- 12 Ağustos 2023
- 1.729
- 1.298
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlHijyen sorunu yok yaptıklarını da gerçekten çok güzel yapıyor ama sıkıntım o yapıyor diye bizim evimize hiçbir şey alınmaması. Salata yapacak kadar dahi. Ve o yaptığı için eve bir şey alınmadığını kendisine söylememe rağmen hala yapmaya devam ediyor. Annesi yapmasa aslında bizim evimize de bir şeyler alınmak zorunda kalacak. Tv karşısında bile atıştıramıyoruz, yedik zaten boşver yemeyelim şimdi bu saatte oluyor. Ben bir süre çalışıp okurken kendim yaşadığım için de yemek yapma temposuna alışığım uğraşmayı da seviyorum burda yazdığım her şeyi herkese söyledim ama çözüm yok. Tam taşıp patladığım noktada buraya ihtiyaç duydum![]()
Sen yalnız git markete ona söylememarkete gidelim diyorum hep geçiştiriyor gidince almayınca da cabası. Annende yemek istemiyorum diyince de nankör ve kıymet bilmez oluyorum
Aynen söylediklerinize kelimesi kelimesine katılıyorum. Başkalarının isteğine göre yaşamanın dışında böyle aile de olamazlar. Eşinle alışveriş yapmak, dolaba yerleştirmek bile birlikte yapılan aktivitedir. Biri yemeği yapar, diğeri masayı kurar, yemek yerken günün kritiği yapılır, birlikte masa toplanır. Bunlar birer paylaşımıdır. İstediğini yemek dışında bir paylaşım alanları da yok.Ay nankörlükse de nankörlük evlenmenin amacı nedir EVlenmek eğer evim sorumluluğum düzenim olmayacaksa hâlâ başkasının keyfine göre onun canının istediği şeyi istediği saatte yiyeceksem niye evleneyim ana baba evine gider orda yaşarım orda da işten gelirsem yemek hazır olur yani ben bekarken bile ailemle değilim evli olup başımda bir büyük olsun hiç istemem canım ister yumurta kırmaya üşenirim atıştırmalık yerim canım ister kalkar 3 çeşit keyfimin istediği yemeği yaparım ben sizi haklı buldum nankörlük değil bu kaçın kurtulun
Aynen öyle sadece beraber uyuyorlar ve resmi olarak evliler buAynen söylediklerinize kelimesi kelimesine katılıyorum. Başkalarının isteğine göre yaşamanın dışında böyle aile de olamazlar. Eşinle alışveriş yapmak, dolaba yerleştirmek bile birlikte yapılan aktivitedir. Biri yemeği yapar, diğeri masayı kurar, yemek yerken günün kritiği yapılır, birlikte masa toplanır. Bunlar birer paylaşımıdır. İstediğini yemek dışında bir paylaşım alanları da yok.
Var böyle ruh hastası adamlar.Evliliğimin başında bende de bu tarz sorunlar vardı.Ben aldırmayınca kendim markete gidip alışverişimi yapıp istediğim şeyleri alınca pes etti.O sorunlar halloldu ama gel gör ki böyle baskın karakterlerin sıkıntıları bitmezMarkette canım bir şey isteyecek de almak için on defa soracam da yok diyecek o salatalığı yüzüğüyle beraber o reyona gömerim![]()
Bu konuya çok sinirlendim ben. Ya canın hiç ekmek arası peynir demi istemez gece yarısı,
Abur cubur cekmecen yok mu mesela, kuru bakliyat, makarna ne bileyim valla çıldırdım.
Çikolata krizine hiç girmiyor musun.
Zorla mı evlendirdiler seni bu evlilikte motivasyonun nedir ben anlamadım ki.
İyi yapmışsın, öyle tabi ki bitmez yarın bir gün çocuk olduğunda iki zıbın alsa üçüncüyü niye aldın diyecek daha başına gelenin farkında değil.Var böyle ruh hastası adamlar.Evliliğimin başında bende de bu tarz sorunlar vardı.Ben aldırmayınca kendim markete gidip alışverişimi yapıp istediğim şeyleri alınca pes etti.O sorunlar halloldu ama gel gör ki böyle baskın karakterlerin sıkıntıları bitmez
Aciz saf vs misin bacım yaşın kaç. Çok sinir oldum bu pasif haline. Kendine gel silkelen. Emir eri misin koca kadınsın çık markete evine alış veriş yap. Kızım olsan kolundan tutup atardım markete. Bu ne ya yuhhhh bi de maaşın varmış. Çok pişman olacaksın çok....Bazen evimize alıyoruz bazen de orda yiyoruz. Ben de evlenirken evimde yaparım herkesin evi ayrı demiştim ama uygulayan olmadı maalesef
Bende sizin gbi dusunuyorumYa ye yemeğini geç. Canın bir şey istediğinde keyfi yap evinde. Her gün yemek yapmak çok sıkıcı ve yorucu hele ki görev haline gelince.
