Yeni evliyim ama mutsuzum

Çok üzüldüm eşinizle aranızın bozulmasına
Sinirlerinize hakim olamamışsınız belli ki keşke eşiniz yanınızda dursaydı

Burda herkes size boşanın yaşınız gençken yazık etmeyin dedi size dinlemediniz ki sizde çok büyük hatalısınız . Hayatta herkes tercihlerini yapar eşinizden de ailesindende bi halt olmaz malesef sizden de olgun bir kadın olmaz . Bu iş zor yani hakkınızda hayırlısı

Bahse girerim oda sizin için bunu söylüyordur
18 yaşıda sizden on yaş küçük birine mi saldırdınız
Adli suçlarda fiziksel olarak ilk saldıran hatalıdır
Hatalısınız
Yada
Evlilik (geleneksel evliliklet)size göre değil
Kızın ona küfür etmesi, eşinin kötü davranması geleneksel evlilik mi ne kadar cahilsin yazık ya

Altlı üstlü oturacağınızı bilmiyor muydun? Nasıl kabul edersiniz bu devirde. Bunu kabul etmek için sabır kat sayın yüksek olması veya başını sallayan ne derlerse yapan biri olman gerek. Bu böyle. Herkes bedel ödüyor. Kira da oturanlar da kira vermeyenler de. Ama azıcık aşım kaygısız başım.
Olan olmuş kabul etmişsin artık sınırlarını koruman çok zor. Keşke yüz göz olmadan görüşmek istemediğini söyleseydin. Öyle olsa bile koca diye aldığın adam aileci çıkmış. Aptal birincil ailesi sen olduğunun farkında değil. Bence ciddi bir konuşma yap hala devam ediyorsa bitir

Kızlar merhaba 6 aylık evliyim diğer konularda daha 2 aylık gelinken yaşadıklarımı okuyabilirsiniz 2 aylık gelinken 18 yasında ki gorumcemin beni cekememesi ben 28 yaşındayım kayinvalidemle altlı üstlü oturmam gibi sorunlar dan görümcemle kavga ettik bana küfür edince üstüne saldırdim 2 ay kadar annemin evinde kaldım daha sonra evime geri döndüm ..

Sonuç olarak şu an aynı binada dayız kayınvalidem kayınpeder ve görümcemle konusmuyorz eşim sürekli annesinde beni tek bırakıp evde başına aşağı iniyor severek evlendik en başlarda nişanlı iken bana ölen adam gitti yerine bambaşka bir adam geldi çoğu kez konuşmayı denedim dişilik görevlerinde yerine getirdiğim halde sanki 40 yıllık evli karı koca gibi o bı kosede ben bı kosede yada o aşağıda kendimi çok yalnız hissediyorum bir yanım boşan Mak istiyor çekme bu adamı. Gerek yok diyor diğer yanımda daha yeni evlisiniz düzelir diyo tevekkül et diyor napmaliyim :KK43:
Diğer konularınıza baktım. Çok yüz göz olunmuş. Kendinizi onların yerine koyarak bakarsanız olaya sizden nefret edilmesine hak verirsiniz. Çocuğum yüzde yüz suçlu bile olsa onun canını yakandan bende nefret ederim.

Duzelmez. Hele ki 2 aydan sonra tipis tipis geri geldiysen hic duzelmez. Resti cekip baska yere tasinmayi isteseydin keske sart kossaydin, seviyosa yapardi. Bundan sonrada bekleme birsey bu is boyle sürer gider 18 yasindaki gorumcen bile seni hice sayar sende kendini yer bitirirsin

Madem gittiniz niye döndünüz işte o noktada kaybettiniz başka bir binada ev isteyecekdiniz eşin almadan sen geri döndün isen adam zaten sizi tinlamaz

Kızlar merhaba 6 aylık evliyim diğer konularda daha 2 aylık gelinken yaşadıklarımı okuyabilirsiniz 2 aylık gelinken 18 yasında ki gorumcemin beni cekememesi ben 28 yaşındayım kayinvalidemle altlı üstlü oturmam gibi sorunlar dan görümcemle kavga ettik bana küfür edince üstüne saldırdim 2 ay kadar annemin evinde kaldım daha sonra evime geri döndüm ..

