Yeni evlilik

burcucucu

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2016
88
26
8
29
Iyi gunler kizlar
Yeni evliyim konuyu cinsellik bölumune açamadım yardimci olursaniz sevinirim.

Nasil anlatilir nasil soylenir bilmiyorum ama gecen cuma evlendik eşim biraz aceleye getirmek istedi baya heyecanliydi ikimizde heyecanliydik gercekten ne olduğunu anlamadim ama anlık bi ağrı hissettim sonra gecti kan felan gelmemisti eşim zaten o yönden bisey demedi ama 3 kere denedik hepsinde agri hissediyorum sonrasindada 2 3 saat hafif bir agri devam ediyor kizlar gercekten yazarken dahi utandim kimseye bu konu hakkinda bisey diyemedim anneme soramadim soramamda arkadaslarima da soramadim normalmi bilmiyorum ama ??

canım bende sadece leke geldi öle herkesin dediği gibi bir sürrüü gelmedi ama sırt ağrım çok oldu bir hafta kadar sürdü, yani normaldir die düşünüorum alışırsın zamanla

canım bende sadece leke geldi öle herkesin dediği gibi bir sürrüü gelmedi ama sırt ağrım çok oldu bir hafta kadar sürdü, yani normaldir die düşünüorum alışırsın zamanla
Bende hicbisey gelmedi ustunden bikac denemede gecti hala bisey yok eşim bisey demiyor guveniyor ama ben duyduklarimdan sonra boyle beklemiyordum

Bende hicbisey gelmedi ustunden bikac denemede gecti hala bisey yok eşim bisey demiyor guveniyor ama ben duyduklarimdan sonra boyle beklemiyordum
canım benim duyduklarımı anlatsam kimi yorgan koymamış kimi döşek.. ama herkeste farklı oluo bu. bizde gelmeyince şüphelendik ama sadece dediğim gibi leke şeklinde olunca herhalde benim yapı da böle dedik

Canim bazı zarlar esnek olur ve bozulmadigi için kanama olmaz.benim öyleydi hiç kalamam olması ben kendim merak edip Dr ye gittim esnek olduğunu söyledi. .merak etme yani.

Ben ilk bir ay aci hissettim
Ilk gun daha fazla bi aciydi
1 aydan sonra normale dondu
Bendede lekelenme tarzın da oldu
Ole cok kanama olmuyor
Ve bu lekelenmemde 1 hafta kadar sürmüştu

canım benim duyduklarımı anlatsam kimi yorgan koymamış kimi döşek.. ama herkeste farklı oluo bu. bizde gelmeyince şüphelendik ama sadece dediğim gibi leke şeklinde olunca herhalde benim yapı da böle dedik
Aynen bende kafamda baya buyuterek tir tir titreyerek atlattim o gunu ama sonra bumuymus dedim

Canim bazı zarlar esnek olur ve bozulmadigi için kanama olmaz.benim öyleydi hiç kalamam olması ben kendim merak edip Dr ye gittim esnek olduğunu söyledi. .merak etme yani.
Bende doktora gitmeyi dusunuyorum acikcasi leke dahi yok inanmiyordum basta olmuyor saniyordum ama bi gitmem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…