yeni evlilikte sorunlar

Ne yapın edin yemeğe gitmeyi sinirlandirin. Yoksa göreviniz olur, ileride eşiniz akıllansa bile binbir bahane uydurmak zorunda kalırsınız, bi de üstüne kötü gelin olursunuz
ah işte bunu anlatabilsem

sen evine git yemek yapmaya başla ister yesin ister yemesin

eşiniz hatalı o kesin ama sizde eve dönmeyerek işi uzatmış gereksiz noktaya çekmiş olursunuz evlilik alttan almayı gerektirir çoğu zaman.
masraf olmasın diye buyuk ıhtımal annesınde yemek ıstıyr haftada 2-3 gun onlarda yeyın o zaman gerı kalan gunlerde evınızde yeyın

Ben çalışıyorum çocuğumu kvalidem bakıyor kendı evinde. Her akşam iş dönüşü onlara gidiyoruz eşimde çıkışta geliyor hem çocuğu alıyor hem de yemeğimizi yiyiyoruz ama insan zamanla kendi evinde yemek yapmayı kendi masasındanyemek yemeyi özlüyor.. ben de kvalideme söyledim bu hafta başında; "ben iş çıkışı çocuğu alıp eve döneyim evde yaparım bişeyler cidden özledim yemek yapmayı sofra kurmayı" derdim.. O da "tamam siz nasıl isterseniz,istediğiniz zaman bizde de yiyin " dedi anlaştık bu şekilde.. hatta eve gelirken bana corba vs veriyor ben de yanına sadece ana yemeği yapıyorum.. siz de kvalidenlerden alıp evinde yiyebilirsiniz amaç gerçekten tasaffufsa..ve bunu kvalidenle konuşabilirsiniz inatlaşmadan,,""biz Yen'i evliyiz binbir hevesle aldığım tencerelerimi tabaklarımı kullanmak istiyorum"" flan.. ılımlı yaklaşın hayır diyemeyeceği şekilde yaklaşın.. 1 Ayda ev terketmek ne oluyor ki!!!!!

Haklısınız böyle olmaz tabi 10 sene ev kredisi odenecekse 10 sene orda mi yiyeceksiniz? O zaman bakış açısı geliştirsinler size 1 oda tahsis etsinler masraf yapmamış olursunuz o eve de kiracı girsin. Ama tabi siz aile olamazsınız onların evine giren +1 olursunuz sadece. Tavsiyem düşürebiliyorsanız haftada 1 e düşürün siz evde yiyin evde yemek isteyen buyursun sizle yesin istemeyen yemesin ama bu sırada tavrınızi koyun. Evlilik sadece kadının dusunecegi bir mevzu değildir bir problem varsa erkek de düşünmelidir çaba harcamalidir. Kurallarınızı ne istediğinizi net ortaya koyun . Siz istemediğiniz halde gece yarisina kadar karım napiyo diye düşünmeyen adamı siz de dusunmeyin

Ne masrafi oluyormus ki bugun pazara gittim 50 lira harcadim meyve sebze hersey aldim bir hafta idare eder masraf bahane seni mecbur tutacaklar.birde en buyuk hata kv de.hergun cagirmana ne gerek var.buyuk buyuklugunu bilmiyorki.haftada iki gun hadi gidin hafta ici bi gun hafta sonu bi gun..

yaklaştım hevesim heyecanım kırılıyor beni üzüyorsunuz diye güzelce de anlattım sertçe de anlattım yok yok dediklerinizin hepsini 1 ayda söyledim yaptım 1 aya ne çok şey sığdırmışım

Ayrıca kv nin de iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum amaç tasarrufsa göndersin evinizde yiyin

Bende de aynı durum. bizim binalar karşılıklı. Haftasonları net gitmiyorum. Haftaiçi eşim orada diye gidiyorum. Eve geliş saatim 19.39- 20 ve çok aç oluyorum. yemek için çoğu zaman beni bekliyorlar. Ben nasıl diyeyim gelemem diye. Şimdi spor mpor yapıyorum diye yemekten önce yine gitmiyorum. Ramazan geldi, gitmeyi yine düşünmüyorum ama eşim tek evlat. Beraber yemek istiyor. Benzer sıkıntı bende de var. pof. bir diyorum boşver hazır yemek. ilerde cocugun oldugunda dusunmeyeceksin oturacaksın, sonra diyorum orası senin evin. Kafam atıyor. zamana bıraktım. kendimi yıpratmanın bir anlamı yok diye. dua ediyorum bol bol. napayım.

Ben hata yaptım ama vlendiğimizde tavuk çıkardım yapacaktım annesi kaç kere çağırdı, gittik öyle de alıştırdık. Eşim diyor ama istersen haftanın belli günü bizde yiyebiliriz zorunda değilsin diye ama icraat yok.. Sonra ben de düşnüüyorum tek evladım olsa ben de hep ister miydim diye. of bilemeidm. bu konu yarama tuz bastı.

işte anlamıyor üstelik kv genç yani ama anlayışsız

yaklaştım hevesim heyecanım kırılıyor beni üzüyorsunuz diye güzelce de anlattım sertçe de anlattım yok yok dediklerinizin hepsini 1 ayda söyledim yaptım 1 aya ne çok şey sığdırmışım
Cidden 1 aya ne çok şey sığdırmışsın... sabırlı ol o zaman yavaş yavaş anlamadan onlar yap 1 gün 2 gün derken bir bakmışsın tüm hafta evinizdesiniz,, daha çok yenisinizzz halledersınız merak etme ))

Ayrıca kv nin de iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum amaç tasarrufsa göndersin evinizde yiyin
bende dedim eşime iş çıkışı oraya uğra al yemeği gel diye aaa olur mu niye taşıycaksınız yiyin işte burda diyor kv yani bahane herşey

sanmıyorum eşim hiç yeni evli gibi davranmıyor beni görmek için can atarak eve gelmiyor tek konu annemlere yemeğe gidelim bu . çok mutsuzum esasen

işte anlamıyor üstelik kv genç yani ama anlayışsız
Sinir oldum kv ne. annem 10 dk mesafede gunduzden gezmeye gidersem yemegi varsa bana da bir kap koyar illa esinde buraya gelsin aksam yiyelim diye zorlamaz haftada bir ailemle yeriz.siz ailenize anlatmayin birsey esinle aralari bozulur ara bozuldumu toparlamasi zor oluyor evinizde kalin.bu isler inatlasmayla olmuyor esinle anlayana kadar guzelce konus.yemegini yap mutfakta dursun.illa masraf masraf diyorsa kaynana iki kap yemegi oglusuyla gondersin.

kv yüzünden eşim farkında değil evlendiğinin

ahh canım niye canını sıkıyorsun politik davranıp yemek siparişi vereceksin yarında bunu yap diğer günde bunu yap diye diye bıktıracaktın , kocan evine gelmek istesede sana inat gelmemiştir eve ,
yıldırma politikası uygulayacaksın bak ozaman bahane uydurmaya başlayacak,,

benım kv hergun bize yemek yapmasın diye torununa bakmadı bu çeşitleri de var , kullanamyı ögren ,

yok canım o numaralar ona sökmüyor çünkü biz gidelim diye kandırıyor . gelin mantı yaptım gelin sarma yaptım vs vs diyor gidiyoruz başka bişey var hani bu yemek vardı diyoruz ay vazgeçtim ay yapamadım diyor yani amaç bizi oraya getirtmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…