Sonuç olarak şu an aynı binada dayız kayınvalidem kayınpeder ve görümcemle konusmuyorz eşim sürekli annesinde beni tek bırakıp evde başına aşağı iniyor severek evlendik en başlarda nişanlı iken bana ölen adam gitti yerine bambaşka bir adam geldi çoğu kez konuşmayı denedim dişilik görevlerinde yerine getirdiğim halde sanki 40 yıllık evli karı koca gibi o bı kosede ben bı kosede yada o aşağıda kendimi çok yalnız hissediyorum bir yanım boşan Mak istiyor çekme bu adamı. Gerek yok diyor diğer yanımda daha yeni evlisiniz düzelir diyo tevekkül et diyor napmaliyim :KK43:
Neden geri döndünüz?Esiniz birtakım sözler mi verdi?Ayni binada olunca olmadığını görmüşsünüz zaten.Sizde sık sık annenize gidin hatta kalin.Bir sey derse yalnızlıktan sıkılıyorum dersiniz.Ayrica daha yeni evlisin madem biraz umudunuz varsa elinizden ne geliyorsa yapin bu arada sakin cocuk yapmayin.Baktiniz adam ayni boşanın icinizd3 keşke kalmadan

Ilk konunu okudum. Esin zaten iki aylik evli iken de annesinin yanindan yukari cikmiyormus. Yani aslinda siz hic evli olmamissiniz. Bu arada cocuk dusunuyorsan vazgecmeni tavsiye ederim. Bu evlilik duzelir mi dersen sanmiyorum. Cunku birsey iki tarafin cabasi ile duzelir. Esin bu durumdan memnun ve ortada bir sorun varmis gibi gormedigi icin duzeltme cabasi da yok. Sadece senin cabanla olmaz. Ortada bir iletisim yok, bir paylasim yok. Esin acisindan. Duzelir mi? Hayir.

Canım benim herkes kızı dövmüşsün haksızsın yazmış. Ben görümceme cümle bile kurmadım sonuna kadar da haklıydım ama yine bana da swn haksızsın dediler. Bunu yazan insanları anlamıyorum o yüzden. Bu kızı bunu yapmaya götüren sebep ne acaba. Tabiki dövmek çözüm değil yapmasaymış ama bence neden yaptığına takılın. 1.5 yıllık evliyim ve seni anlıyorum. Aynı şeyleri yaşamadım ama empati yapınca sen de bir ananın babanın evladısın kimse de seni üzemezz 😉😉

Dişilik görevi ne ola ki ???🤪 Neyse hakkınızda hayırlısı olsun.

Dişilik görevi değil kölelik yapıyorsunuz. Ev temiz yemek ütü çamaşır bulasik herşey var. Seks hayatı var. Aşağıda kendi ailesi var. Kısacası yediği önünde yemedigi arkasında. Siz onun için hizmetciden daha fazlasi değilsiniz. Üzgünüm ama hayatı böyle bir adam için harcamaya değmez. Ya aklını başına aldırın ya da gönderin gitsin.

