Insallah canimnormal zamanla alışır geçer
Allaha sukur yokNormaldir herhalde...
Hiç hatırlamıyorum,sanki üzerinden 40 sene geçti...
Bir sağlık sorunu yoksa kurcalama fazla bence...
Bende oyle dusunuyorum teşekkür ederimBana normal gibi geldi.ama bir Jinekoloğa gitmenizde fayda var.
Bende hicbisey gelmedi ustunden bikac denemede gecti hala bisey yok eşim bisey demiyor guveniyor ama ben duyduklarimdan sonra boyle beklemiyordumcanım bende sadece leke geldi öle herkesin dediği gibi bir sürrüü gelmedi ama sırt ağrım çok oldu bir hafta kadar sürdü, yani normaldir die düşünüorum alışırsın zamanla
Normal tabi,
Zavallı organ kendi halinde takılırken birden bire nerden geldiği belli olmayan
bir darbe almış, tabi ki ağrısı olacak
canım benim duyduklarımı anlatsam kimi yorgan koymamış kimi döşek.. ama herkeste farklı oluo bu. bizde gelmeyince şüphelendik ama sadece dediğim gibi leke şeklinde olunca herhalde benim yapı da böle dedikBende hicbisey gelmedi ustunden bikac denemede gecti hala bisey yok eşim bisey demiyor guveniyor ama ben duyduklarimdan sonra boyle beklemiyordum
Canim bazı zarlar esnek olur ve bozulmadigi için kanama olmaz.benim öyleydi hiç kalamam olması ben kendim merak edip Dr ye gittim esnek olduğunu söyledi. .merak etme yani.Bende hicbisey gelmedi ustunden bikac denemede gecti hala bisey yok eşim bisey demiyor guveniyor ama ben duyduklarimdan sonra boyle beklemiyordum
Aynen bende kafamda baya buyuterek tir tir titreyerek atlattim o gunu ama sonra bumuymus dedimcanım benim duyduklarımı anlatsam kimi yorgan koymamış kimi döşek.. ama herkeste farklı oluo bu. bizde gelmeyince şüphelendik ama sadece dediğim gibi leke şeklinde olunca herhalde benim yapı da böle dedik
Ayni gün 2 3 saat suruyo bendede ilk gun hic duzgun oturamiyordum bileBen ilk bir ay aci hissettim
Ilk gun daha fazla bi aciydi
1 aydan sonra normale dondu
Bendede lekelenme tarzın da oldu
Ole cok kanama olmuyor
Ve bu lekelenmemde 1 hafta kadar sürmüştu
Bende doktora gitmeyi dusunuyorum acikcasi leke dahi yok inanmiyordum basta olmuyor saniyordum ama bi gitmem lazimCanim bazı zarlar esnek olur ve bozulmadigi için kanama olmaz.benim öyleydi hiç kalamam olması ben kendim merak edip Dr ye gittim esnek olduğunu söyledi. .merak etme yani.
Hic kan gelmedi aynen ama acı hissettim 2 3 saniyelik bi aciHiç kan gelmediyse kızlık zarın mı esnek acaba?
Erkekler hissediyor geçtiğini. Eşine sor.Hiç kan gelmediyse kızlık zarın mı esnek acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?