Yeni evliyim ama mutsuzum

gyy92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2016
24
3
36
32
Kızlar merhaba 6 aylık evliyim diğer konularda daha 2 aylık gelinken yaşadıklarımı okuyabilirsiniz 2 aylık gelinken 18 yasında ki gorumcemin beni cekememesi ben 28 yaşındayım kayinvalidemle altlı üstlü oturmam gibi sorunlar dan görümcemle kavga ettik bana küfür edince üstüne saldırdim 2 ay kadar annemin evinde kaldım daha sonra evime geri döndüm ..

Sonuç olarak şu an aynı binada dayız kayınvalidem kayınpeder ve görümcemle konusmuyorz eşim sürekli annesinde beni tek bırakıp evde başına aşağı iniyor severek evlendik en başlarda nişanlı iken bana ölen adam gitti yerine bambaşka bir adam geldi çoğu kez konuşmayı denedim dişilik görevlerinde yerine getirdiğim halde sanki 40 yıllık evli karı koca gibi o bı kosede ben bı kosede yada o aşağıda kendimi çok yalnız hissediyorum bir yanım boşan Mak istiyor çekme bu adamı. Gerek yok diyor diğer yanımda daha yeni evlisiniz düzelir diyo tevekkül et diyor napmaliyim :(

nişanlı iken bana ölen adam gitti yerine bambaşka bir adam geldi
Bahse girerim oda sizin için bunu söylüyordur
18 yaşıda sizden on yaş küçük birine mi saldırdınız
Adli suçlarda fiziksel olarak ilk saldıran hatalıdır
Hatalısınız
Yada
Evlilik (geleneksel evliliklet)size göre değil

En büyük hayatı geri dönmekle yapmışsınız. Geri döndüğünde de herşeyi düzeleceğini mi sandınız. Halbuki işler daha kötüye gider. Ya bu şekilde kabullenip devam edeceksin evliliğine. Yada ailenin yanına birdaha dönmemek üzere gitmek. 🤷‍♀️

Eski konunuzu hatırlıyorum. Sizi haklı bulamamıştım. Olgun davranmadığını gibi fiziksel şiddeti başlatan, karşı tarafın üzerine saldıran da sizdiniz. O zaman da yazdım, yazdık barışmak istiyorsan aynı apartmanda olma diye siz bildiğinizi okudunuz. Şimdi sorun ne anlamadım? Sizinle konuşmamakta haklılar, çocuğumun üstüne saldıran kişiyle ben de konuşmam. Eşinizin sürekli annesinde yaşaması zaten aranızdaki asıl problemin sebebiydi. Siz bunu bilerek barışıp yine alt kata gittiniz. Daha döneli ne kadar oldu ki hemen boşanma isteği oluştu içinizde? Madem boşanacaktınız niye döndünüz? Bir anda sihirli değnek değer adam bambaşka biri olur diye bekliyorsanız boşuna bekliyorsunuz

28 yaşındasınız ve sorun çözme yönteminiz muhatabınıza saldırmak üstelik bu kişi eşinizin kardeşi.
Kusura bakmayın kendi düşen ağlamaz.
Aynı durumda olsam kızıma saldıran gelinle
ben de konuşmam, çok mu lazım?

Saldırmakta çok büyük hata yapmışsın hadi yaptın keşke özür dileseydin aranızda her ne olursa olsun o senin eşinin kardeşi ve senden küçük. Ergen daha beyni ufaktır onun düşünceli olamaz. Bişeyleri telafi etmek için hiç uğraştın mı? En azından eşin çabanı görse belki aranızdaki kırgınlık biraz sona erer.

Back
X