Yeni evlilik

Evet muhtemelen esnek olduğundan bozulmamıştır.Benim kız kardeşimin bir kaç ay sonra kanaması olmuştu... değişik şeyler bunlar

geçmiş olsun diyelim.
çok zorlamayın, aslında ilk ilişkiden sonra bir kaç gün ara vermek öneriliyor benim bildiğim, iyileşme için.
gerçi kan gelmediyse bilemicem de.
ağrı vs ise normal gibi, herkeste farklı bu işler.
en güzeli jinekoloğa gitmek.

Bende hicbisey gelmedi ustunden bikac denemede gecti hala bisey yok eşim bisey demiyor guveniyor ama ben duyduklarimdan sonra boyle beklemiyordum
Cnm benimki kaç sene sonra dogumda kendini gösterdi Onuda doğumdan sonra merak edip dra sormuştum hala duruyormu esnek olduğunu söylemiştiniz diye oda dogumda yırtılmış dedi

Kendinizi kasıyorsunuz o yüzden olur o ağrı.

Mrb ben bir türlü nerden konu açıp msj yazacağımı bilemedim o yüzden buraya yazıyorum.. Bende yeni evlendim daha üç hafta oldu ama bir türlü birlikte olamıyoruz bunun nedeni ise benden kaynaklanıyor görücü usulü evlendim ve nişanlılık döneminde eşim yurtdışında olduğu için nerdeyse hiç birlikte gezip dolaşmadık yani öyle bir alışma süremiz olmadı anlayacağınız paldır kültür kendimi eşimin yanında buldum ve ondan çok çekiniyorum o bana yaklaşınca da kendimi kasıyorum o yüzdende ilişki yaşayamıyoruz sizce nasıl bir çözüm yolu olur yani eşimde nasıl alışabilirim

Jel kullan kayıp gider ağrı yapmaz kendını de kasma ağrı bana tuhaf geldi açıkçası acı desen neyse de
benım cok sızlamıştı sadece

Canım ben uzu bir süre ilişkiye giremedim birkaç ay önce girebildim ve birkaç aydır dediğin gibi ağrı yaşıyorum. Sanırım normal. İlişki öncesi muayene de oldum her şeyimin normal olduğunu söyledi doktor. Yani normal diye biliyorum ben.

forumda üst kısımda yazıyor Yeni konu aç diye. Bence eşinle konuş madem çok bir araya gelemediniz. Ilişki kısmını bir süre erteleyin. Sen ona alıştıktan sonrA tekrar deneyin

Doktora gidin ağrılı ilişki miyomdan ya da benzer başka bişeyden de olabiliyor. Korkmayın tabiki kadınların yüzde 80ninde olabiliyor.

Bende evleneli 1.5 ay oldu normal bu durum

Bende 5.gün leke geldi mesela 1 gün sürdu az az geliyordu. şukür bi agri hissetmedim ki ben cok mizmizimdir o konuda. benden daha guclu bildim arkadas 1 hafta boyunca agridan aglamis mesela oyle anlatiyodu yani normal bence

Valla benim üç ay oldu hala agrı da oluyor,sonrasında sızı da oluyor ..içinin rahatlaması için istersen bir doktora görün,

Bu konu benim de sorunum
Bizde ilk başta eşim çok heyecanlıydı daha önceden ilişkisi olmadigindan hemen geliyordu
Ben de sonradan korkmaya basladim isler tersine döndü bir türlü beraber olamadik
Evlendigimizden beri sinavlara calisiyoruz uzerimizde stres var ondan yapamiyoruz sanirim.
Siz yine iliskiye girebilmissiniz biz onu da yapamadik insallah sorunun çözülür agrin varsa doktora gidebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…