Yani ne diyim ki iyice yuzgoz olunmus. Bu saatten sonra iyi olmayi bekleme.. sen 28 yasindasin ama gorumcen ile ayni yasta gibi davranmissin. Senin asla durusunu bozmaman gerekirdi ama sen kendini esinin gozunde kucuk dusurmussun. Aileside oglum istemiyor artik diye bakiyor zaten olaya. Bende 6 aylik evliyken gorumcemle tartismamiz oldu agzina geleni saydi saydi ama ben kufur etmedim dedim ki siz terbiyesizsiniz sizin yaomaya calistiginiz seyin farkindayim ama oyunlariniza gelmicem. Sonra gorumcem tam uzerime yuruyecektiki esim araya girdi ve kardesine vurdu. Eger esim araya girmeseudi zaten gorumcem bana saldirmaya geliyordu. Ama ben orda esime kizdim. Ne olursa olsun vurmucaktin dedim. Sonra ertesi gun esimin amcasi ariyo sen nasl kardesine el kaldirirsin diye. Esimde agzina geleni sayip kapatiyo telefonu sonra bi bkiyorum kv petege yaslanmis agliyo ne oldu biyerin mi agriyo hastaneye gidelim dedim yok dedi neyin var peki dedim oda valla oglum seni kopek gibide seviyo dedi ne yaptiysam olmadi dedi kardeslerini bile sildi dedi ben dinliyorum sadece. Peki anne dedim benim ne yapmami istiyorsun doldurma oglumu dedi bende olaylar zaten oglunun gozu onunde oluyor kimsenin doldurdugu yok dedim ama istersen giderim dedim sonra bi sinir krizi gecirdi nasl bagriyo sen cok fenasin cok uyaniksin simdide beni suclu gostericeksin sen gidince oglum benim ustume saldiricak neler neler soyledi. Dedim ki tamam gitmiyim o zaman da ne yapim peki onu soyle. Ben senin kizilarina ufacik sozlu yada fiziksel siddet uygulamadim benim kocamin hatri var cunku yapicak biseyim yok dedim odama cekildim. Benim esimin arkamda durmasinin nedeni ben asla ailesine saygisizlik yapmadim cunku esimin ailesi ve evli oldugumuz icin yuzgoz olmamak gerek bu tur seyleree benim asimin ailesini cileden cikaran sey benim sessizligim oldu hep neden vahsice hareketlere burunup kendimi kucuk dusurimki.. ama sen esinin gozu onunde kardesine saldiriyosun ne derse desin ne soylerse soylesin senin onu alttan alman gerekirdi yasi kucuk abisini kiskanmasi normal sende ona ablalik yapsaydin keske alip karsina "bak guzelim biz abinle sadece yol arkadasiyiz abini ben dahil kimse senden alamaz buna ben izin vermem duygularini anlaya biliyorum bu hayata henuz alisamadin her aksam yaninda oturan abin artik evde degil eksikligi var ama biz ust kattayiz gelebilirsin cekinmeden bak bende alisamadim bende ailemi ozluyorum hadi birbirimize bunsurecte destek olalim yanlizligimizi birlikte giderelim abinde cok mutlu olur" deyip o kizi cokkkkttaaaa guzel yumusata bilirdin. Ama sen ondan cocuk ciktin be cnm. Ayrica şurasi onemli benim esim bana ailesinin yaninda hadi git artik dicek bende geri donucem olduuu. Babami arayip alin kzinizi dicek ben o eve birak donmeyi sokagindan gecmem.

1.5 yıllık evliyim, herkes ilk ay cicim ayları der ama alakası yoktu. Dediğiniz gibi evet dediğim adamla yanımda olan adam aynı değildi. Herkes gibi bizde ufak tefek aile problemleri yaşadık, sizinki baya byüükmüş ama. Eşim ilk zamanlar aradaki dengeyi kuramadı, her şeylerine tamam dedi ben istemediğim halde. Ve biz uzaktık. Şuan daha yeni yeni ben bişey istemiyorsam bahane buluyor o tarafa.

Size önerim ordan taşının biraz uzaklaşın en azından semt değiştirin. Ben eşimle çok konuştum o dinlememesine rağmen ama dediğime geldi artık. Erkekler evliliğin başında inanılmaz aileci oluyorlar, çünkü gelin ezecek korkusu var toplumda. Ondan etkileniyorlar bence. Ama zamanla düzeliyor. Bu süre içerisinde çocuk falan yapmayın sakınnn... Çocuk zaten hayatı tepetaklak eden birşey ve aranızda sağlam ilişki yoksa dağıtır sizi.

Henüz yıpranmadan, yolun başındayken ve çocuk yokken boşanmak daha mantıklı gibi görünüyor. Hayat senin hayatın, iyice tartıp bicmende fayda var.

