biz asya yakasında annemler Avrupa yakasında arabalarımızda yok .bu yüzden uzak diye istediğim an çıkıp gidemiyorum annemlere eşiminde bahanesi uzak olsa bizde gidemezdik. niye böyle yapıyorsun yiyip gelelim işte diyor eşimde annesi de laftan anlamıyor .O annesinde yesin sen de kendi annenlerde ye madem hala akillanip eve gelmezse de canin ne isterse pisir ye ustune de bir guzel kahve yap ayaklarini uzat ic. Bir gerilecekse kocan gerilsin, kv gerilsin.
anlattım çok anlatım ama anlamıyor masraf falan bahane amaç oraya gitmek öyle düşünüyorumhemen pes etmeyin durun daha yolun çok başı. ne demek gideceğim?
Bu evlenenlerin de hemen ev alma merakını anlayamıyorum zaten. En güzel günlerinizi gezip tozup eğlenerek geçirmek yerine kuruş sayarak, geçim sıkıntısı ile geçirmek hiç akıllıca değil. Böyle aranız açılıyor işte.
Anlatacaksın, iletişim kuracaksın. Evde ekmek peynir yiyeceksin yinede gitmeyecek, aile bütünlüğünü koruyacaksın. Yoksa asla aile olmazsınız.
anlattım çok anlatım ama anlamıyor masraf falan bahane amaç oraya gitmek öyle düşünüyorum
evde yeriz deseydi eve giderken bir şeyler alacaktım hazırlayacaktım ama yok ben gidicem deyip durdu bende ihtimal vermedim gelir diye düşündüm.eşin hatalı bunu tartışmıyacağım
lakin evde tek bir kişini bir öğün karnını doyuracak malzeme dahi yoksa da annene gitmeyelim evde yiyelim tribi ilginç
siz eve gidelim demişsiniz ve eşinizden önce de gitmişsiniz ne pişirecektiniz
neden pişirip yemediniz
işte dün öyle oldu ama 12 de geldi şaka gibi ben üzülmek için mi evlendim bu yaşadıklarıma inanamıyorumSiz gitmeyin. ben evimde yiyeceğim istersen git orda ye diyin. Yazık gerçekten ne diye ev alırsınız ki :/
Daha birinci aydasin. Eger simdi gidersen bir sey olmaz deyip onumuzdeki on sene haftanin 4 gunu orada yersiniz bu kafayla ve sen kesin sinir hastasi olursunbiz asya yakasında annemler Avrupa yakasında arabalarımızda yok .bu yüzden uzak diye istediğim an çıkıp gidemiyorum annemlere eşiminde bahanesi uzak olsa bizde gidemezdik. niye böyle yapıyorsun yiyip gelelim işte diyor eşimde annesi de laftan anlamıyor .
çok laf söyledim kv ye anlattım ama anlamıyor nolcak yiyip gitseniz masrafta olmaz diyo bıktım artık
bende bunu sordum ama anlamıyor laf anlatamıyorum alakası yokmuş güyaeşiniz neden evlenmiş? cidden her günü ailesiyle geçirip sadece yatmaya eve gelecekse... neyse,
konuya kesin çizgiler koyun, haftanın bir gününü belirleyin ve o gün dışında ailesine gitmeyin.
evde yeriz deseydi eve giderken bir şeyler alacaktım hazırlayacaktım ama yok ben gidicem deyip durdu bende ihtimal vermedim gelir diye düşündüm.
bana göre bu yapılan vicdansızlık terbiyeszlik açıkça da söyledim zaten
istesem karnımı doyururum tabiki ama yemek yokken gidip orda iftar yapmak üstüne çay keyfi yapmak hangi vicdana sığar
ama gidicem deyip gitmezsem de dediğini yapamıyor nasıl olsa .durumu olcakDaha birinci aydasin. Eger simdi gidersen bir sey olmaz deyip onumuzdeki on sene haftanin 4 gunu orada yersiniz bu kafayla ve sen kesin sinir hastasi olursun
işte bence onun yapması gereken gelirken bişeyler almak yada annesinden bişeyler alıp eve gelmekti ama o 12 de geldibakın o hatalı diyorum o kesin
lakin siz de gelir diye düşünmüş ama yine de yemek yapmamışsınız
yani adam gelse imiş evde yemek olmayacakmış
şimdi o hatalı ama gelip evde yemek olmasaydı siz hatalı konumda olacaktınız
bu arada büyümesi gerektiği ve evinin orası olmadığını, misafir olarak bulunduğunu vs bir kez daha anlatın
ve bir süre asla yemeğe vs gitmeyin
yani gerekirse hafta sonu olur akşam olur bir saat uğrayıp çıkın
hala dalga geçer gibi iyi annenlere git bende annemlere yemeğe giderim diyor daha ben nasıl eve gideyim deli olucamAileni karıştırma, senin için iyi bir fırsat olmuş, hazır kızdırmışken bundan sonra yemeğe gitmezsin. Evde yemeğini yap otur ye, eşin bir süre sonra evde durmaya başlar zaten. Durum değişmezse kendi ailene gidersin vs şimdiden öyle şeyler yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?