- Konu Sahibi nomadic_ang_82
dün ona konuşmak istediğimi söyledim önce çok meraklandı sürekli sıkıştırdı falan yemeğimizi yedik ortalığı toparladım geçtim karşısına uzun uzun anlattım ama ilk günlerimizden başladım tanıştığımız günden beri benim ona nasıl bir gözle baktığımı ona olan duygularımın evlilik için en büyük sebep olduğunu söyledim birlikte olduğumuz zaman boyunca boyunca sıkıntıları nasıl aştığımızı onun her bunalıma girip ümidini kaybettiğinde benim hep düzeleceğine inandığımı hatırlattım sonra da günceli anlattım yaptıklarını anlattım kendi yaptıklarını düşün bir ayna gibi karşıdan bak kendine de bana da diye objektif olmasını istedim ve yaşananları hatırlattım kendi yaptığımı da onun yaptıklarını da ve her sıkıntı da düzelir diyerek ümidini kaybetmeyen ben artık toparlayacağımızı sanmıyorum dedim (tabi bunu biraz da korkutmak için söyledim) ve madem ki sen bu tepkileri veriyorsun o zaman sorun bende dedim (tipik erkek ayrılık konuşması :) ) bu kadar yaşanan kötü sözleri, davranışları ne sen unutursun ne de ben demek ki biz aslında ömür boyu birlikte olmayı değil arada bir takılmayı istiyormuşuz yoksa bu tarz sorunlar flört zamanında da yaşanırdı dedim ben çok düşündüm en doğrusu ayrılıp kendimize yeni bir hayat kurmak, gördüğüm kadarıyla sen bensiz daha mutlu olacaksın biz birbirimizi kaybettik kazanmamız imkansız çok yazık oldu oysa hep sonsuza kadar sürecek sanırdım ben hazırım dedim saat 3 lere kadar sürdü bu konuşma gözlerinde öyle bir korku vardı ki anlatamam ama konuşma bitince anladım ki gerçekten kararım da düşündüklerimde bu (sorun bende olayı hariç) iyi düşün karar ver falan filan bişi de demedim mahvoldu eridi bitti karşımda iyi oldu ama yeter ya iyi çektirdi bana bakalım neler olacak :))) "DESTEĞİNİZ İÇİN HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TANIMADIĞINIZ BİR İNSANA BİR ANDA DUYGULARINIZI AÇIP TESELLİ VERDİNİZ DESTEK VERDİNİZ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM"
haahaaa demek korktu süpersin :)) aynen devam et bi süre o korkuyla yaşamaya alışsın gül gibi geçinirsiniz inşallah canım