Yeni evliyim ama mutsuzum

Senin saldırmaman lazımdı 18 yaşında daha ergen ama senin yaptığında 18 yaşındaki çocuktan farklı değil
Şu olayları hep ben gözüyle bakmayın ya
Kendi açından bakma
Senin çocuğuna gelinin saldırsa ne yaparsın o gelini severmisin
Hiç bişey olmamış gibi devam edermisin
Ya da eşin senin erkek kardeşine saldırsa ne olurdu normal bi durummu senin özür dilemen gerekirdi haksızsın

Ya Kocanız ömrünü aşağıda geçirecek ve kastettiğiniz dişilik görevlerinizden faydalanmak için keyfi dahilinde yukarı çıkacak ya da siz ayrı eve çıkmak için ensesinde boza pişireceksiniz.

Saldırmakta ilgili birşeyler görünce dayanamadım yazmak istedim. Benden 7 yaş büyük görümcem o zaman 33 yaşındaydı evliliğimin ilk ayında kimsenin görmediği bir yerde beni ittirdi. Bunu söylediğimde ay o agresif ay o deli dediler ama sadece edepsizdi. evlendirdiler çocuk bile yaptı kendisi üni mezunu. Yani yeterki kendi çocukları olsun bazı akılsız-akıllı kaynanalar haklı da olsa haksız da olsa Hep Haklı olabilir. Şiddet çok yanlış bir durum ama 18 yaşında bir insanın senin evliliğin hakkında fikir sahibi olması çok çok daha yanlış buna izin verenler de hatanın asıl sebepleri. Bundan sonra yapacağın şey evinin ayrılmasını isteyip süre vereceksin süre dolunca boşanacaksın. Değilse sinir hastası olup kendine zarar verecksin

Back
X