
Anlattığınız profildeki erkek tatile ve restorana gitmezZaten annem yapıyor bizim almamıza gerek yok diyerekten almıyor kızlar onun dışındaki konularda tabiki de kahve çay vs her şeyi alıyoruz veya kendi kişisel ihtiyaçlarımı rahatlıkla ve fazlasıyla alabiliyorum giyim, kozmetik vs. sadece bu yemek konusunda özellikle akşam yemeği konusunda cimrilik diz boyu. Evlendiğimizden beri çok kez tatile gittik restorantlarda verdiğimiz paranın haddi hesabı yok o tür şeyleri hiç problem yapmıyor, istediğimi de ya o alıyor ya da ben alabiliyorum ama evde akşam yemeği için alışveriş beni çileden çıkartıyor
Zaten annem yapıyor bizim almamıza gerek yok diyerekten almıyor kızlar onun dışındaki konularda tabiki de kahve çay vs her şeyi alıyoruz veya kendi kişisel ihtiyaçlarımı rahatlıkla ve fazlasıyla alabiliyorum giyim, kozmetik vs. sadece bu yemek konusunda özellikle akşam yemeği konusunda cimrilik diz boyu. Evlendiğimizden beri çok kez tatile gittik restorantlarda verdiğimiz paranın haddi hesabı yok o tür şeyleri hiç problem yapmıyor, istediğimi de ya o alıyor ya da ben alabiliyorum ama evde akşam yemeği için alışveriş beni çileden çıkartıyor
Yaklaşık 8 ay
Bu arada kendi canım istediğinde kendi paramla alıp kendim yiyorum ve haber etmiyorum
Henüz 8 aylık evlisiniz, mesai saatleriniz sebebiyle gebelik testi bile yaptırmaya gidememişsiniz, hatta evinizde test yapmak için eczaneden test bile alamamışsınız ama restaurantlarda yemek, birçok kez tatil.Yapacaklarımı gizli yapmak daha cazip gelmeye başladığı için de bu ezik durumu kanıksadım muhtemelen. Çok fazla şeyi gizli yapıyorum artık
Normalde çok fazla tatlı seven ve yiyen bir insan değilim ama son iki haftadır canım aşırı derecede tatlı istiyor ve her gün tatlı yiyorum. Genelde çikolata yemek istiyorum. Hamile miyim bilmiyorum kan testi veya idrar testi yapamadım mesai saatlerim uymadığı için.
O kadarını düşünmedim bak.Aman beleşi mi kalmış bunların kadın canı istediği şeyi yiyemiyor ki. Adam alma gereksiz falan diyomuş kahvaltılık istediği şeyi bile aldırmamış (evdekileri ye demiş evdede yokmuş), cimriliğin kaçıncı leveli, rezillik ötesi
Hayir peki siz bu maaslarinizi ne yapiyorsunuz? Esinizin ailesini siz yemek yapmak icin maasa mi bagladiniz? Iki kisi calisip biran evvel birikim yapip tasinin o zaman ilk etapta kira da olsa, madem bu kadar mutsuzsunuzÇoğu zaman sınır çizmek istediğimde eşimden aile taraflı tepki görüyorum haklı olduğumda arkamda oluyor ama eve bir şey almamak vs işine geliyor mesela bu konuda. Çok hazıra alıştırılmış bir insanmış kendisi. Önüne al önünden kaldır. Tek çocuk zaten
bazı kadınlar bana çok mıy mıy geliyor arkasındanE evet akıl yok işte kuzum.
Hadi diyelim Kerbelada yaşıyor internetten sipariş veremiyor ya pazara gitmeme hangi koca karışabilir.
Eşine sorarmısn ?Hijyen sorunu yok yaptıklarını da gerçekten çok güzel yapıyor ama sıkıntım o yapıyor diye bizim evimize hiçbir şey alınmaması. Salata yapacak kadar dahi. Ve o yaptığı için eve bir şey alınmadığını kendisine söylememe rağmen hala yapmaya devam ediyor. Annesi yapmasa aslında bizim evimize de bir şeyler alınmak zorunda kalacak. Tv karşısında bile atıştıramıyoruz, yedik zaten boşver yemeyelim şimdi bu saatte oluyor. Ben bir süre çalışıp okurken kendim yaşadığım için de yemek yapma temposuna alışığım uğraşmayı da seviyorum burda yazdığım her şeyi herkese söyledim ama çözüm yok. Tam taşıp patladığım noktada buraya ihtiyaç duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?