Yani ne diyim ki iyice yuzgoz olunmus. Bu saatten sonra iyi olmayi bekleme.. sen 28 yasindasin ama gorumcen ile ayni yasta gibi davranmissin. Senin asla durusunu bozmaman gerekirdi ama sen kendini esinin gozunde kucuk dusurmussun. Aileside oglum istemiyor artik diye bakiyor zaten olaya. Bende 6 aylik evliyken gorumcemle tartismamiz oldu agzina geleni saydi saydi ama ben kufur etmedim dedim ki siz terbiyesizsiniz sizin yaomaya calistiginiz seyin farkindayim ama oyunlariniza gelmicem. Sonra gorumcem tam uzerime yuruyecektiki esim araya girdi ve kardesine vurdu. Eger esim araya girmeseudi zaten gorumcem bana saldirmaya geliyordu. Ama ben orda esime kizdim. Ne olursa olsun vurmucaktin dedim. Sonra ertesi gun esimin amcasi ariyo sen nasl kardesine el kaldirirsin diye. Esimde agzina geleni sayip kapatiyo telefonu sonra bi bkiyorum kv petege yaslanmis agliyo ne oldu biyerin mi agriyo hastaneye gidelim dedim yok dedi neyin var peki dedim oda valla oglum seni kopek gibide seviyo dedi ne yaptiysam olmadi dedi kardeslerini bile sildi dedi ben dinliyorum sadece. Peki anne dedim benim ne yapmami istiyorsun doldurma oglumu dedi bende olaylar zaten oglunun gozu onunde oluyor kimsenin doldurdugu yok dedim ama istersen giderim dedim sonra bi sinir krizi gecirdi nasl bagriyo sen cok fenasin cok uyaniksin simdide beni suclu gostericeksin sen gidince oglum benim ustume saldiricak neler neler soyledi. Dedim ki tamam gitmiyim o zaman da ne yapim peki onu soyle. Ben senin kizilarina ufacik sozlu yada fiziksel siddet uygulamadim benim kocamin hatri var cunku yapicak biseyim yok dedim odama cekildim. Benim esimin arkamda durmasinin nedeni ben asla ailesine saygisizlik yapmadim cunku esimin ailesi ve evli oldugumuz icin yuzgoz olmamak gerek bu tur seyleree benim asimin ailesini cileden cikaran sey benim sessizligim oldu hep neden vahsice hareketlere burunup kendimi kucuk dusurimki.. ama sen esinin gozu onunde kardesine saldiriyosun ne derse desin ne soylerse soylesin senin onu alttan alman gerekirdi yasi kucuk abisini kiskanmasi normal sende ona ablalik yapsaydin keske alip karsina "bak guzelim biz abinle sadece yol arkadasiyiz abini ben dahil kimse senden alamaz buna ben izin vermem duygularini anlaya biliyorum bu hayata henuz alisamadin her aksam yaninda oturan abin artik evde degil eksikligi var ama biz ust kattayiz gelebilirsin cekinmeden bak bende alisamadim bende ailemi ozluyorum hadi birbirimize bunsurecte destek olalim yanlizligimizi birlikte giderelim abinde cok mutlu olur" deyip o kizi cokkkkttaaaa guzel yumusata bilirdin. Ama sen ondan cocuk ciktin be cnm. Ayrica şurasi onemli benim esim bana ailesinin yaninda hadi git artik dicek bende geri donucem olduuu. Babami arayip alin kzinizi dicek ben o eve birak donmeyi sokagindan gecmem.
bu nasıl olgun ve güzel bir düşünce :KK52: sanırım ben hiç böyle olamayacağım

Düzelmez :(

zor anne babasında iş yok onda ne hayır olsun ? bir anne baba oğlum sen evlisin evine git devamlı burda ne işin var eşin yukarda tek huzurunuz kaçmasın diye nasihat vermedikten sonra boş yani işin çok zor arkadaşım resti çek babanın evine git bence çocukta yok seni seviyorsa düzelcekse başka bir eve taşınma şartıyla kabul etmeyi düşünürsün artık duruma göre hıı bu dediklerimide yapmaz umursamazsa düzeleceğide yokmuş zaten diye düşün ve üzülme..

iki tarafın da ağır hataları var. Bu evlilik fazla sürmez.

Back
X