Bende sizin gbi dusunuyorum
Kayınvalıde ne güzel hizmet ediyor, kusturmeye gerek yok
Adam cimri. Pes artık.Hijyen sorunu yok yaptıklarını da gerçekten çok güzel yapıyor ama sıkıntım o yapıyor diye bizim evimize hiçbir şey alınmaması. Salata yapacak kadar dahi. Ve o yaptığı için eve bir şey alınmadığını kendisine söylememe rağmen hala yapmaya devam ediyor. Annesi yapmasa aslında bizim evimize de bir şeyler alınmak zorunda kalacak. Tv karşısında bile atıştıramıyoruz, yedik zaten boşver yemeyelim şimdi bu saatte oluyor. Ben bir süre çalışıp okurken kendim yaşadığım için de yemek yapma temposuna alışığım uğraşmayı da seviyorum burda yazdığım her şeyi herkese söyledim ama çözüm yok. Tam taşıp patladığım noktada buraya ihtiyaç duydum![]()
Siz canınız ıstedıgınde yemek yapın ve yemek yapıcam gıtmek ıstemıyorum deyınEşim ve ben de çalışan insanlarız. Ama memuriyet olduğu için saatlerimiz düzenli. Erken saatte evde oluyoruz, mesaimiz hiç olmuyor zaten. Hep aynı saatlerde ve aynı günlerde evdeyiz. Beraber gidip geliyoruz.
Eve neredeyse hiç pazar alışverişi yapmıyoruz, sebze vs hiç almıyoruz, nadiren ayda bir pazara gidersek gidiyoruz. Ben istiyorum ama eşim gereksiz buluyor. Sebebi annesinin alt katta oturuyor olması ve yemekleri hep onun yapmak istiyor ve yapıyor olması. Et türü şeyler kendi canı isterse alınıyor eve. Ben yemek yapmak istediğimde evde ne varsa onunla yap diyor yapınca da içinde et olmadığı için çoğu zaman sevmiyor, bunu bir daha yapma diyor. Çünkü annesi hep etli şeyler yapıyor.
Ben pazarlık yaptığımızda veya kasapa gittiğimizde o ürünlerle ev yemeği yapınca çok mutlu oluyorum, etli şeyler yaptığımda çok güzel olmuş falan diyor hoşuma gidiyor.
Kayınvalidem de siz uğraşmayın çalışan insanlarınız diyerekten yemekleri yapıyor.
Ayrıca annesinde yedikten sonra da çok acıkıyor ve evde yiyecek bir şey aranıyor. Tabiki de çoğu zaman atıştırmalık bir şey bile yok evde alınmadığı için. Ben yemek yaptığımda aranmıyor çünkü çeşit yapıyorum. Annesinde genelde sadece ana yemek oluyor. Benim için de çoğu zaman doyurucu olmuyor.
ben de bu durumdan nedense hiç mutlu olmuyorum aslında hazır yemek çok iyidir ama ben kendini çok yetersiz hissediyorum.
Nankör müyüm neyim anlamadım, o yemek yapıcam yapmayın uğraşmayın dedikçe benim moralim sıfır oluyor hemen yüzüm değişiyor ben neden mutlu olamıyorum. Yaşayan var mı, psikolojik açıklaması var mı? Sırf bu yemek konusunda o kadar mutsuz ve huzursuzum ki. Canımın çektiği şeyleri ve yemek İstediğim şeyleri yapmak isteyip de akşam orda olan yemekleri yemek zorunda kalmak da ayrı tabi.
Konu yemegi kaynanada yemektiHer akşam kaynanada yemek yeniyor
Çay faslı , kahve faslı , meyve faslı bilmem ne
Karı koca hangi vakitte birlikte bir şeyler paylaşabilir ?
Birlikte evi toplamak bile bir şey
Birlikte yemek hazırlamak bile
Anladığım kadarıyla konu sahibinin
Uyan işe git işten kaynana gel yemek ye eve gel yat uyu döngüsü var
Bu kadın bir kocasıyla film izlemek kahve içmekte mi istemiyor anlamadım