- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Bende acı hissettim ama dediğim gibi kan yoktu.çünkü esnekmis..Bende doktora gitmeyi dusunuyorum acikcasi leke dahi yok inanmiyordum basta olmuyor saniyordum ama bi gitmem lazim
Butun gun takip ettim resmen kendimi ama bisey yoktuBiraz bir kanaman olmalı bence. Veya leke. Tuvalet kağıdında falan. Eşine sor.
Tesekkur ederim canim benimde esnektir diye tahmin ediyorum ama bi jinekologa gorunmem lazimBende acı hissettim ama dediğim gibi kan yoktu.çünkü esnekmis..
Gecicek cnm daha cok yenisinAyni gün 2 3 saat suruyo bendede ilk gun hic duzgun oturamiyordum bile
Normal canım.
Zavallı organ kendi halinde takılırken birden bire nerden geldiği belli olmayan
bir darbe almış, tabi ki ağrısı olacak
Cnm benimki kaç sene sonra dogumda kendini gösterdi Onuda doğumdan sonra merak edip dra sormuştum hala duruyormu esnek olduğunu söylemiştiniz diye oda dogumda yırtılmış dediBende hicbisey gelmedi ustunden bikac denemede gecti hala bisey yok eşim bisey demiyor guveniyor ama ben duyduklarimdan sonra boyle beklemiyordum
Kendinizi kasıyorsunuz o yüzden olur o ağrı.Iyi gunler kizlar
Yeni evliyim konuyu cinsellik bölumune açamadım yardimci olursaniz sevinirim.
Nasil anlatilir nasil soylenir bilmiyorum ama gecen cuma evlendik eşim biraz aceleye getirmek istedi baya heyecanliydi ikimizde heyecanliydik gercekten ne olduğunu anlamadim ama anlık bi ağrı hissettim sonra gecti kan felan gelmemisti eşim zaten o yönden bisey demedi ama 3 kere denedik hepsinde agri hissediyorum sonrasindada 2 3 saat hafif bir agri devam ediyor kizlar gercekten yazarken dahi utandim kimseye bu konu hakkinda bisey diyemedim anneme soramadim soramamda arkadaslarima da soramadim normalmi bilmiyorum ama ??
Canım ben uzu bir süre ilişkiye giremedim birkaç ay önce girebildim ve birkaç aydır dediğin gibi ağrı yaşıyorum. Sanırım normal. İlişki öncesi muayene de oldum her şeyimin normal olduğunu söyledi doktor. Yani normal diye biliyorum ben.Iyi gunler kizlar
Nasil anlatilir nasil soylenir bilmiyorum ama gecen cuma evlendik eşim biraz aceleye getirmek istedi baya heyecanliydi ikimizde heyecanliydik gercekten ne olduğunu anlamadim ama anlık bi ağrı hissettim sonra gecti kan felan gelmemisti eşim zaten o yönden bisey demedi ama 3 kere denedik hepsinde agri hissediyorum sonrasindada 2 3 saat hafif bir agri devam ediyor kizlar gercekten yazarken dahi utandim kimseye bu konu hakkinda bisey diyemedim anneme soramadim soramamda arkadaslarima da soramadim normalmi bilmiyorum ama ??
forumda üst kısımda yazıyor Yeni konu aç diye. Bence eşinle konuş madem çok bir araya gelemediniz. Ilişki kısmını bir süre erteleyin. Sen ona alıştıktan sonrA tekrar deneyinMrb ben bir türlü nerden konu açıp msj yazacağımı bilemedim o yüzden buraya yazıyorum.. Bende yeni evlendim daha üç hafta oldu ama bir türlü birlikte olamıyoruz bunun nedeni ise benden kaynaklanıyor görücü usulü evlendim ve nişanlılık döneminde eşim yurtdışında olduğu için nerdeyse hiç birlikte gezip dolaşmadık yani öyle bir alışma süremiz olmadı anlayacağınız paldır kültür kendimi eşimin yanında buldum ve ondan çok çekiniyorum o bana yaklaşınca da kendimi kasıyorum o yüzdende ilişki yaşayamıyoruz sizce nasıl bir çözüm yolu olur yani eşimde nasıl alışabilirim
Bende evleneli 1.5 ay oldu normal bu durumIyi gunler kizlar
Valla benim üç ay oldu hala agrı da oluyor,sonrasında sızı da oluyor ..içinin rahatlaması için istersen bir doktora görün,Iyi gunler kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?